reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam Was.
Trzymam kciuki za testujace Staraczki.

Dziewczynki, byłam wczoraj u lekarza na USG.
Jest bardzo zle.
Wczoraj byl 7tc+2 dni i ciągle brak zarodka. Widoczne jakieś złogi ciążowe, wymiar tego jako CRL niecałe 2mm.

Lekarz powiedział nam, z daje nam nikłą szanse, ze do tygodnia pojawi się zarodek.
Wyszlam zalamana, czuje , ze cos niedobrego sie dziej. Od Wigili mialam bole w krzyzu, wczoraj sie wybudzilam nad ranem z silnym bolem krzyza i podbrusza.Myslalam, ze jest krwawienie

Poprosilam Matke Boska o jeszcze jeden raz, aby mi pomogla
Lekarz dal mi luteine, zyczyl wszystkiego dobrego, ale szanse praktycznie sa zadne.Lekarz b.doswiadczony, ma swietny sprzet, pracuje w klinice w Bytomiu.

Teraz moge liczyc jedynie na cud sie i musze sie oszczedzac.
3 stycznia mam wiztye w klinice, dokladnie 7 dni po ostatniej wizycie.
Sprobuje tutaj wejsc jeszcze rano.

Sciskam Was mocno.

Aleksis- tak sie balam, ze sie nie odzywasz.. Bardzo mocno jestem z Toba i z nadzieja czekamy na 3go! Kurcze, dziwne to strasznie ze te obrazy usg tak bardzo sie roznia..Wierze gleboko ze bedzie dobrze, trzymaj sie i odpoczywaj. Bety w Polsce nie robilas ?
bzzz - dobrze ze wrocilas.

Aleksis trzymam kciuki, zeby jednak zarodek sie ujawnil. Wiem, ze to bardzo trudne, ale sprobuj moze zrobic bete i powtorzyc ja za 48 godzin, powinna wzrosnac o conajmniej 66%. bedziesz miala wtedy jako taki obraz. Trzymaj sie i nie trac nadzieji!!

Ja jak widac nie moge spac:-(

Witam się porannie z pracy w trakcie robienia kawy:tak:
Tak więc zatestowałam i wyszła DOOPA i jedna I:zawstydzona/y: Ale tak przypuszczałam bo brzuch już na @ boli :-(

Aleksis trzymaj się kochana . Trzymam kciuki &&&&&&&&&& oby było dobrze.

cześć Dziewczynki,
Aleksis - mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być!

Ania!!!!! sikłaś? ogłaszaj!

Muma - a to wapno to dla Ciebie czy dla Olka?

Caterina - może jeszcze nie wszystko stracone? pamiętasz? nie ma @ - jestem w ciąży

Katiuszka - z takimi sklepami jak w UK też bym miała szafę pełną dla Martyśki

Kok.o - to poczekaj do 01.01, będzie najstarsza w klasie;)

u nas szpitala ciąg dalszy - młody wprawdzie już dużo lepiej, jednak MArtynie przyplątał się katar - póki co odciągamy gluty, bo osłuchowo czysta ( i tu polecam urządzenie zwane frida, może groźnie wygląda, ale super się odciąga). Katiuszka - niech Ci teściowa przyśle euphorbium-spray do oczyszczania noska w trakcie kataru. i tak jak położna Mumy mówi - wystrzegam się poradni jak ognia, za to wizyty domowe lekarza pochłaniają majątek, a że ja matka polka panikara to emek ma już dość. No i żeby nie było wesoło jeszcze mnie wzięło, a że dla karmiących leki jakie są same wiecie to pewnie pomęczę się jeszcze jakiś czas. Modlę się tylko żeby u Martyny na katarze się skończyło, bo dr powiedział, ze jak jeszcze się coś przyplącze to szpital

ściskam Was mocno, ciągle trzymając kciuki za staraczki
podczytywac podczytuję regularnie, jednak na pisanie chwilowo czasu mniej

Hej Dziewczynki,

caterina - ...
alex dobrze mówi, nie ma @ jest nadzieja, cholera kiedyś się w końcu musi udać.

alex - kupujemy dziś tą Fridę, eM będzie ściągał bo ja się boję;-) a na widok gruszki mój Księciunio spazmów dostaje..
Wapno mi położna zaleciła dla Olka, zresztą w necie ludzie też piszą , że dają maluszkom. Daję mu 2 x 1.5 ml (takie specjalne bezsmakowe dla małych dzieci).

W niedzielę mieliśmy mieć gości - kolejnych 'oglądaczy' Olka ale odwołałam bo jeszcze mi przywloką coś gorszego niż te gluty..

​Ani@k - ??? &&&&&&&&&&&&

Aleksis -
na pewno też patrzyłaś w necie jakie są różne przypadki, że po tygodniu wszystko wygląda tak jak powinno, a może ten doktor w Polsce wcale nie ma dobrego sprzętu ? Wiesz, że możesz pić melisę ? Może troszkę pomoże przetrwać ten czas..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
heej

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz w końcu jesteś!!!!! cieszę się że wpadłaś.. i proszę o częściej :tak:

Dziewczynki.. serducho mi mocno wali.. obudziłam się na mierzenie.. i potem jak zwykle poszłam do łazienki.. i tak dla jaj wzięłam test.. i.. siknęłam.. i.. łapki mi się trzęsą..

reklama
Wiem, że post pod postem ale pierdzielę to, a nie mówiłam ??? :-):-):-) Na wykresie Ci pisałam, normalnie - WIEDZIAŁAM :tak::tak::tak::tak:
No strasznie się wzruszyłam Ania, jakbym Cię teraz wyściskała, noooo :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry