reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

A co to za kukanie? :-D:-p

Iwon dobrze ze wyjasnilo sie z kupka, no i oby Ci sie rozjasnilo z tymi szczepionkami :) i w galerii wrzucilam drugi filmik raczkujacego Nikosia :)

Tak, tak widziałam! młody jest genialny!!! :-)
Czyli Nikoś jako pierwszy na forum raczkuje, synek chyba Violi miał jako pierwszy ząbek (ale może się mylę?)... ciekawe które dziecko zacznie pierwsze mówić i chodzić :cool2:

reklama
Taaaaaaaa...moja też wszystkim wali i rzuca!!:-D

a tak pomagała mi w pakowaniu prezentów:

page1.jpg :-D

Kasienka gdzieś czytałam, że maluch zaczynający raczkować źle sypia w nocy od nadmiaru wrażeń i miewa koszmary :sorry2:

Iwon dziękuję!

Muńka no pokazuje dobitnie! dziękuję!

BMR najlepszego dla Krzysia! :)

hatszept hi! Gdzieś się przyczaiła tygrysico? :ninja2::-D

Młoda poszła spać, ale coś czuję, że na niezbyt długo. Ząbki? kciuk w buzi non stop i masuje dziąsło, a jak wyciągnę to ryk.:sorry2: Czy Wasze pociechy też tak namiętnie trzaskają zabawkami o stół, podłogę i rzucają w dal? My mamy dodatkowo fascynację papierkami i wzrok po rozerwaniu: 'mamo, jak to jest, że biorę jeden, a nagle robią się dwa? :shocked2:'

Mój rzuca zabawki non stop. Rękami póki co wali tylko w wodę w wanience.

Dostalam okres. Nie boli nie cieknie ogólnie ok. Czyli mogę dzieci robić:-)

Przez ta nianię wczoraj nie spalam do 3 w nocy. Na szczęście maly dzis po mleku o 7 zasnal i spoalismy do 9....

Muńka co robiłaś u moich teściów?! Łoże wygląda znajomo. My też mamy takie, tyle, że u nas granat, a u nich tak samo jak u Was zieleń. :-D Ja się zabieram właśnie za pakowanie.. Leni na pewno by mi pomogła.. potargać papier :-p

Hej

Hatszept się przyczaila i podczytuje w pracy... no ładnie:p:p:p i to na ołpenspejsie:p:p:p

Muńka pomocnica aż miło:-) Gocha tak wczoraj pomagała mi, gdy ukladalam w szafce. Przekrecila się blyskiem do zestawu folii do segregatora, wyjela jedną i miałam ją z głowy na pół godziny. Zgniotek i szelest :-)

Polroczniakom przesyłam uściski od cioci Madzi :-):-):-)

Dzięki za odzew nt szalwii:-)

Gocha właśnie przysnela ale maruda, że szok.

Hej,
zrobie to zdjęcie :) Normalnym aparatem :)

A teraz zbieram sie na szczepienie. Ale wątpie abysmy zaszczepili - mala ma gorączkę

Do potem :)

Cześć Wam :D

ja znowu nieprzytomna, dzisiaj się muszę wcześniej położyć, bo tak jak Iwon - około 1:30 się położyłam. A rano zwlec się z łóżka nie mogę....

jak tylko uda mi się wcisnąć w Monikę butlę, to idziemy na sanki...

Monika wczoraj nanoc dostała kaszkę glutenową i brak złych reakcji :)

Claudette Najlepszego!!!
BMR Wam też najleszego :)

Moj spał od 22:30- 9tej :szok::szok::szok: w nocy jedna pobudka, ale nie wiem o której i 7:30.
Teraz znowu usnął więc czas na porządki, bo tydzień cały gdzieś podróżowaliśmy i w domu syf.

Taaaaaaaa...moja też wszystkim wali i rzuca!!:-D

a tak pomagała mi w pakowaniu prezentów:

Zobacz załącznik 524690 :-D
Pomagierka słodka :D
Mój też rzuca, a najlepiej jak się wkurzy to wyciąga smoczka i wywala go dalekoooo

reklama
pierwsza strona dawno obiecanego artykułu :-)

druga

trzecia. i ostatnia.

Załączniki

• 2012-12-06 17.22.07.jpg
    2012-12-06 17.22.07.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 2012-12-06 17.22.20.jpg
    2012-12-06 17.22.20.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 32
  • 2012-12-06 17.22.37.jpg
    2012-12-06 17.22.37.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 35