reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Sunshine mi też taka myśl przemknęła przez głowę, że to przez kaszę, ale nie sądzęDałam mu jej bardzo mało, bo tylko te 2-3 gramy (pół łyżeczki), które musi dziennie spożyć na 120 ml mleka.
Kleikiem i kaszką nie chcę go tuczyć, skoro nie ma potrzeby. A gluten i tak musi dostać, stąd manna w mleku. Zresztą pediatra mi zaleciła, żeby mu tą manną zagęszczać wieczorne mleko, a mam do niej zaufanie i nie sądzę, żeby mi źle doradziłaZobaczymy co przyniosą kolejne nocki
![]()
Tak jak dziewczyny sugeruja moze to ten gluten + mm. Pamietam, ze moja na poczatku jak przechodzilam z cyca na mm wieczorem to wierzgala nozkami i o 2 zawsze byla mega kupa ktora ja budzila. teraz juz sie wyregulowalo.
A wlasnie co do kupek to moja juz 2 dzien zdobila mega smierdzaco w kolorze zgnilej zieleni i nie wiem czy to czasem nie od lekarstw na przeziebienie

Josie- moja w kapieli zawsze pcha raczki do buzki i raz mi sie objadla piany ale nic jej nie bylo a mialam steresa teraz juz nie ma kapieli z piana:-(
Polaa- kolejna wyprawa do PL zazdroszcze ;-) napewno Wojtus bedzie grzeczny

MsMickey
:-):-):-)
Iwon to miałyśmy podobną noc;-)
Trzymam kciuki za dzisiejszą ... na razie już był płacz i usypianie na rękach Pe. Nawet zrobiłam butle mm bo pomyślałam, ze może nie leci i G się wkurza. Troszkę zjadła parę lykow. Teraz znów się obudziła ale już z pomocą cyca śpi. Zjadła trochę. Dałam espumisan bo chodziło jej coś po brzuchu.
Ciekawie może być...
Macku no wiesz... <zachnela się> ;-)
To po co ja net zamawialam - bb, allegro i fb. W tej kolejności:-) Czasem po prostu trzeba się lepiej ogarnąć są dni różne ale nie wyobrażam sobie dnia bez bb a bez fb owszem;-)
Dziś kupiłam nową biogaje. Prawie 30 zł za butelkę. Ale Gocha ma rzadkie kupska więc mam zalecenie od pediatry.
Iwon to miałyśmy podobną noc;-)
Trzymam kciuki za dzisiejszą ... na razie już był płacz i usypianie na rękach Pe. Nawet zrobiłam butle mm bo pomyślałam, ze może nie leci i G się wkurza. Troszkę zjadła parę lykow. Teraz znów się obudziła ale już z pomocą cyca śpi. Zjadła trochę. Dałam espumisan bo chodziło jej coś po brzuchu.
Ciekawie może być...
Macku no wiesz... <zachnela się> ;-)
To po co ja net zamawialam - bb, allegro i fb. W tej kolejności:-) Czasem po prostu trzeba się lepiej ogarnąć są dni różne ale nie wyobrażam sobie dnia bez bb a bez fb owszem;-)
Dziś kupiłam nową biogaje. Prawie 30 zł za butelkę. Ale Gocha ma rzadkie kupska więc mam zalecenie od pediatry.
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Nanu - gratuluję! Super wieści i śliczna zdrowiutka fasolka, oby tak dalej! Teraz już będzie wszystko ok, zobaczysz!!!
Josie - Szymek jak miał pół roku i go kąpałam na brzuchu, to ukradkiej podpijał wodę, z płynem... nic a nic mu nie było ;P
Iwon - strasznie współczuję nocki!!!! Mam nadzieję, że ta nocka będzie ok!
i też mam nadzieję, że to nie po glutenie... Ale ja obstawiam mm, musi się przyzwyczaić po prostu.
Maćku - forum nie zginie, tylko będzie "inaczej"
ale też fajnie 
probiotyków nie podaję profilaktycznie, a powodu do podawania nie mam
kasia.natka - zazdroszczę wagi niedużej, moja młodsza a waży 7500 (dzisiaj ją ważyłam), mierzy 68 cm. Boję się ją utuczyć. Ciekawe czy uda mi się zrezygnować z kleiku na noc... i czy będzie spała całą noc bez kleiku...
