hello Dziewczyny!!!
Ja dziś od samego rana na nogach, byłam o 9 na wizycie w przychodni. Trafiłam na innego lekarza niż zwykle i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście standartowe badanie było czyli mocz, ciśnienie, słuchanie bicia serca. Ale opocz tego zmierzył mi brzuch, powiedział, że wielkośc odpowiada tygodniowi ciąży

wiedziałyście, ze tak można to sprawdzić???? bo ja nie...no i pomacał mi brzuchol i młody już jest w blokach startowych jak to kok.o mówi

Uff odetchnęłam z ulga, bo do tej pory nikt mi nie sprawdzał jakie położenie jest dziecka. Próbowałam coś sama wyczuć..ale nie bardzo mi to szło

Aaa no i dostałam atybiotyk na ten kaszel. Od razu sprawdziłam w neie co to za specyfik, bo ja im jednak nie wierzę, ale okazalo się, że można go zazywać w ciąży. No i tyle...kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Teraz mam wielki plan dalszych porządków, nawet przyniosłam sobie z garażu pudła kartonowe, będę pakować rzeczy do wysłania, więc proszę mnie tu nie zagadywać

bo idę sprzątać

A pogoda taka, że albo się upić w pubie albo przespać cały dzień...

kurna...gdzie ta zima!!!!
caterina Ty pracusiu!!! miłego dnia życzę!!!:-)
Do później!!!
Muma zdrowia dla Olusia!!!! daj znać co lekarz powiedział i co Ci przepisał, bo ja robię listę z apteki co mi teściowa ma przysłać, to może coś podpatrzę od Ciebie.