reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hahaha wiedziałam, ze tu zaraz kok.o wpadnie z wielkim okrzykiem:laugh2::-D
ani@k przypomniałam sobie właśnie jak równiutko rok temu testowałam w Sylwestra...nie miałam żadnych objawów na @, żadnych plamień, co u mnie było normą przed @...zrobiłam test...ja nic na nim nie widziałam, ale mój M. latarką sobie przyświecał, bo twierdził, że "coś" tam widzi...:-) z tego szczęścia poszliśmy o północy do znajomych na toast, po toaście poszłam do kibelka i koniec marzeń...@ się zaczęła...Ale u mnie kompletnie nic nie było na teście, to chyba była jego wyobraźnia, wielka chęć zobaczenia tej drugiej kreski...Jak za kilka miesięcy od tego sylwka wyszedł test pozytywny, to od razu było widać, że są II krechy, nawet latarką nie trzeba było przyświecać:laugh2:U Ciebie pięknie widać!!!!! więc nie ma innej opcji Ania jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Aleksis kochana, nie trac nadziei, trzymamy mocno kciuki zeby okazało sie, ze wszystko w porzadku&&&&&&&&&&&&&&&&.
Powiem Ci,ze kolezanka z pracy eMa miala taka sytuacje, gin tez jej powiedzial,ze zarodka nie ma i do szpitala na zabieg od razu skierował. Dziewczyna zalamala sie, ale poszla do innego lekarza (chyba kilka dni pozniej..) i teraz z tej ciazy ma zdrowego synka:tak: Wiec lekarze sie myla, nawet najlepsi. Mocno wierze,ze bedzie dobrze
trzymaj sie a my kciuki trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka - niezły sobotni poranek , co ?:-) Też pamiętam jak mi II wylazły niespodziewanie ale nie było tak jak u Ani, ledwo widać było.
A ja faktycznie karmię w nocy i piszę z telefonu:-p

Co do Aleksis ​to też nie wątpię w to, że będzie dobrze, wszystkie wierzymy w to baaaardzo mocno.

nooo dzieje się!!!! dzieje!!!:tak: Julkowi chyba się te emocje udzieliły, bo szaleje jak wściekły:laugh2:ciekawe czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka???;-)

Aleksis,a czy ty bierzesz jakies leki??????jakies na podtrzymanie ciąży,itd????????czy same witaminki tylko??????pytałas o jakies leki doktora??????
Aleksis pisała, że bierze luteinę, to chyba jest na podtrzymanie...ale nie jestem pewna, bo nigdy nic takiego nie zażywałam:sorry2:

Ma ktoś numer do zuzanki? wysłałabym do niej smska z dobrą nowiną:tak:bo ona pewnie zajęta rodzinką, to nawet nie wie co tu się dzieje...zaraz sprawdzę na Kółku..

Ostatnia edycja:
własnie Aleksis,może idz do innego lekarza??!1zobaczysz co drugi lekarz Wam powie?!!przeciez lekarz,lekarzowi nie jest równy!!!może warto spróbowac??!!!!!!

ani@k przez Ciebie cały mój plan dziś wziął w łeb:tak: miałam dalej układać w szafach, pakować pudła do wysłania...ale mnie wena opuściła:-D pierniczę!!! jeszcze "się" zrobi;-) idę se kawkę machnąć....zaraz tu wrócę:tak:

reklama
no właśnie Aleksis!!!!!! Kok.o dobrze mówi :tak:

myślami też jestem z Tobą!!!! będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Caterina a cień cienia chociaż???? jutro pewnie wybije temp. do góry &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki z całego serducha dziękuję za ciepłe słowa!!!! jesteście niezastąpione :tak: :********

Do góry