reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka ja do pracy dopiero 31 grudnia idę.. a po nowym roku chciałam 2 dni po 8h i 1dzień 4h (pon, wt. śr.) ale szef się zastanawia:cool:
Kok.o czyli są i dobre strony 'wyprawy' ;-) a tak swoją drogą.. moja Siostra 'przenosiła' termin o tydzień.. zanim na świat przyszła Kasia:tak: może Ewcia dopiero 7 stycznia na świat zawita???

reklama
Ahoj kobitki:-)
Melduję się z poranna kawą którą w robocie spożywam :-)

Coś strasznie cicho dzisiaj :happy: A czym wy takie zajete jesteście:confused: śpicie jeszcze :confused:

U mnie nawet nieźle dzisiaj w robocie ,wczoraj to taki zapierdziel miałam w przychodni ze hej:wściekła/y:
Jakaś epidemia grypopodobnego szczepa :baffled:

A w Wigilię i Boże Narodzenie w szpitalu to ludziska z infekcjami przychodziły i pierdoły :no:

Pozdrawiam ze słonecznego wschodu:blink:

Zuza Tobie też Szampańskiej Zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku :-*

Hej Dziewczynki,

Ja na chwilkę bo się zestresowałam dzisiaj , Oluś kicha troszkę i pokasłuje:-( Lecimy dziś po południu do lekarza, pewnie w Wigilię się przeziębił, jeździliśmy jak wariaci, dziadkowie, teściowie, ech...

Aleksis - odezwij się co u Ciebie ?? &&&&&&&&&&&&&&&

Dla reszty buziaki :tak::tak:

hello Dziewczyny!!!
Ja dziś od samego rana na nogach, byłam o 9 na wizycie w przychodni. Trafiłam na innego lekarza niż zwykle i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście standartowe badanie było czyli mocz, ciśnienie, słuchanie bicia serca. Ale opocz tego zmierzył mi brzuch, powiedział, że wielkośc odpowiada tygodniowi ciąży:baffled: wiedziałyście, ze tak można to sprawdzić???? bo ja nie...no i pomacał mi brzuchol i młody już jest w blokach startowych jak to kok.o mówi:tak: Uff odetchnęłam z ulga, bo do tej pory nikt mi nie sprawdzał jakie położenie jest dziecka. Próbowałam coś sama wyczuć..ale nie bardzo mi to szło:sorry2: Aaa no i dostałam atybiotyk na ten kaszel. Od razu sprawdziłam w neie co to za specyfik, bo ja im jednak nie wierzę, ale okazalo się, że można go zazywać w ciąży. No i tyle...kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Teraz mam wielki plan dalszych porządków, nawet przyniosłam sobie z garażu pudła kartonowe, będę pakować rzeczy do wysłania, więc proszę mnie tu nie zagadywać:-D bo idę sprzątać:tak: A pogoda taka, że albo się upić w pubie albo przespać cały dzień...:wściekła/y:kurna...gdzie ta zima!!!!
caterina Ty pracusiu!!! miłego dnia życzę!!!:-)
Do później!!!

Muma zdrowia dla Olusia!!!! daj znać co lekarz powiedział i co Ci przepisał, bo ja robię listę z apteki co mi teściowa ma przysłać, to może coś podpatrzę od Ciebie.

czeeee babolki:-)
uuuu dzisiaj to chyba caterina tylko pracuje?:sorry2: reszta sie opie ... znaczy sprząta;-):-D
Muma kurcze, zdrówka zycze dla Olusia, zeby tylko na lekkim katarku sie skonczyło:-(
katiuszka nooo, to teraz jak Młody wisi głowa w dół, to szykuj sie na skopane zebra:-D ja widze, ze u Ciebie syndrom wicia gniazda na dobre sie ujawnił;-):-) .... mnie chyba to zjawisko omineło:baffled:
a co do mierzenia brzucha... na szk.rodz. ginka mowila, ze w ostatnich tygodniach mozna zmierzyc obwód i jak bedzie powyzej iluśtam (zabijcie mnie, nie pamietam dokładnie bo uznałam to za dziwne..ale chyba 110cm) to bedzie duze dziecko:baffled: Dla mnie to dziwne, bo nie uwzglednia wzrostu i budowy kobiety, a od tego wiele zalezy (polozenie dziecka, macicy itd... a co za tym idzie "wystawanie" brzucha)

