reklama
hej!!!kurcze u nas masakra jakaś......Adam od wczoraj leży plackiem w łózku
jest przeziębiony
lecze go naturalnymi antybiotykami;-)czosnek,gorące mleczko z miodzikiem i masełkiem...i dzis już jest troszke lepiej,...zobaczymy jak dalej bedzie,bo jak nic się nie polepszy to do dr.bedzie musiał iść!!i tak sobie myślę,ze całe szczęście,ze nigdzie żadnego balu za 500 złoty nie wykupilismy hi hi!!!bo kasa by przedadła a,SYLWESTER w łóżku by był spedzony!!!!dobrze,ze z nikim tez się nie umówiliśmy,bo i tak byśmy nie poszli....Acha,Ani@k,czy ty wczoraj cos o Bromergonie pytałas???coś tak mi się zdaje
ze nie wiesz czy masz brac ,czy nie??!!Powiem ci tak-moja ginekolożka ,mi powiedziała,ze jak bede w ciąży to absolutnie nie mam odrzucac Bromka!!!!!!!!!!!!!!bo diamatralnie odzucony,moze powodowac poronienia:-(....powiedziała mi ze bromka się bierze bodajże do 12-14 tygodnia ciąży(jakoś tak,juz nie pamiętam)stopniowo zmniejszając dawkę!!!!!Choć na necie czytałam różne opinie na temat czy brac,czy odrzucic itd.....jedni piszą,zeby brac inni,zeby odrzucic.....Ja ci tylko pisze,co mi lekarka powiedziała na ten temat.No ale jak ty bedziesz u swojego lekarza to zapewne zapytasz go o to;-)

Acha...Aleksis opowiem ci pewną historię,zresztą Wam wszystkim:-)zdarzyła się w mojej rodzinie,8 lat temu....bedzie jutro;-).Moja kuzynka poszła do lakarza bo czułą się zle....a jeszcze wczesniej jak mi opowiadała,to po "tych"akurat przytulankach po prostu czuł,czuła to,ze jest w ciąży,ze się udało!!tzn.nie starali się bóg wie jak o dziecko,bo mieli juz 1 córkę ,wiec był to taki spontaniczny sex itd......około 2 tyg.po tym poszła do lakarza bo zle się czuła ,wzięła L4 bo po prostu słaniała sie na nogach...w dniu spodziewanej @ zrobiła test i wykazał,ze jest w ciąży!!ale ona nadal bardzo zle się czuła,poszła do dr.i on zbadał ja i stwierdził,ze to ciąża poza maciczna!!!ze on w usg nic kompletnie wnie widzi,ze tu nie ma zarodka i wogóle!!i miała isć do szpitala na zabieg:-(,no i w szpilatu cały czas ją badali,usg robiło jej chyba z 5 lakarzy i kazdy powiedział,ze ciąża poza maciczna,ze trzeba ją usunąc itd!!leżała w tym szpitalu dość długo bo bardzo brzuch ja bolał,no i codziennie badania,usg i non stop gadka,ze ciąża poza maciczna,ze trzeba usunąc!!i wyobrazcie sobie dziewczyny,ze ona szła na czyszczenie,i jak lezała juz na tym łóżku,weszła anestozjolog i ginekolog co miał jej zabieg zrobic,ale to był zupełnie inny lakarz niz ci do badali ją w tym szpitalu do tej pory........i ta anestezjolog juz szykuje się do jej uśpienia itd,a ta moja kuzynka mówi do tego lekarza,ze ona bardzo,bardzo go prosi,zeby on raz jeszcze jej zrobił usg!!!ze moze wyjdzie zupełnie co innego niz do tej pory!!i ten lekarz jej zrobił to usg!1i co..................??!!!!!na monitorze pokazał się zarodek!!!!!!jej dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)ona myslał,ze oszaleje z radości itd!!!i pyta tego dr.czemu wszyscy mówili,ze to ciąża poza maciczna itd??!!a dr.powiedział,ze ona bardzo szybko zgłosiła się do szpitala i to wszystko było za szybko,ze ten zarodek jeszcze nie zdąrzył się zagniezdzic w macicy!!!ze jak on robili jej usg ci inni lekarze,to ten zarodek jeszcze tak jakby "wędrował"!!!!a wystarczyło kilka dni i był tam gdzie byc powinien!!!!!!!!!!!!!:-)I wszystko skonczyło się super!!!!!Jutro jej córka Liwia będzie miał 8 lat!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)wiec historie są naprawde bardzo,bardzo różne!!!
Kasica ale historia!! Kto by pomyslal, ze tylu lekarzy i moga sie jednak mylic! No i widocznie beta tez klamala, bo przy pustym jaju plodowym to wzrasta malo, albo w ogole. Ale na szczescie u niej skonczylo sie wszystko dobrze.
Aleksis trzymaj sie!!
Aleksis trzymaj sie!!
Ani@k
Fanka BB :)
heej
Kasica dzięki :********** też czytałam że do 12 tc należy brać bromka no i o tym że różne są szkoły i różni lekarze.. narazie biorę.. a po świętach zacznę umawiać się do lekarzy
zobaczymy co który mi powie..
Aleksis bardzo mocno trzymam za Ciebie i za Fasolkę kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 3 stycznia okaże się że wszystko jest w porządku, zobaczysz!!!!!
a ja pomalutku świrować zaczynam.. ;-)
Kasica dzięki :********** też czytałam że do 12 tc należy brać bromka no i o tym że różne są szkoły i różni lekarze.. narazie biorę.. a po świętach zacznę umawiać się do lekarzy

Aleksis bardzo mocno trzymam za Ciebie i za Fasolkę kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 3 stycznia okaże się że wszystko jest w porządku, zobaczysz!!!!!

a ja pomalutku świrować zaczynam.. ;-)
Ani@k...kobito!!ty teraz masz byc spokojna i zrelaksowana,a nie schizujesz...po co??!!NIE WOLNOOOOOOOOOOO!!niu,niu!!!
myszka2829
Fanka BB :)
Anka bo w doope dam, spokoj cholero jasna i zamiast swirowac cieszyc sie co najmniej jak my;-)
Sorry dziewczyny, ze tak z doskoku ale ta cholera u nas sie nawet nie pochwalila:-)
Sorry dziewczyny, ze tak z doskoku ale ta cholera u nas sie nawet nie pochwalila:-)
reklama