reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

no i u nas nocka ok,pierwsza pobudka 22 poźniej 4 i 7 :-)
młoda ma nową zabawkę aparat fotog ciekawe na jak długo bo już rączki mamie wysiadły
co do rozmowy w sprawie pracy to się nie przejmuje bo mam świstek że karmie a na pewno mnie tam nie przyjmą :-)
tylko to chodzenie mnie denerwuje
kota mojego nie ma już 4 dzień czemu ja tych jajek nie dałam wyciąć :wściekła/y: znów przyjdzie cały podrapany i pogryziony cholera więcej wydam na leczenie niż na wycięcie tych "orzeszków"
zaza głos oddany i dziś i wczoraj
a i ja karmię i w leżaczku i w krzesełku i tu i tu jest dobrze

reklama
No i jestesmy po szczepieniu ... byl maly placz ale jak na tak bolesne szczepionki WZW i Pneumo to kobita byla pod wrazeniem Nikosia :) dzielny chlopak.

Wazymy juz 9190 ranny juz wiem skad mnie tak plecy bola :D wszystko jest dobrze, no i dala nam pediatra skierowanie do rehabilitanta teraz sie zarejestrowac :| juz zarejestrowane :) na przyszly tydzien

Mlodak ja bym nie kupowala bo Ci sie w ogole zaraz nie przyda ... a do jedzenia jak usiadze na 10 minut to nic mu sie nie stanie :) haha jak Szymus zacznie raczkowac wtedy w ogole sie nie wysiusiasz :p ja swojego daje na chwile przed lustrem z kibelka mam podglad na niego i chwile akurat sie zajmie

Josie a tacki nie da sie sciagnac ?

Muńka u nas to samo z lyzeczka dzisiaj 30 minut go karmilam

Hatszept najlepszego z okazji 7 miesiecy :) i oby juz tylko lepsze nocki

ja swoj lezaczek juz zlozylam i tak w nim nie chcial siedziec wolal stac wiec nie bede kusic losu

u nas nocka tez nieco lepsza usypianie pol godziny ale tylko jedna pobudka kolo 5 i spanie do 7:20

Ostatnia edycja:
Witam, jak goście pojechali to awaria internetu od wczoraj :/
Młody znowu budzi się stoooo razy wieczorem i w nocy mimo, ze kaszkę zjada około 20tej, ale chyba winne temu są zęby dziś wyszedł drugi.
Hmm co jeszcze..... chyba też czas na spacerówkę, bo w gondoli wygląda jak słoń w filiżance :D
konieccccccccccc 15min spał:nerd:

Muńka u nas to samo z lyzeczka dzisiaj 30 minut go karmilam

a chociaż otwiera buzię i po tych 30 minutach wszystko znika z miseczki?? bo moja jak już zamknie buzię, to nawet z zamkniętą się uśmiecha:crazy: obiadek nie przeszedł. Zrobiłam kaszkę, dodałam deserku i trochę pojadła. Teraz poprawiła cycem i śpi.
Kurcze, my dopiero 30-tego mamy szczepienie, a jestem ciekawa ile ona teraz waży. Chyba pójdę wcześniej prywatnie, bo chciałabym, żeby lekarka wypowiedziała się na temat jej podkrążonych oczu. W rodzinie wszyscy mówią, że przesadzam i cienie pod oczami ma po tatusiu, ale mimo wszystko, chyba przejdę się dla świętego spokoju.

Witam, jak goście pojechali to awaria internetu od wczoraj :/
Młody znowu budzi się stoooo razy wieczorem i w nocy mimo, ze kaszkę zjada około 20tej, ale chyba winne temu są zęby dziś wyszedł drugi.
Hmm co jeszcze..... chyba też czas na spacerówkę, bo w gondoli wygląda jak słoń w filiżance :D
konieccccccccccc 15min spał:nerd:

hej hej :-)

coś mi się wydaje, że to teraz taki okres na te nasze dzieciaczki, bo wiele z nich ma częste pobudki.

dzisiaj zjadl bo bylo prawie zimne ale czesto musze cos do reki wlozyc albo przynajmnej jakas piosenke wlaczyc ...

ja dziś w desperacji bajkę włączyłam, ale i tak nie pomogło :-)

u nas jeszcze bezzebny :)
kupilismy dzisiaj spacerowke i ciesze sie jak dzieciak....maly wyglada w niej super
poza tym mam okres, boli mnie gardlo,mam katar. Maz tez chory umiera....;) a co gorsza dzieciaki na antybiotyku-zapalenie oskrzeli,wiec szpital w domu

zdrówka!!!

hatszept - najlepszego dla synusia

kasienka chyba masz rację. Nie będę już kupowac leżaczka bo jak zacznie na dobre raczkować co zapewne niebawem nastąpi to i tak tam leżeć nie będzie chciał.

Muńka łącze sie z Toba w bolu karmenia. Przy butli sie wije a przy łezaczce kreci głowa na wszystkie strony. makabra.

aga - mój tez se pospał całe 20 minut.

Aylin fajnie że nocka lepsza.

My też dzisiaj olewamy spacer bo wieje jak diabli i bardzo nieprzyjenie przez to jest.
Nocka nawet względna - 3 pobudki, ale nie patrzyłam na zegarek. Więc gdybym położyła się spać o ludzkiej godzinie a nie o 1 to bym pewnie był wyspana.

Chciałam dzisiaj złożyc w pracy wniosek o wychowawczy i oczywiście mam problem. Logiczne chyba jest że chcę najpierw wykorzystać opiekę plus urlop za 2013 (2 dni za styczeń nie więcej) no i nadgodziny z 2011. I o ile na urlop i opiekę raczej mam zgodę to nie podoba im się moja chęć odbioru nadgodzin. Noż k..wa. Jakim prawem? Mam ochotę wypulić na zwolnienie i będą musieli mi bulić 80%. Nikt przecież np. depresji poporodowej nie jest w stanie wykluczyć.

Młody skwierczy na macie, a rczej obok niej. Nie potrzebna nam żadna kula za którą będzie ganiał. Mam takie zabawki nawet dwie - miaucząco-mruczące, które mlody próbuje złapać. Niestety bezskutecznie na razie.

delwer - zdrówka życzę!!!!!

reklama
MsMickey STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączę do Ciebie w czerwcu :-D.

I zapomniałam napisać, że tym razem było bez reakcji poszczepiennej, gorączki brak, uffffffff.

Do góry