andariel
mama super dwójki :]
trasiu - owszem, widziałam tydzień temu i to spory wybór, nie wyglądało to na pozostałości do rozsprzedania; były też słoiczki-gotowce z daniami (nawet nie wiedziałam, że Holle je "robi")
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ostatnio nawet próbowałam małego przetrzymać na zasadzie zgłodnieje to zje - po 6 godzinach poległam, zupki nie tknął i tak... ale płakał, żebym mu dała parówkę
kaszkę, mleczko, owoce, MIĘSO, makarony itp wcina chętnie... warzywa są bleee!!! jak mu je przemycić? zupki są na nie, gotowane na parze itp też są blee! może macie jakieś pomysły? może jakieś przepisy na warzywne zapiekanki czy cuś?
i nie wiem czasem czym go żywić rano- wypije trochęmleka a potem zje kalarepę, pomidora już boję się dawać o tej porze roku... Pomysłów brak. Jajek ostatnio nie chce
rano pije mleko a potem robię jej "mix" na talerzu. Ale ja daje pomidora, ona uwielbia i potrafi zjeść nawet pół. Do tego jajko, troszkę wędliny (mamy swojską od znajomych). Sera żółtego nie może, bo alergia, ale normalnie chetnie by zjadła. Chleba nie chce w ogóle. Robię jej też takie zawijaski - wędline smaruje wewnątrz serkiem białym, do tego jakieś zioła np. Albo rozbełtany brokuł z serkiem. Ostatnio lubi też ser biały, ale to u nas jedyna rzecz podawana na słodko. Z cukrem i smietaną. No i jajka uwielbia. jajecznicę zajada w tempie ekspresowym. najbardziej lubi jajecznicę na masełku z pomidorem i zielona cebulką.