Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpierw musimy wszystko sobie poukladac a niedlugo czeka nas 3 przeprowadzka w ciagu ostatniego 1,5 roku :sick: Ja sie ciesze ze na ten temat mamy podobne zdanie

i z tą zmianą czasu też powariowali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- proszę niech teraz przyjadą i wytłumaczą mojemu Maksowi, dlaczego ma chodzić godzinę później spać no i godzinę poźniej wstawać![]()
![]()
![]()

dzisiaj Zuzia obudzila sie o 5.15 i w ogole nie myslala o dalszym spaniu
jestem baaaaaaardzo zla
po godzine pozniej zachciualo jej sie spac i kiedy zasnela zaraz zaczela przez sen plakac. wiec ja wzielam na raczki polulalam przestala i jak chcialam odlozyc to znowu ona w ryk!!!!! i tak w kolo Macieju przez prawie godzine. wiec sie wkurzylam i polozylam ja sama do lozeczka i czekalam az sie wyplacze. ale ona poplakala chwilke i zaczela sie bawic
alke po chwili znowu w ryk bo chciala spac i tak znowu przez nastepna godzine. w koncu i juz mi sie odechcialo spac wzielam ja przebralam i zeszlysmy na dol. pobawila sie chwilke zjadla kaszke i wyszlam z nia na spacer-po 5 min zasnela ufffff