Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie chyba z 6 babek zaprosiłam, Babcia też ocenia chociaż to ja decyduję ;-)
Ale problem dostrzegła czy taka pani umie zrobić rosół i schabowy i jednak chyba niekoniecznie 
do środy ,mam nadzieję,że się nie rozłożę i nie pozarażam towarzystwa 
musiałam wstać się ogarnąć bo mam wrażenie ,że jak leże to jeszcze mi gorzej 

&&&&&&
Oby tylko została na dłużej! A babcię masz nowoczesną:-) nie chodzi jej o kolor skóry, tylko żeby schabowego umiała zrobić
cool babcia;-)przykro mi, ze mama znowu zepsuła Ci humor...i to w święta, ale najważniejsze, że masz nadzieję, że w nowym roku coś się zmieni...Oby!!!
Miałam tyle planów!!! miałam zacząć porządki w szafach, szufladach. Przekładać rzeczy, tak żeby zrobić miejsce na Julkowe ciuchy, pościel, kocyki itp. Mamie mojego M. zrobić wolną szafę...ale póki co to zrobiłam tylko pranie swoich rzeczy do szpitala
i na tym koniec...nic mi się nie chce...a myślałam, że od samego rana już będę działać...Kurczę, mam nadzieję, że jutro...najpóźniej pojutrze będę miała więcej zapału
taka piersióweczka
smiejemy się z eMem, że na drugi dzień chyba nam głowy pękną po takiej ilości alkoholu
kurcze,dobrze ze te swiate sie skonczyłay,bo tylko siedzenie,jedzenie,goście itd!!masakra!!a dupsko rośnie
!!U nas pogoda typowo wiosenna!!ciepło,słonko swieci,wiaterek ciepły powiewa!!kurcze,a to przeciez koniec grudnia!!