Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
pamiętam jak to było u nas...tak się trzęsłam, że nie mogłam testu utrzymać w ręku, aż oddychać nie mogłam, dobrze, że kolezanka u mnie była, to jakoś doprowadziłam się do porządku...To są takie emocje, że człowiekowi nawet się nie śniło, że tak może być... ufff ale się dzieje...
Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie!!! a gdyby okazało się, że jednak Ty miałaś rację, to faktycznie zalej ten rok procentami, a od 1 stycznia bierz się ostro do roboty! może jakies badania sobie zrobisz, moze hormonki trzeba sprawdzić, Adam wyleczony, to teraz można się starać na całego!!! bo wiesz...wcześniej nie było na co za bardzo liczyć, skoro były bakterie itp. Od Nowego Roku działamy, tak?!!!!!!!!! Widzisz!!!! najpierw Aleksis, teraz ani@k....dlaczego i Tobie nie miałoby się kiedyś udać???? bądź dobrej myśli, a wszystko się jakoś ułoży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krecha jak malowana!!!!!!!!!!!!!!! piękna!!
ściskam bardzo bardzo mocno :************************************no Katiuszka jakby tak sfotografować z rana moją minę - wygrana gwarantowana w national geographik ;-)
a test wsadziłam do bucików które czekały grzecznie w szafie..![]()
kurczę troszkę mnie brzuch boli..![]()
Normalka!!! piersi też zaczną boleć jak na @...trzeba to przetrzymać...nic się nie martw!!!