reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

PIĘKNA KRECHA:-):-):-)A ni@k,ja od 1,5 roku co mc.zadaje sobie to pytanie:sorry2:witaj bzzzzz-yczku;-)Ja juz byłąm na zakupach,kupiłam % na sylwestra i uchlam się do nieprzytomności!!!:tak:,taki mam plan:p)

Ostatnia edycja:
reklama
ani@k widać!!!!!!!!!!!!!widać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no jest Fasol jak nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)
Nie dziwię się, że się wzruszyliście! normalne:tak: pamiętam jak to było u nas...tak się trzęsłam, że nie mogłam testu utrzymać w ręku, aż oddychać nie mogłam, dobrze, że kolezanka u mnie była, to jakoś doprowadziłam się do porządku...To są takie emocje, że człowiekowi nawet się nie śniło, że tak może być... ufff ale się dzieje...

Ani@k,bo czuję,ze ciota lada dzien mnie zaleje!!!to się po prostu czuje!!czuje się,jak co mnc.!!syski juz przestały bolec,krzyz daje znac o sobie,z boku cos kłuje....no wiec to mówi samo za siebie:-(.Testów nie robiłam od ponad roku,bo po prostu nie musiałam....zawsze reguralnie @ przychodziła!!...no,może z małymi anomaliami:p)Ty teraz Ani@k odpoczywaj,nie forsuj sie,i ciesz się CUDOWNĄ WIADOMOŚCIĄ:p):p)

Ostatnia edycja:
no Katiuszka jakby tak sfotografować z rana moją minę - wygrana gwarantowana w national geographik ;-)
a test wsadziłam do bucików które czekały grzecznie w szafie.. :sorry2:

kurczę troszkę mnie brzuch boli.. :zawstydzona/y:

kasica nie będę Ci na siłę wmawiać, że @ nie przyjdzie. Każda z nas zna swój organizm, chociaż mnóstwo przypadków jest, gdzie wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że będzie...a tu pokazują się dwie kreski:tak: Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie!!! a gdyby okazało się, że jednak Ty miałaś rację, to faktycznie zalej ten rok procentami, a od 1 stycznia bierz się ostro do roboty! może jakies badania sobie zrobisz, moze hormonki trzeba sprawdzić, Adam wyleczony, to teraz można się starać na całego!!! bo wiesz...wcześniej nie było na co za bardzo liczyć, skoro były bakterie itp. Od Nowego Roku działamy, tak?!!!!!!!!! Widzisz!!!! najpierw Aleksis, teraz ani@k....dlaczego i Tobie nie miałoby się kiedyś udać???? bądź dobrej myśli, a wszystko się jakoś ułoży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

MATKOBOSKAJEDYNA!!!!!!!!!!!! ANI@K!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
:-DKrecha jak malowana!!!!!!!!!!!!!!! piękna!!:-D
kobieto nie masz pojecia jak sie ciesze,:-):-) W KONCU!!!! :laugh2: ściskam bardzo bardzo mocno :************************************
brzuch se bedzie jeszcze bolał, normalka, przeciez wiesz
a i zdaj relacje z miny eMa;-):-)

no Katiuszka jakby tak sfotografować z rana moją minę - wygrana gwarantowana w national geographik ;-)
a test wsadziłam do bucików które czekały grzecznie w szafie.. :sorry2:

kurczę troszkę mnie brzuch boli.. :zawstydzona/y:

brzuszek jeszcze Cię poboli...bedziesz latać do kibelka i obsesyjnie sprawdzać czy aby @ nie przylazła:tak: Normalka!!! piersi też zaczną boleć jak na @...trzeba to przetrzymać...nic się nie martw!!!

Ani@k - pięknie widać II !!:tak::tak:

kasica - &&&&&&&&&&&&&&, nigdy nic nie wiadomo

katiuszka - niezły sobotni poranek , co ?:-) Też pamiętam jak mi II wylazły niespodziewanie ale nie było tak jak u Ani, ledwo widać było.
A ja faktycznie karmię w nocy i piszę z telefonu:-p

Co do Aleksis ​to też nie wątpię w to, że będzie dobrze, wszystkie wierzymy w to baaaardzo mocno.

reklama
Do góry