reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
A jak zmodyfikowc ser bialy z wiadreczka??? i nie pisz mi tu, zeby kupic w kostce i zmielic, bo w kostce NI MA!!:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

Dlaczego wy wszystko podajecie z polskich produktow, robicie czlowiekowi smaka:-:)-( okrutne!!

Gatto ,ja szukam przepisów na polskich stronach, bo angielskich nie znoszę!!!:no: No i tam są przeważnie polskie produkty. Myślę, że ten serek możesz spokojnie zastąpic homogenizowanym, a wtedy nie dajesz cukru, lub mascarope. Galaretki chyba tam macie, nie? to samo z bitą śmietaną w proszku. Tutaj dało by się znaleźć w angielskich sklepach, to może i Włosi mają, co?

Nie ma bialego sera oprocz wiejskiego ale on sie nie nadaje, homogeniozowanego tez nie ma, galaretek nie widzialam ale mam z PL.
Ide do McDonalda, ciaooooo!!

Nie ma bialego sera oprocz wiejskiego ale on sie nie nadaje, homogeniozowanego tez nie ma, galaretek nie widzialam ale mam z PL.
Ide do McDonalda, ciaooooo!!
łomatko...to faktycznie bida!!! a myślałam, że to Angole nic nie mają w sklepch:baffled:
Serio idziesz do McDonalda??? o tej porze??? kobito!!!;-) teraz Ty mi smaka nie rób, bo zaraz będę gwałcić eMa, żeby pojechał po fryty:laugh2:

Jeszcze coś mi się przypomniało...pamiętacie, że oferowałam Wam moje ziólka do oddania? caterina kupiła sobie sama, później ani@k się zgłosiła...i właśnie po Nowym Roku miałam do niej pisać na priva po adres...a tu II kreseczki wpadły...hmmm tak se pomyślałam, że te ziólka na mnie podziałały...na ani@k też...telepatycznie, ale zadziałały...To może któraś z Was jest chętna? :tak: chętnie odstapię...oczywiście bezpłatnie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry