Muńka - no to mnie wsiąkałoby w dywan wszystko...
aaaa no, bo ja na przedpokoju mam kafelki, więc kwestia wytarcia, a wózek stawiam potem na małym chodniczku. Ale patent masz niezły :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muńka - no to mnie wsiąkałoby w dywan wszystko...
... napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr![]()
Zastanawiam się, co wczoraj zeżarłam, że tak się biedny męczył 

Więc Zaza przebiłam Cię, bo ja nie tylko tępa, ale w dodatku leniwa 
Jak to się stało że tutaj nie pomógł antybiotyk??

. Ale etui chyba jednak czerwone wezmę.
Najważniejsze, że Dorota się sprawdza 

To dziecko mnie wykończy! Przed chwilą poszła spać. Wcześniej zasnęła po kąpieli, po jakiejś godzince obudziła się na żarełko, udało mi się ją od razu uśpić... na 3 min!
I szalała do teraz.
Bolą mnie całe plecy i ręcę...
Proszę Cię bardzo ;-)Maćku - wiedziałaś wiedziałaś i nic...![]()

A właśnie, że ja - 10.35!Maćku Julek ur. się o 12.55, a Twoja? Ale z tego co pamiętam, to chyba byłam pierwsza![]()

Witajcie
Pisze z loaklnej kafejki. Nadrabiam was stale lae ETEK ma kiepskie dni i kiepsko odpisać . Zmienilismy mleko na 2 nan pro i mamy żółte kupy i nie ulewa .Na puszcze piszą aby dwać 210 za każdym razem przecie on połowe uleje jak tyle wypije wiec daje 180 i 6 łyzek. Oczka zdrowe wrescie koniec z ropą i to od 2 m.ż sie męczyliśmy
mcmickey karmisz piersią ? szałwia wysusza pokarm .
Pozdrawiam was .

juz drugi wieczor z rzedu zasnal w lozeczku sam - ja wyszlam z pokoju a on gadal gadal az zasnal. zero placzu! w dzien jeszcze tak dobrze nam nie idzie, bo musi sie rozryczec oczywiscie. ale licze ze sie nauczy

. Tak się dzisiaj dobrze bawiły, że mogłoby mnie nie być i nawet tego by nie zauważyły... Ale to dobrze!