reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

ojej Myszko współczuje!!! to Ty dzisiaj ledwo na oczy widzisz pewnie! Dobrze, że z dzidzią wszystko ok i taka duża, extra!!! Z tym woreczkiem to Ty masz problem poważny a ja to z czystego obżarstwa mam jakieś dolegliwości. To dzisiaj we dwie zdychamy...:eek: Tule mocno! odpoczywaj kochana!!!

reklama
Wikama u mnie sie odezwal rowniez z obzarstwa, bo nie mialam juz dlugo atakow to i diete zaniedbalam...normalnie glupota wylazi;-)
Mam cudownego faceta poszedl z rana do sklepu zrobil sniadanko, a teraz mam sobie lezec...a najlepiej spac, bo Bobo jest zmeczone wg niego;-)

Ostatnia edycja:
Myszka rany julek niezly spacerek!!!!! :szok::szok: A ta bete to pamietam, bo Danutaski tyle razy o tym pisalam, ze jakos mi sie w oczy rzucilo i nie chce wyjsc hihi

Milego dnia dziewczeta!!

myśle, że jak w nocy zafundowaliście dzidzi taki spacer to się wyspał, bo dzidzi najczęściej śpią podczas takiego "kołysania". Ale mąż ma racje, powinnaś leżeć a najlepiej to się przespać.
To co Myszko od dziś obie przechodzimy na rozsądniejszą dietę :-D???

Ojoj Myszko - dzielna jestes na maxa! Kciuki za malo dokuczliwy wor!

Gatto? A co u Was? Jak sie czujesz? Jak sie sprawy maja? Sciskammm!*

Bobo wierzgalo w drodze, ulozone jest glowka do gory i troche ciezko mi sie chodzi;-)
Wika jasne, ze idziemy na diete:-D do nastepnego obzerstwa :-D

Nanulika u nas dobrze, jakos idziemy do przodu, bylam dzis u endo i widzi wszystko w bardzo pozytywnych barwach, wiec jej wierze:tak:

Dziewczyny od kilku dni Mala mnie okropnie kopie, rozpycha sie i mam wrazenie, ze nigdy nie spi:shocked2:Lekarze kazali odpoczywac, a jak to robie to ten skubaniec mnie okopuje z kazdej strony:-D:-D

Kicia nic tylko sie cieszyc, ze aktywna jest nie bedzie miala potem problemow z kg:-D ale pamietam, ze Sara tez tak dawala mi popalic...a jak jej za dlugo pochodzilam to zaraz mi na pecherz cisnela czasem tak, ze na ulicy trzymalam krocze i kilka minut przejscie blokowalam:-D
Ten maluch teraz tez dokazuje jak chodze, jak siedze za dlugo to mi cos w miedzy zebra pocisnie, ze musze wstac no i kiedy ja chce spac to Bobo robi sobie plac zabaw w najlepsze:-D
Tak mysle czy mi nie przylalo w tego wora, bo z usg wychodzi ze nogi ma w gorze...a nie jadlam wczoraj nic takiego, nawet jablka zjadlam zaraz w piatek jak kupilam:-D tak mi smakowaly

Myszka to zrobiliscie sobie spacerek.To duzy juz maly,zobaczymy jak u mnie w srode,co tam mala naskrobala z waga!!!
Dziewczyny mam pytanie mozliwe to jest,bo kolezanka ktora jest w 18tyg pisala mi dzisiaj ze jak nacisnie na sutek wylatuje jej siara.Mozliwe ze tak szybko bo u mnie niema nic.Tylko piersi od paru dni znowu bola

reklama
Moja sie kreci jak karuzela. Kopie jak chce i gdzie chce i chyba z glowki tez daje. Czasem wyczuwam na brzuchu taka twardosc (to albo glowa, albo tylek) sama nie wiem. W kazdym razie potrafi juz niezle przyfasolic:tak:

Myszko wszystko mozliwe, ze ci Helmutek dal po worku:tak::tak:

Do góry