reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ło Matko Jedyna Ani@k !!!!!
Gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!
I milion buziaków
:-*************
Poprawiłaś mi humor
:tak:
Cieszę się że tobie się udało
:-)

reklama
tak se mysle, ze moze teraz co miesiac/cykl bedziemy tu ogladac II :tak:
dziewczyny sie mniej wiecej zsynchronizowały;-) , fatum zdjete, wiec pod koniec stycznia ktoras nastepna najpewniej pokaze nam zdjecie II, nie?:tak::-)

Ani@k cholero;-):-p, zaczely mi sie z tego wszystkiego jakies dziwne pobolewania na górze brzucha :baffled:
ide pod prysznic i poloze sie obok eMa (przedpoludniowa drzemke uskutecznia;-))
wpadne pozniej
papa

Ło matulu, jeszcze kok.o urodzi dzisiaj i dopiero będzie :szok::-D Kok.o weź se prysznic i rozluźnij się :tak:

Ale dzień , też nic nie zrobiliśmy jeszcze z Olkiem;-) A Mały śmieje się dzisiaj na całego mimo tych gilów, chyba czuje klimat;-)

Miłego dnia kochane !!!:happy:
Zajrzę wieczorkiem:tak:

hurrrraaa, Ania, cholero jedna, a nie mówiłam?!!! jak się cieszę! Gratulacje dla Ciebie i eMa
aż mi lezka poleciała

a krechy na teście? miałam takie same.. a rezultat leży mi właśnie na brzuchu i słodko posapuje

Ostatnia edycja:
ANI@K MORDO MOJA KOCHANA JA CHYBA ZWARIUJE Z TEJ RADOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA MILY BOG, UPIJE SIE JAK NIC SYROPEM PRZECIWKASZLOWYM BO NIC INNEGO MI NIE WOLNO, ALE GRATULUJE CI Z CALEGO SERCA I SAMA NIE WIEM CO JESZCZE!!!
SRAJ PO GACIACH POKI MOZESZ, BO POTEM CIE PRZYSTOPUJE PRZEMIANA MATERII;-);-)
Piekny prezent na koniec roku, oszczedzaj sie teraz i kiedy mozesz lec do magika, niech ci cosik doradzi:tak:

Aaaaa i kreczha ladna:tak:moja taka wyrazna nie byla:dry:

Ani@k...GRATULACJE!!!
NAWET SOBIE NIE WYOBRAŻASZ JAK SIĘ CIESZĘ :happy: najpierw się poryczałam a teraz nie mogę przestać się uśmiechać :-)
dbaj teraz o was, wypoczywaj, dobrze się odżywiaj i ciesz się urokami ;-)

Cześć Dziewczyny,

Ania wielkie gratulację!!! piękne kreski. Bardzo się cieszę!!!
Aleksis ze spokojem Kochana. Jeszcze chwilę. Wiesz jak było w moim przypadku. Ja też brałam luteinę na podtrzymanie najpierw podjęzykowo później dopochwowo i duphaston. Myślami jestem z Tobą.

A ja dziś byłam na wizycie, niestety mój lekarz na urlopie, więc badała mnie pani dr - młodsza koleżanka mojego doktorka.
I oczywiście po przyjeździe do domu okazało się, że plamię....:( mam nadzieję, że to chwilowe.
Maleńka waży 2500:), a ja przekroczyłam 70 kg. Dokładnie 70,3 kg

Aha... i jeszcze jedno od dziś jestem na L4 !!!!!!!!!!!!!!!

Ściskam Was mocno i idę poleżeć

Ostatnia edycja:
reklama
ANULA GRATULUJE I SCISKAM MOCNO!!!Poszla mi lezka, przeszly mnie ciarki. HUUUURA!!
To najlepsza nowina na koniec roku!
To cudowna wiadomosc i wierzylam w Ciebie w tym cyklu najbardziej!!! Jednak mam cos z tej wrozki;-)

Dziekuje Wam za cieple slowa i wsparcie.
Sa jedynie 2 wyjscia, innej opcji nie ma.

Na parenting jest informacje, ze czsem sie zdarza, ze dopiero gdy pecherzyk jest wielkosci 25mm(moj byl 1,87cm) to dopiero sie pokazuje zarodek.Oby tak bylo.
Moja kochana mama mnie pociesza jak moze i wierzy gleboko, ze jednak sie uda. Tak bardzo bm chciala, bo powoli trace sily na dalsza walke

Ale wiem,ze stane do boju jesli trzeba nadal walcze!!!Jeszcze dlugo nie zloze broni!!

Ani@k pewnie dzis bedzie do nocy skakac z radosci i wysciskiwac eMka za dobrze wykonana robote;-)
Bardzo sie ciesze,

Ok, jade z koksem dalej, czyli czytam dalej

Do góry