Polaa - fajnie Ci
kolejna wycieczka do PL 
Paulina - to Ethan szczupły jak na taki wzrost
https://picasaweb.google.com/100371672489823378340/RFPER2012
fotki z wtorkowej imprezy - niestety mój głupi aparat zniekształca twarze jak nie są w środku :/
Josie - Szymek jak miał pół roku i go kąpałam na brzuchu, to ukradkiej podpijał wodę, z płynem... nic a nic mu nie było ;P
Iwon - strasznie współczuję nocki!!!! Mam nadzieję, że ta nocka będzie ok!
i też mam nadzieję, że to nie po glutenie... Ale ja obstawiam mm, musi się przyzwyczaić po prostu.
Maćku - forum nie zginie, tylko będzie "inaczej"
probiotyków nie podaję profilaktycznie, a powodu do podawania nie mam
kasia.natka - zazdroszczę wagi niedużej, moja młodsza a waży 7500 (dzisiaj ją ważyłam), mierzy 68 cm. Boję się ją utuczyć. Ciekawe czy uda mi się zrezygnować z kleiku na noc... i czy będzie spała całą noc bez kleiku...
Polaa - fajnie Ci
Paulina - to Ethan szczupły jak na taki wzrost
https://picasaweb.google.com/100371672489823378340/RFPER2012
fotki z wtorkowej imprezy - niestety mój głupi aparat zniekształca twarze jak nie są w środku :/
agaundpestka
Ja dziś podałam pierwszy razCzy w dalszym ciągu podajecie probiotyk? Ja nie, a może powinnam?![]()
Oczy nie wie od czego mu pierwszy raz tak ropieją tzn od tygodnia, a kupy może ja przedawkowałam z nabiałem :/czemu oczy takie co lekarz powiedział za przyczyne bo u mnie to samo nawrót ropiejacyh oczu plus taka sama kupa jak twojego????
Znajdę tylko pytałam tej farmaceutki czy są jakieś w kroplach to mi powiedziała, ze nie ma :/popytaj w innych aptekach, może w tej nie było
Tylko ja cyca dajęAga ja kupuję dicoflor kapsułki, otwieram kapsułkę i wsypuję do mleka
Już ponad dobry miesiąc jest zablokowane, miałyśmy szczęście, ze nas nie oszukali.dziewczyny pamiętacie konto na allegro na ktorym wiele z nas kupowało wyprawki dla maluszków -rajrodzica-pl??? chciałam u nich zrobić zakupy i patrzcie co zobaczyłam Informacje o Użytkowniku rajrodzica-pl jestem w szoku![]()
Właśnie dopiero w domu zobaczyłam, ze są opakowania po 30szt. i bardziej opłacalne.Aga ja daję dicoflor w saszetkach, bo moja nie chciała tych kropelek, a w aptece doz można kupić teraz z rabatem dla mamy i maleństwa kapsułek 30sztuk.
![]()
Mój mody zrobił dziś 6luźnych kup ze śluzem mam nadzieje, ze nic mu nie będzie. Ciekawa jestem jaka mnie nocka czeka, bo poprzedniej wyjątkowo dał mi się wyspać pobudki 1:30- 3:40-6ta i co lepsze zjadał brał smoka i się nie buntował, ze chce cyca.
MsMickey
Josie Twe słowa splynely jak balsam po mojej duszy gdyż właśnie jestem na początku drogi, którą Ty zakanczasz ;-)
tzn włosy zaczęły mi wypadać...
tzn włosy zaczęły mi wypadać...
Ostatnia edycja:
reklama
goldenlucy
Nanulika
Jestem od początku z Tobą. Bardzo się cieszę.
Cudowne wieści.
A wiecie co moje dziecko wyczynia? Oprócz tego że przewraca się w każdą stronę zawodowo oraz fruwa namiętnie podnosząc ręce i nogi do góry i tak frunie to od dzisiaj zaczęła pełzać
. Potrafi popełzać tam gdzie chce.:-) Normalnie odpycha się prawą nogą i dawaj :-). Dzisiaj wlazła pod stolik tylko się obejrzałam a ona pod i kontempluje podłogę co to takie dziwne i twarde.
A wiecie co moje dziecko wyczynia? Oprócz tego że przewraca się w każdą stronę zawodowo oraz fruwa namiętnie podnosząc ręce i nogi do góry i tak frunie to od dzisiaj zaczęła pełzać