kok.o
Fanka BB :)
no epidemia jakaś
niech juz mrozy przyjdą to przynajmniej w powietrzu zarazy nie beda latały
a tak...nie wiadomo czy to zima czy wiosna.
katiuszka probowalam z komorki polaczyc sie z netem,ale cos nie teges (normalnie nie uzywam)...jak sie nie da to najwyzej smsa napisze do ktorejs z Was
Kurcze,nie wiem,czy nie beda chcieli mi wywolywac porodu, moj gin jutro ma dyzur w szpitalu i jak mierzyl dzis Młoda to juz bąkał,ze duuze dziecko i nie ma co czekac...
eeechh...zobaczymy
dobra, zmykam, do przeczytania...kiedyś;-):-)
papa
niech juz mrozy przyjdą to przynajmniej w powietrzu zarazy nie beda latały
a tak...nie wiadomo czy to zima czy wiosna.katiuszka probowalam z komorki polaczyc sie z netem,ale cos nie teges (normalnie nie uzywam)...jak sie nie da to najwyzej smsa napisze do ktorejs z Was
Kurcze,nie wiem,czy nie beda chcieli mi wywolywac porodu, moj gin jutro ma dyzur w szpitalu i jak mierzyl dzis Młoda to juz bąkał,ze duuze dziecko i nie ma co czekac...eeechh...zobaczymy
dobra, zmykam, do przeczytania...kiedyś;-):-)
papa
Ostatnia edycja:
ale odliczać już można;-)
całą noc kaszlał...A ja dziś biorę ostatni raz antybiotyk, z kaszlem dużo lepiej, jak mnie znowu czymś zarazi, to chyba go zabiję!!!!
Zrobiłaby się konkretna zima z mrozem i sniegiem, to by może wymroziło te wirusy. Na razie jest jak wczesna wiosna. A tak zapowiadali białą, mroźną zimę...chyba na Alasce
Wczoraj tylko podczytywałam ale taki natłok roboty miałam w przychodni że nie było jak pisać