Aleksis jak tylko kompa dorwiesz to pisz co i jak u Ciebie, czekamy na relacje:tak:

a przypomniała mi sie Vinga... ciekawe, czy juz sie rozpakowała

pozdrowionka :-)

Ostatnia edycja:
hej!!!no nie ma jak to udana,bardzo,bardzo udana wizyta u fryzjera:p):tak::tak::tak::tak:kurcze,ale jestem zadowolona!!bardzo!!na włosach połozyła mi jaśniutki kolor bląd!!bardzo mi sie podoba i bardzo fajnie sie czuje w takim kolorku!!Kiedys miałam jasne całe włosy,a potem zaczełąm kombinowac z kolorami;-),i teraz znów wróaciłam do całych jasnych!!.Jeszcze zeby było fajnie to kupiłam sobie kolczyki srebrne;-)a co??!!hi hi!!!!!Ani@k,widze ze ładnie tempka się utrzymuje!!!!!:tak::tak:i tak trzymac!!!!!Mnie juz krzyż pobolewa troche:-:)-:)-(syski tez czuje nieco.........Aleksis,jak dorwie sie do kompa,to jak nam napisze,to książke dosłownie czytac bedziemy kobity;-);-);-)bedzie miała tyle do opisania,ze hej!!!tyle fajnych i miłych informacji od doktorka!!!!!

heej

ja już od samego rana podczytuję.. myślałam że Caterina testa dziś obsikała..:sorry2:

my z eMem dziś na sklepy ruszymy.. chyba zmienię karnisze.. a póki mamy wolne - korzystać będziemy.. miałam zrobić wyniki ale na nowy rok wszystko odłożyłam :zawstydzona/y: nie chciało mi się z rana iść w kolejki do szpitala :zawstydzona/y:

Muma zdrówka dla Olusia :*********
Caterina to kiedy test??? chyba przed sylwkiem (abyś się % nie raczyła) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica to dziś wizyta u fryca??? chyba będziesz musiała mi zdjęcie na pryw wysłać..:tak:
Aleksis no właśnie.. chyba się potwierdziły bliźniaki i pewnie teraz Aleksis walczy z nową rzeczywistością ;-):-)
Katiuszka!!!!! łolaboga!!!!! Ty odpoczywaj!!!!!!!!!!!! eM niech za porządki się weźmie!!!!!:tak:
Kok.o a może wielkosć brzucha tuż przed porodem nie ma znaczenia co do wielkośći Mamy..:sorry2: bo przecież zdarza się że niskie Mamy rodzą 4 kilowe dzieci.. a wagę Ewci to dopiero 3 stycznia znać będziemy??? czy 4 stycznia :-p;-)

Ani@k,bardzo,bardzo chetnie bym zdjęcie przesłała....tylko jest 1 ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak to sie robi???!!:sorry2:bo przecież ja pojęcia zielonego,ani bladego nie mam hi hi hi!!!masakra jakaś!!!!!!!!!!nawet ta fryzjerka powiedział,ze kolor świetny wyszedł i bardzo mi pasują jasne włosy:-)kuzynce mmsem wysłałam fotke,to tez bardzo jej sie spodobał kolorek!

o tu nie pomogę:zawstydzona/y: sama kiedyś próbowałam wysłać zdjęcie ale mi się nie udawało.. trzeba mieć chyba gdzieś w necie zapisane i wtedy można..

reklama
Do góry