reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a caterina dzięki po 3 dniach zniknęły więc pewnie to te okołowulacyjne :confused2:więc spoko ,zobaczymy w przyszłym cyklu ;-) a Ty ładną masz tempkę i trzymam mocno kciuki aby w końcu się utrzymała dłuuuugo !
katiuszka a pro po obiadu na dzisiaj u Nas nawet nikt dzisiaj nie zapytał co na obiad a najpiękniejsze nikt nic dzisiaj prawie nie jadł :-) ja właśnie sałatkę dojadam ;-)a jednej w ogóle nikt nie ruszył :confused2:więc przyszłe święta są na diecie i nie szykuje nic! koniec

a ciekawa i ja jestem co u kok.o :-)

reklama
czesc babeczki:happy: ooojjj..no tematy zarzuciłyscie cieżkie:sorry:
A ja wlasnie wrociłam z dalekiej wyprawy...... z niczym:wściekła/y:
jestem doopa wołowa do sześcianu:wściekła/y: okazało sie, ze baba zarejestrowała mnie na 3 stycznia i dzisiaj w przychodni pustki, prawie zaden lekarz nie przyjmuje:zawstydzona/y: Jak sie w zeszlym tyg. rejestrowalam to mowilam wyraznie,ze chce "za tydzien,w czwartek" wizyte, a ona tylko zapytalana jaka godzine i mi jeszcze na kartce napisala 03.01 - nawet nie popatrzylam na ta kartke, załozylam ,ze na dzisiaj mam termin, tak jak chcialam, skoro nie mowila nic,ze dzisiaj nie przyjmuje lekarz:wściekła/y::wściekła/y:
no to sie przejechalam po miescie bez sensu.. a do 3 stycznia pewnie juz nie doczekam;-)

A jesczez wkur...am sie strasznie, bo w tramwaju widzialam, jak dwoje cyganów czysciło karte bankomatową. znaczy u nas są w tram./autobusach automaty biletowe, placi sie tylko karta (zblizeniowo), bez PIN. I oni przez kilka przystankow stali i kupowali na ta prawdopodobnie skradziona karte bilety kilkudniowe, chyba kilkanascie ich kupili. Juz komore wyciagnelam i chcialam na policje dzwonic, ale se mysle "co ja im powiem??":sorry: ze koles kupuje bilet za biletem w tramwaju?:sorry: jestem prawie pewna,ze pieprz... nieroby pasożyty komus podwedziły ta karte, niedawno, skoro jeszcze niezablokowana byla:wściekła/y: I zaraz sprzedadzą te bilety....wwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
o kurka kok.o aleś se termin zrobiła:-D czyli tygodnie Ci się pomyliły, tak? :tak: zaraz i ja sobie sprawdzę czy aby na pewno mam jutro wizytę:tak: O!!! jak ja nie cierpię Cyganów!!! wiadomo...nie każdy jest taki, ale niestety stereotypy skąś się biorą!!! dla mnie Cygan od razu kojarzy się z nierobem, drobnym złodziejaszkiem, naciągaczem:sorry: sorry..ale tak mam...Szkoda, że nie wezwałaś tej policji...
zuzanka widzisz, też miałam pytac jak plamienia, ale oczywiście głowa na urlopie;-) czyli jednak były to te okołoowulacyjne. Dobrze, ze nic innego, poważniejszego. O!!! fajnie dziś masz...każdy przejedzony, to coś tam skubnie i wystarczy. A ja zrobiłam tą zupę, ale matko ....jaka woda wyszła:sorry::zawstydzona/y: tzn. w smaku nawet dobra, ja bardzo lubią porową, ale konsystencja za cholerę nie jest to zupa-krem:no: Trudno...zjemy taką...ja już zjadłam, przeleciała przeze mnie jak woda-dosłownie...Drugiego dani anadal nie mam...ale muszę coś wykombinować, bo po takiej wodnistej zupie, to mój M. zaraz będzie niuchał po lodówce:eek:
caterina zawsze w święta macie taki "ruch w interesie"??? z czym ludzie przyjeżdżają w takim czasie? pewnie zatrucia, z wypadków...Miałaś chociaż jeden dzień wolny z tych świąt?

Pochwalę się, że trochę nabrałam ruchów i uprzątnęłam 2 komody:tak: powyrzucałam dużo pierdół, które nie wiem po co trzymam...ogólnie nie lubię nic wyrzucać, bo myślę, że jeszcze mi się przyda:eek: ale teraz powoli oduczam się tego zbieractwa...choć i tak część rzeczy odłożyłam do wysłania do Polski:-D może tam mi się przydadzą???;-) jutro ciąg dalszy porządków...chyba;-)

,ja kobiety jutro do fryzjera jadę:tak: na 10 mam wizytę....coś ostatnio kombinuje i kombinuje z tymi własami hi hi hi!!!!!Teraz ubzdurało mi się,ze chce miec jednolity kolorek włosów:tak:,no i takim oto sposobem jade jutro!!!!

katiuszka, no... nie wiem, ja chcialam na dzisiaj, powiedzialam ze na dzisiaj....a baba nie powidziala, ze na dzisiaj "niedasie" tylko napisala...a ja na kartke nawet nie spojrzałam:eek:heh.. no dobra, nic to :sorry:
A do cyganów tez mam uprzedzenia:wściekła/y: Wiadomo, ze sa wsrod nich porzadni ludzie, pracujacy uczciwie, no ale wiekszosc jednak to lenie i nieroby, i mnostwo wsród nich złodzieji w dodatku:wściekła/y: No i niestety oni "robia" opinie calej tej spolecznosci cyganskiej. Kurde, zawsze jak ich widze to uwazniej pilnuje swoich rzeczy:crazy: A z ta policja... oni wysiedli po 4 przystankach, wiec gliniarze czy straz miejska nawet nie zdazylaby sie pofatygowac... o ile w ogole by tylki ruszyli:no:

kasica a ten jednolity to rozumiem ze blond bedzie?;-)

hyhyhy juz to widze, jak zuza Swieta na diecie bedzie spedzała:-p znowu wpadniesz w szal gotowania i tyle z diety bedzie;-):-D No chyba,ze bedziesz miala cukrzyce ciazowa, to wtedy faktycznie, ciasta se darujesz;-):-)

