reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry!
Jestem pierwsza? :szok:

Małą po wieczornych występach obudziła się w nocy tylko raz, bo skończyło jej się łóżeczko (podnosząc tyłek do góry przesuwa się do tyłu, aż napotyka na opór ;-)), ale dałam smoka i spała dalej. Teraz chyba klocka ciśnie, a ja udaję, że mnie nie ma, żeby zjeść spokojnie śniadanie. O 10 idziemy na szczepienie, a później jadę na pracową wigilię.

Życzę miłego dnia!

reklama
Druga :-)

ja dzisiaj będę trzymała oczy na zapałkach przez swoją własną głupotę - poszliśmy znowu spać o wpół do drugiej :baffled:

Na szczęście po drodze była tylko jedna pobudka ;-)

A właśnie, że ja - 10.35! :-D

Aaaa, to już chyba wiem, jak to było - ja pierwsza zaczęłam mieć objawy, a przynajmniej pisałam na forum z dziewczynami, że coś się chyba dzieje :-) I wtedy jeszcze nie było innych kandydatek do rodzenia :-D No a potem to już walczyłam całą noc z bólem na kanapie, więc straciłam rachubę ;-)

Hatszept
chyba pytałaś mnie wczoraj o fryzure - nie robię nic, to znaczy nie zmieniam :blink: Po prostu koleżanka (fryzjerka) jak zawsze podetnie mi trochę włosy i nałoży kolor, bo już zmizerniał ;)

Młodak dziękuję za szczegółowe instrukcje!

Krzyś wczoraj wieczorem jak nigdy zjadł 150 kaszki "na dobranoc" plus słoiczek deserku! Oczywiście o 3 obudził się i wciągnął 180 mleka z kaszką!!! I dziś o 9 150 kaszki z mlekiem gęstej łyżeczką! Co się dzieje z moim dzieckiem?
A wczoraj cały dzień prawie nic nie jadł! Dziwne to moje Dziecko! W dzień jakby nie było czasu jeść!!!

Ja musze chyba wziąć się za sprzątanie świąteczne! Cały czas odkładałam bo to jeszcze tyle czasu, a tu mamy czwartek :-p

Aaaa wczoraj Mąż odebrał paszport Krzysia - na fb pisałam- 1.01 lecimy do Egiptu na tydzień :-) wylot o 6 rano więc na lotnisku od 4 - wyjazd z domku ok 3 w nocy! Ludzie się będą budzić po imprezach, a my będziemy rozkładać się na basenie :-)
A z paszportu się cieszę, bo w ostatniej chwili go robiliśmy na początku Grudnia! Na szczęście dwa tyg tylko czekaliśmy :-) KRZYŚ.jpg

Dzień dobry!
Jestem pierwsza? :szok:

Małą po wieczornych występach obudziła się w nocy tylko raz, bo skończyło jej się łóżeczko (podnosząc tyłek do góry przesuwa się do tyłu, aż napotyka na opór ;-)), ale dałam smoka i spała dalej. Teraz chyba klocka ciśnie, a ja udaję, że mnie nie ma, żeby zjeść spokojnie śniadanie. O 10 idziemy na szczepienie, a później jadę na pracową wigilię.

Życzę miłego dnia!

oby obyło się bez płaczu :-) &&& miłego spotkania wigilijnego:-)

U nas z okazji pół roku od rana masakra. Spać nie, jeść nie, nosić się nie, leżeć nie, wszystko nie!

Miłego dnia!

musi jakoś pokazać, że to jej dzień!!!!:-D
Sto lat!!!:-D

Młodak dziękuję za szczegółowe instrukcje!

Krzyś wczoraj wieczorem jak nigdy zjadł 150 kaszki "na dobranoc" plus słoiczek deserku! Oczywiście o 3 obudził się i wciągnął 180 mleka z kaszką!!! I dziś o 9 150 kaszki z mlekiem gęstej łyżeczką! Co się dzieje z moim dzieckiem?
A wczoraj cały dzień prawie nic nie jadł! Dziwne to moje Dziecko! W dzień jakby nie było czasu jeść!!!

Ja musze chyba wziąć się za sprzątanie świąteczne! Cały czas odkładałam bo to jeszcze tyle czasu, a tu mamy czwartek :-p

Aaaa wczoraj Mąż odebrał paszport Krzysia - na fb pisałam- 1.01 lecimy do Egiptu na tydzień :-) wylot o 6 rano więc na lotnisku od 4 - wyjazd z domku ok 3 w nocy! Ludzie się będą budzić po imprezach, a my będziemy rozkładać się na basenie :-)
A z paszportu się cieszę, bo w ostatniej chwili go robiliśmy na początku Grudnia! Na szczęście dwa tyg tylko czekaliśmy :-)Zobacz załącznik 524670

Mały pewnie nadrabia, to czego nie zjadł w dzień:tak:
No i się powtórzę, kochany szkrab:-D Sto lat!!

oooo hej :-D:-D przerwa?? :-)

Iwon dobrze ze wyjasnilo sie z kupka, no i oby Ci sie rozjasnilo z tymi szczepionkami :) i w galerii wrzucilam drugi filmik raczkujacego Nikosia :)

Maćku w 26 tygodniu jest taki mega skok :)

PaulinaMaria MsMickey ale szalwia tylko do plukania absolutnie nie pic :)

Josie moze skok rozwojowy mija :) teraz bedzie tyloko lepiej i trzymam kciuki za nanie :) i napewno sie potarguj i jeszcze jakies zapros bo warto jeszcze poogladac ze dwie panie :)

Maćku i jak szczepienie ? jaka waga malej :>?

Claudette powodzenia dzisiaj oby bylo lepiej i wszystkiego naj na pol roczku :):)

BRMzazdroszcze wyjazdu :):) wszystkiego naj na pol roczku

dzisiaj Nikos zburzyl mi koncepcje, spal cala noc hmmmm no nic zobaczymy co bedzie jutro

Kasienka gdzieś czytałam, że maluch zaczynający raczkować źle sypia w nocy od nadmiaru wrażeń i miewa koszmary :sorry2:

Iwon dziękuję!

Muńka no pokazuje dobitnie! dziękuję!

BMR najlepszego dla Krzysia! :)

hatszept hi! Gdzieś się przyczaiła tygrysico? :ninja2::-D

Młoda poszła spać, ale coś czuję, że na niezbyt długo. Ząbki? kciuk w buzi non stop i masuje dziąsło, a jak wyciągnę to ryk.:sorry2: Czy Wasze pociechy też tak namiętnie trzaskają zabawkami o stół, podłogę i rzucają w dal? My mamy dodatkowo fascynację papierkami i wzrok po rozerwaniu: 'mamo, jak to jest, że biorę jeden, a nagle robią się dwa? :shocked2:'

reklama
Claudette moj wczoraj przerzucil gryzakiem na drugi koniec pokoju :shocked2: w stol nie wali bo nie daje :) ale o podloge ile sie da ... no i papierkow tez nie daje :) z namietnoscia rozwala wszystkie piramidy ktore ukladamy z mezem

Do góry