zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a caterina dzięki po 3 dniach zniknęły więc pewnie to te okołowulacyjne
więc spoko ,zobaczymy w przyszłym cyklu ;-) a Ty ładną masz tempkę i trzymam mocno kciuki aby w końcu się utrzymała dłuuuugo !
katiuszka a pro po obiadu na dzisiaj u Nas nawet nikt dzisiaj nie zapytał co na obiad a najpiękniejsze nikt nic dzisiaj prawie nie jadł :-) ja właśnie sałatkę dojadam ;-)a jednej w ogóle nikt nie ruszył
więc przyszłe święta są na diecie i nie szykuje nic! koniec
a ciekawa i ja jestem co u kok.o :-)
więc spoko ,zobaczymy w przyszłym cyklu ;-) a Ty ładną masz tempkę i trzymam mocno kciuki aby w końcu się utrzymała dłuuuugo !katiuszka a pro po obiadu na dzisiaj u Nas nawet nikt dzisiaj nie zapytał co na obiad a najpiękniejsze nikt nic dzisiaj prawie nie jadł :-) ja właśnie sałatkę dojadam ;-)a jednej w ogóle nikt nie ruszył
więc przyszłe święta są na diecie i nie szykuje nic! konieca ciekawa i ja jestem co u kok.o :-)
ooojjj..no tematy zarzuciłyscie cieżkie

Jak sie w zeszlym tyg. rejestrowalam to mowilam wyraznie,ze chce "za tydzien,w czwartek" wizyte, a ona tylko zapytalana jaka godzine i mi jeszcze na kartce napisala 03.01 - nawet nie popatrzylam na ta kartke, załozylam ,ze na dzisiaj mam termin, tak jak chcialam, skoro nie mowila nic,ze dzisiaj nie przyjmuje lekarz
czyli tygodnie Ci się pomyliły, tak?
zaraz i ja sobie sprawdzę czy aby na pewno mam jutro wizytę
Trudno...zjemy taką...ja już zjadłam, przeleciała przeze mnie jak woda-dosłownie...Drugiego dani anadal nie mam...ale muszę coś wykombinować, bo po takiej wodnistej zupie, to mój M. zaraz będzie niuchał po lodówce
A z ta policja... oni wysiedli po 4 przystankach, wiec gliniarze czy straz miejska nawet nie zdazylaby sie pofatygowac... o ile w ogole by tylki ruszyli
znowu wpadniesz w szal gotowania i tyle z diety bedzie;-)

:-