Ostatnia edycja:
kok.o no to się zbadałaś :-)szkoda tylko ,bo musiałaś w taką pogodę się snuć po mieście ...co do cyganów też mam nie miłe wspomnienia i doświadczenia ,ale tak jak piszesz jeden drugiemu opinie wyrabia to tak jak i u Nas ,za granicą kiedyś wyrobili nam opinie złodziei i bandytów bo byli tacy co jeździli i kradli :-( niestety tak było i będzie niestety w każdym środowisku :zawstydzona/y::-(

kok.o ja już się "zabożyłam" (nie wiem w sumie jak to się pisze ale się tak mówi ) i nie będę robić na święta żadnych dodatkowych dań KONIEC !!!! narobiłam się i nic nie zjedli !!!prawie :sorry::zawstydzona/y::-(

dobra dziewczynki miłego weekendu życzę udanego Sylwka i dobrej szampańskiej zabawy
Ani@k
kciuki za II proszę mi dać znać na telefon bo ja od cięta będę od netu :rofl2::sorry:
kok.o i jakbyś rodziła to pamiętaj jesteśmy z Tobą ,to znaczy ja i nawet blisko :laugh2::rofl2::laugh2:
caterina jak wrócę to też oczekuję dobrych wieści :tak:;-)
katiuszka nie szalejcie z taką ilością szampana :-Dbędą głowy boleć !

będę pomału się ewakuować do spania bo o 2 pobudka a ja nie lubię rano wstawać !!!:szok::-:)wściekła/y:pewnie i tak będę się kręcić i stękać i kichać i pluć ,ale mam nadzieję,że chociaż na chwilkę się zdrzemnę :happy::sorry:ale znając życie nie będę mogła zasnąć a jak budzik zadzwoni to będzie najlepszy sen przychodził :-):confused2:

Tak,kok.o bedzie bląd kolor,na całych włosach,bo teraz mam pasemka zrobione,a juz troszke mi sie znudziły;-),wiec dawno nie miałam całych jasnych,to teraz sobie zrobie:tak:. zuzanko,Tobie równiez zyczę udanej imprezy sylwestrowej!!!!:-)

heej!

ja tak szybciutko..
dziś mam dzień roboczy.. łazienkę do użyteczności doprowadziłam.. pranie zrobiłam.. kurczę.. co ja po nowym roku robić będę :-D;-)

Zuza kochana.. jakie II krechy??? nie w moim wydaniu:happy:
a Ty uważaj z nadmiarem %.. no i jak masz kontakt z Bzzzz powiedz żeby wpadła i dała choć znak że żyje.. jakoś jej dawno tu nie było..:zawstydzona/y:
Kok.o to się nazywa amnezja przedporodowa:-D:-) a ta sytuacja w tramwaju to pewnie też przez Ciebie wyolbrzymiona:-) cyganie pewnie dla całego swojego klanu bilety kupywali.. a Ty że od razu skradziona karta! ;-)
Kasica napisz co robisz na głowie.. bo ja planuję po nowym roku się trochę odmienić i inspiracjów szukam:tak:
Katiuszka ja nie wiem co się dzieje.. ostatnio ciągle słyszę o różnych tragediach.. samobójstwach.. zaginięciach.. :zawstydzona/y::-(

muszę sobie kupić historię o 'hrabii monte christo' oglądałam kawałek w święta i się.. zakochałam w tej opowieści.. aaa!!!! i może po czasie.. ale wiecie że ja okien i firan też nie wyprałam???

za to na wielkanoc się poprawię.. zacznę już w styczniu :-)

Zuza baw się dobrze! Kok.o a Ty jak już trafisz na porodówkę to wiesz telefon w łapkę i pisz!!!!

Muma, Kasia.natka, Alex___ :*******

Aleksis daj znać jak było na wizycie!!!!!

ani@k to Ty w domu sprzątałaś??? a ja myślałam, że już do pracy wróciłaś...czyli praca zawodowa po Nowym Roku dopiero, tak? i to ta na pół etatu? a jak to będzie w praktyce wyglądać? będziesz chodzić na pół dnia codziennie czy 2-3 razy w tygodniu po całym dniu? w sumie i tak i tak dobrze...chyba:sorry:

kasica Ty znowu po fryzjerach ganiasz:tak: ale pewnie, co sobie będziesz żałować:-) ja już się rozmyśliłam co do obcinania swoich...jak się Julek urodzi, wolę mieć związane, żeby mnie nie ciągnął za grzywę;-)
zuzanko Tobie również szampańskiej zabawy wśród rodzinki!!!! a w Nowym Roku spełnienia marzeń, dużo szczęścia i miłości!!!:-)

reklama
zuzanka zycze Ci dobrej szampanskiej zabawy, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń, oczywiście najbardziej tych związanych z dzidziolem;-):-) BAW SIE DOBRZE!!

Ani@k
heh.. no niestety:-p moja mózgownica ostatnio niesprawna jest :-D ale sie przewietrzyłam przynajmniej;-)

Do góry