reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
W trakcie produkcji posta, naskrobalyscie kolejna strone :p

Gkvip niedobrze z ta anemia :no: Musisz sie wziac za siebie - witaminki, zdrowe jedzonko...

Iwon ale sie usmialam :D

No wiec tak: maly kontynuuje marudzenie, buczenie, jeczenie, a mi siadaja nerwy... Jeszcze pogoda taka, ze wyjsc nigdzie nie mozna :/
Swieta jak pisalam beda u nas, ale z buczyslawem malo co mozna zrobic, a L zostaje na nadgodzinach do pozna. Bede miala jakies 3 dni zeby wszystko ogarnac :confused2:
Poza tym chyba Wam nie pisalam, ale dostalam list ze szpitala (mialam usg dowcipne i dopupne), ze wszystko ok, ale przy nastepnym dziecku odradzaja porod sn i zalecaja cc. Ide bo mmmmeeeeem mmmmeeeeem

Gkvip - uff. No i dobrze, że mała była pod kontrolą. Nie ma tego złego, przynajmniej ją na wskroś przebadali. A Ty kochana bierz się za siebie, anemia to nie żarty!

Niespodzianka
no mi też ten biały najbardziej się spodobał, ale dziewczyny brutalnie mnie ocuciły z tej miłości ;-)
I witaj w klubie mam marudzących dzieci :rolleyes2: Ja też się wkurzam na mojego bąbla od rana :zawstydzona/y:
Ale to chyba z niewyspania, bo właśnie się obudził z drzemki i grzecznie gaworzy w łóżeczku ;)

Hatszept się wczoraj nie zameldowała.. oho, witaj praco :sorry2:

Zaraz idziemy na szczepienie, zobaczymy ile mały waży i podpytam o to i owo (mam już listę :-p).

Ostatnia edycja:
Niespodzianka kiedys im przejdzie :p

Iwon trzymam kciuki zeby bylo bez placzu :)

chcialam nakrecic Nikosia no i krecilam a przynajmniej tak mi sie wydawalo bo nie wlaczylam play :| ale nic straconego bo zamiast raczkowac to patrzyl sie jak na ufo bo zeby akurat mylam i urban mialam na glowie z recznika

Kolejny dzionek z planami zakupowymi :-) no i prezenty zaczęłam pakować i obiecałam sobie, że wejdę do Was dopiero jak skończę...hhmm...tylko jeden prezent jest zapakowany:eek: jak to się stało, że się tu znalazłam:confused::confused::confused:

Muńka - a smarujesz mu czymś dziąsełka? Monika tak miała, że jak jej miały wyjść ząbki to rozbudzała się nad ranem, 4-5 nad ranem, i co chwila marudziła i smoka jej pchałam do buzi, gdzie nigdy w nocy tego nie robię, ale tylko to ją uspakajało. Minęło jak ręką odjął jak ząbki wyszły.

Mu nie smaruje, bo mąż nie potrzebuje, ale Gabrysi tak :-D:-D:-D

Muńka szkoda, że zakupy nie po Twojej myśli, a już myślałam, że zaraz nam się tu pochwalisz jakimś niekapkiem, śpiochem czy czymś innym ;)
Jeśli chodzi o filmy, to często mamy w weekendowe wieczory oglądactwo. Lubimy to :cool2:

My też uwielbiamy takie seanse. Mamy pod blokiem wypożyczalnie, więc czasem coś wypożyczymy, no albo w necie :-)
Mam nadzieję,że dziś sie pochwalę jakimś zakupem :tak:

Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam :no:

aż tak źle?
Dzień dobry :-D
No więc ten Mikołaj nawet się postarał. Leni wstała po 3, więc całkiem całkiem:-). Rano siuśki łapałam, mam nadzieję, że wyniki ok będą...

:-):-)
no to &&&&

Munka no to jutro puchowa kurtka i dawaj do sklepow :p Zeby Ci tylko wszystkiego nie wykupili ;) Ostatnio jak polazlam kupic spiochy dla mlodego (to byla chyba sobota) to byly tak przebrane, ze ledwo cos w odpowiednim rozmiarze znalazlam :confused2:

nie dołuj mnie, bo muszę jeszcze ciepłego pajaca chrześniakowi kupić, a jeździć po mieście nie zamierzam...hhmm...właśnie mi się przypomniało, że mam tuż przy bloku komis dziecięcy i są ciuszki używane i nowe!! że ja o tym zapomniałam!! i generalnie wsio tam jest:wściekła/y: ale ze mnie gapa!!

... napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr :-D

:-D:-D:-D

Poza tym chyba Wam nie pisalam, ale dostalam list ze szpitala (mialam usg dowcipne i dopupne), ze wszystko ok, ale przy nastepnym dziecku odradzaja porod sn i zalecaja cc. Ide bo mmmmeeeeem mmmmeeeeem

najważniejsze, że wsio oki:tak:

Zaraz idziemy na szczepienie, zobaczymy ile mały waży i podpytam o to i owo (mam już listę :-p).

&&&&&

hatszept - gdzie jesteś??:-) no wiem, wiem, teraz w pracy. Ale my się natrętne zrobiłyśmy nie?? jeden dzień kogoś nie ma na forum i już list gończy!

Gocha medytuje nad grzechotą :-)

I iska Jozefinę:p

Załączniki

• 2012-12-18 14.14.17.jpg
    2012-12-18 14.14.17.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo ladna Gocha :) I calkiem niezla klacz ;) Widze, ze Zofia tez sie do zdjecia zalapala.

Jednak wyszlam z domu... deszcz mi grzywe pokrecil, ale odetchnelam. Mlody zaliczyl drzemke, a ja zakupy w markecie. Dobrze, ze ludzi nie bylo za duzo. Teraz w zwiazku z moja dietka robie kopiec kreta. Ale to dla L - ja tylko popatrze :-);-):-)

Do góry