Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za pol roku Ola bedzie starsza i zacznie ci pomagac
:-)no wlasnie![]()
![]()
dzisiaj Zuzia obudzila sie o 5.15 i w ogole nie myslala o dalszym spaniu
jestem baaaaaaardzo zla
po godzine pozniej zachciualo jej sie spac i kiedy zasnela zaraz zaczela przez sen plakac. wiec ja wzielam na raczki polulalam przestala i jak chcialam odlozyc to znowu ona w ryk!!!!! i tak w kolo Macieju przez prawie godzine. wiec sie wkurzylam i polozylam ja sama do lozeczka i czekalam az sie wyplacze. ale ona poplakala chwilke i zaczela sie bawic
alke po chwili znowu w ryk bo chciala spac i tak znowu przez nastepna godzine. w koncu i juz mi sie odechcialo spac wzielam ja przebralam i zeszlysmy na dol. pobawila sie chwilke zjadla kaszke i wyszlam z nia na spacer-po 5 min zasnela ufffff
mam pytanko do was. czy wy tez czasami macie takie ataki zlosci na dziecko jak dlugo placze i marudzi a wy nie wiecie o mu chodzi??? bo ja to chyba jakas nienormalana jestem bo cos takiego mam przez jakas chwile poki sie nie uspokoi. nawet czasami mam takie mysli ze juz nigdy wiecej nie chce miec zadnego dziecka. a jak mi juz przejdzie to mam straszne wyrzuty usmienia o to ze chce mi sie plakac ze jestem straszna matka a ja przeciez tak bardzo ja kocham......![]()
(maz ,brat meza z dziewczyna i kolezanka).Moja niunia uwielbia towarzystwo i chyba sie przyzwyczaila do domu pelnego ludzi i dlatego od piatku robilam wojne z byle powodu i nakazalam mezowi zmienic prace i godziny pracy - aby wieczorem byl z nami w domu.Ta samotnosc i puste mieszkanie doprowadza mnie do szalu z jednoczesna bezradnoscia.A tak mialo byc pieknie i kolorowo po powrocie z Polski-ja mialam isc do pracy rano a maz na wieczor - tylko ze nie zdawalam sobie sprawy z tego ze bedzie mi tak ciezko z dzieckiem samej -z driugiej strony jestem zla na siebie ze nie daje sobie rady samej i tak kolo sie zamyka ,ze juz sama nie wiem co mam robic zeby.
kochane malenstwo