Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!
Jednak ja dalej sie upieram, ze w Polsce większy wybór
Biedna Martynka...człowiek stary a męczy się z katarem, oddychac nie można, wszystko w środku podrażnione, kichanie non stop...a co dopiero taki maluszek
Oby nic więcej się nie przyplątało!!!! dzięki za podpowiedź w sprawie zakupów, zaraz zapiszę na mojej liście
A co do tej Fridy...to już się zastanawiałam na tym urządzeniem, ale jak zobaczylam te rureczki, jakieś wkłady...mówię, o nie!!! kupiłam zwykłą gruszkę
na razie nie bedę zamawiała tego ustrojstwa, ale jak Julek nie da sobie oczyścić gruszką, to wtedy zakupię ta machinerię.
U mnie trochę lepiej, ale wtedy jak położę się do łóżka około północy lub później, to prześpię do tej 5-6 rano. Z nowych dolegliwości ciążowych to zaczeły mi stopy i palce u rąk puchnąć
a myślałam, ze to przypadłość otylych kobitek...na stopach jest najgorzej - w ogóle nie widać kostek
nic nie boli, to chyba nie trzeba nic z tym robić, nie?
Emek już wie??? jak zareagował???
my już tam ocenimy czy ta druga kreska jest taka jak Ty mówisz

no po prostu tak siedzę .... wielkie gratulacje ...
ale HIT pod koniec roku - cudowności 

nie chwaliłam się skrobaniem.. bo i w międzyczasie mdłości mialam.. jak co miesiąc i myślałam ze to taki 'bajer' i że tym razem nie dam się nabrać..Ten spadek przed Wigilią to prawdziwa książkowa implantacja byłaI skrobanie to już wiadomo, a się nie chwaliłaś
![]()
Ania, nie denerwuj się - będzie wszystko dobrze, możesz trochę chodzić ;-):-)
Podpisałaś już ten aneks w pracy ??![]()
ja miałam takie pytania co miesiąc.. UDA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy wogóle się uda??!!!!!
widać tą drugą krechę, co????????