Ani@k bez przesady, zeby niczego nie wolno bylo, mozna czaosnek w umiarkowanych ilosciach....chyba nie zjadlas kilograma tylko najmarniej jeden zabek! Toz to naturalny antybiotyk jest, wiec nie sadze, zeby szkodzil (nie jedz jesli masz problemy z cisnieniem tylko) Potem herbata z sokiem jest jak najbradziej wskazana lub miodem (moze nawet lepiej na kaszel) tylko miodu sie nie daje do wrzatku bo traci wlasciwosci, wiec juz do herby przestudzonej lub jesc tak z lyzeczki
Tak jak Katiuszka pisala sok z cebuli rowniez pomaga (kto moze, bo ja mam wstret nieopisanany do niego i nawet na lozu smierci nie przelkne).
Tylko spokojnie! Wszystko z glowa
i bedzie ol rajt
Kok.o trzymam kciuki za szybki porod!!
Katiuszka no moze jakby lepiej, ale gdyby to lekarstwo dzialalo tak jak smierdzi to juz bym byla wyleczona
Najwazniejsze, ze moge spac w nocy bo katar duzo mniejszy, ale w koncu po 7 dniach sam przechodzi to akurat najwyzszy czas

Tak jak Katiuszka pisala sok z cebuli rowniez pomaga (kto moze, bo ja mam wstret nieopisanany do niego i nawet na lozu smierci nie przelkne).
Tylko spokojnie! Wszystko z glowa

Kok.o trzymam kciuki za szybki porod!!
Katiuszka no moze jakby lepiej, ale gdyby to lekarstwo dzialalo tak jak smierdzi to juz bym byla wyleczona