reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

To relaksuj się teraz, weź kąpiel albo zrób sobie herbatę i popisz z nami ;-)

Ps. moje dziecko spi od 2h! ciekawe, jak wieczór będzie wyglądać!
Moj też śpi od 15tej i nie przeszkadzało mu, ze w markecie rozebrałam go z kurtki potem ubrałam, wróciliśmy do domu rozebrałam i usnął przy cycu dalej.

reklama
Ale naskrobałyście od wczorajszego wieczora. Przeczytałam, ale już nie pamiętam co komu za bardzoo.

Sto lat dla dzisiejszych półroczniaków!!!!!

hatszept - wytrwałości w pracy życzę. w domu też przy brzdącu.

alijenka - dobrze, że wreszcie zasnęła. Może jak sie wyśpi to humoru lepszego nabierze.

Szymek też jakiś dziwny od paru dni. Nie ma dłuższej drzemki między 12 a 16 tylko robi sobie takie po 30 minut co 2h. Więc za wiele zrobić w domu nie mogę bo nie wiem ile pośpi.
A dzisiaj to już w ogóle mnie zaskoczył - drzemnął się rano o 9:30 do 10:10, potem ja pojechałam do Żyrardowa, więc K o 12 dał mu zupkę, wracam o 13 a młody śpi od 12:40. Obudził się o 13:15. O 15:30 już tak marudził, że miałam ochotę po prostu wyjść z domu sama, więc zaryzykowałam i dałam mu wcześniej butlę. Szczerze nie wierzyłam że nie tylko nie zje, ale że bardziej się rozwyje na widok butli bo znów ma awersję do niej. A ten wszamał, odbił i zasnął. I śpi do tej pory :szok::szok::szok:.

jeszcze mojemu wujkowi, który z nami mieszka przypomniało się teraz że drzewo trzeba porąbać do palenia ja jebi.......... zaraz i jego zabiję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurdę ale Ci dobrze też bym chciała tak zakupy robić z moją małą
On jak nie śpi to się rozgląda i obserwuje, więc zakupy mogę robić, a w dużym markecie wchodząc przechodzę obok zabawek wsadzam mu do wózka grającą- świecącą i po zakupach w drodze do kasy oddaje :D

Generalnie nie zapeszać, ale on jest naprawdę grzeczny :) tylko taki mami synek, choć z dwa razy dziennie poleży z 10min na macie sam.
Dziś też mu dałam pierwszy raz herbatkę w niekapku i wypił prawie 100 :) wszystko co nowe jest fajne i dobre :D mam nadzieje, ze tak zostanie.

a moja w markecie czy jakimkolwiek sklepie jak nie śpi to wózek ją parzy !!! zaczyna mi się wyginać robić mostki, wyć, stękać i w ogóle szkoda gadać nawet zabawki nie pomagają chyba że bym co 5 min je zmieniała na inny model

moja dziś pierwszy raz od urodzenia wypiła coś innego niż mleko soczek z bobo fruta jablko i malina rozrobione z wodą, a niekapka to gryzie jak gryzaka :)

416905_3824565544969_347370706_n.jpg

mlodak hahaha nie martw się ja ostatnio też !!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to specjalnie słodyczy nie kupujemy ale nie mogę sobie odmówić codziennego piwka wieczorem i coś do piwka jak nie krakersy to talarki o smaku cebulowy to zwykłe andruty ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

reklama
Najlepszego dla półroczniaków!!! :tak:
Maćku i jak szczepienie ? jaka waga malej :>?
Na końcu rochę zapłakała, ale nie było źle ;-) Waży 7900 :tak:

Hej,

A teraz zbieram sie na szczepienie. Ale wątpie abysmy zaszczepili - mala ma gorączkę
A na co szczepiłaś? Bo mi dzisiaj położna mówiła, że przy wzw to można szczepić nawet z gorączką :dry:

Tak naprawdę to mogłam załadować te zdjęcia z tel a tu faktycznie, gdy chcę więcej na raz wrzucić, nie łączy się. Ale któż w to uwierzy, tylko jedno w głowie... :p:p:p
No raczej, że nikt ;-)

Nasze dzieciaczki to dowód na to, ze cuda są na tym świecie! :tak:
Amen ;-)
Witam i ja
Normalnie rak nie czuje od noszenia mlodej:-( oby do jutra mezus dzisiaj ostatni dzien w morzu i 2tyg wolnego jjuuppii.

Wy tu o pakowaniu prezentow a ja jeszcze nic nie mam :-( ani prezentow ani jedzonka kupionego nic:-( nie wiem jak ja to wszystko ogarne w 1 dzien:baffled:
ojjjjjjjjj znowu jeczy
Dasz rade! :tak:

Pamiętaj tylko, że wg mnie w święta chodzi o to, żeby że sobą pobyc a nie wpierniczac caly czas.
Co?! :eek:;-)

Do góry