katrina115
Potrójna Mama
Niespodzianka - Kubusia chrzciliśmy w Irlandii (tak samo jak Alinkę),
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muńka to dobrze że obiad udało Ci się małej zapodać a u mnie zaś nie ma szans na zupkę dałam jej mleko, za cholerę nie chciała jeść bobovity nawet po zblenderowaniu, moja też do raczkowania się nie kwapi boże dlaczego te nasze dzieci takie leniwe są :--
-(
Muńka - u mnie czar chrupek przestał działać. Tj chrupki sa pycha ale w swojej rączce. Bo u mamy oznaczają kontakt z zupą.
Muńka dobra dobra nie udawaj, ze nie wiesz, siedzisz co wieczór i oglądasz z wypiekami na twarzy![]()
mój K jest bliźniakiem i to jest jedyny bliźniak z którym się normalnie dogadujęciekawe jak będzie z moją córcią
![]()
męczy mnie już to siedzenie w domu, a ciągle nie mam odwagi wsiąść samej z małą do auta![]()
Czesc
pierwszy dzien z niania na plus, jest nqprawde bardzo serdeczna i mila. Jasiek wybawiony jak nigdy, musze jej jutro powiedziec zeby troszke mu pozwolila samemu pobyc bo mi go rozpusci.
hej kobietki
trochę tu nie zaglądałam
u nas nocka niezbyt ciekawa mała się ze cztery razy budziła i dziś marudna ,u bratowej też marudziła gdzie zawsze chętnie zostawała ,nie wiem czy to zęby czy coś się przypląta łapie się za ucho ale apetyt ma zobaczymy
Iwon powodzenia w pracy innym pracującym też
josie cieszą się że zadowolona jesteś z niani
u nas dziś cały dzień śnieg pada fajnie
wszystkim 7 miesięczny najlepsze życzenia
Muńka- chrupki u nas też działaja cuda przy obiadku ale w druga stroneja jem obiadek a niunka chrupke inaczej jest krzyk i mlaskanie
![]()
niop. Wiem, że nie powinna, ale miała wtedy główkę bardziej w pionie i jej się lepiej oddychało.maćku spała w leżaczku ??? całą noc ????
Ja sypałam ryżowy, ale że Zosia ma tendencję do zatwardzeń to oczywście był problem z kupą. Od wczoraj sypie kukurydziany (1 lub 2 łyżki)zaczęłam dodawać kleik do mleka, ile wy go dajecie? łyżkę? łyżeczkę? jakie-ryżowy czy kukurydziany? bo ja daję łyżkę kukurydzianego ale z kupami się popsuło, dziś były już 4![]()
Bidulek :-(A tak w temacie krostek to młodego znów wysypalo na buźce i dlatego maść musiałam drugą kupić bo tamta tylko miesiąc ma ważność. Wygląda nieciekawie, tu nawilżyłam tylko cutibazą bo maści nie miałam:
U nas to samoHmmm gdzie was porwało? od 16 3 posty? Masakra.
Sunshine - ja tez moja czymś zatykam podczas naszego obiadu - skórką, chrupkiem, herbatniczkiem jabłkiem. Lub jak robie cos w piekarniku to robie porcję dla niej. Np łosos pieczony w foli tylko z masełkiem