reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Co tu się dzieje??????
Dziewczyny co kupujecie na Dzień Babci ?? Moja mamuśka jest dla nas takim wsparciem, ze szukam jakiegoś fajnego- pomysłowego prezentu.
Dziewczyny co kupujecie na Dzień Babci ?? Moja mamuśka jest dla nas takim wsparciem, ze szukam jakiegoś fajnego- pomysłowego prezentu.
Powiem szczerze, że gdybym wczoraj nawet widziała tego włamywacza to pewnie bym nie zareagowała, bo nie pomyślałabym, że to włamanieU nas też grasowali tacy i to o 13tej w południe, ale na szczęście wpadli- ponoć po 3mieszkania nawet dziennie pędzlują, a najgorsze to, ze sąsiedzi nie reagują na żadne hałasy. U nas wczoraj w piwnicy było włamanie, ale na szczęście nic nie ukradli.

Co tu się dzieje??????
No właśnie - co to za pustki!!!

Ja kupię kwiatka.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
U mnie ciężki dzień :-(
Niuśka już zasnęła ale nie wiem na ile bo katar ja męczy strasznie, właśnie zapodałam jej kropelki i dodatkowo nurofen bo normalnie górne dziąsła ma takie czerwone że szoook
A taką miałam nadzieję że ją to ominie i starałam się nie wychodzić do ludzi łaziłam na spacery w pobliżu domu i lasu i masz Ci baba placek nie udało się
a co do obiadków wydaje mi się że w słoiczkach są wszystkie proporcje tak jak powinno być, zresztą ja nawet nie mam od kogo warzyw wziąć a tym ze sklepu nie ufam

a co do ćwiczeń to kurde ja kiedyś nie widziałam dnia bez bieżni podciśnieniowej potrafiłam nawet w niedzielę chodzić, a teraz kurde tak bym chciala znaleźć chwilę wolnego i zacząć znowu :-
-(

Niuśka już zasnęła ale nie wiem na ile bo katar ja męczy strasznie, właśnie zapodałam jej kropelki i dodatkowo nurofen bo normalnie górne dziąsła ma takie czerwone że szoook
A taką miałam nadzieję że ją to ominie i starałam się nie wychodzić do ludzi łaziłam na spacery w pobliżu domu i lasu i masz Ci baba placek nie udało się

z SOS nie musiałam korzystać bo pamiętałam jak pisałyście wcześniej co trzeba kupić na katarZdrówka! Polecam ściągę z naszego wątku "SOS" jeśli chodzi o zakupy w aptece
Ale pod jakim względem lepsze? Bo jeśli chodzi o smak to te domowe o niego lepiej smakują ;-)

a co do obiadków wydaje mi się że w słoiczkach są wszystkie proporcje tak jak powinno być, zresztą ja nawet nie mam od kogo warzyw wziąć a tym ze sklepu nie ufam

mojej czasami się powie "dziadzia"mlody gada "tata albo dada" bo strasznie przy tym skrzeczy i ciezko zrozumiec

ja tak samo mam dziś już 3 raz podchodzę do tego co właśnie piszęnajgorsze, że przeczytanie tego co naskrobalyście zajęło mi kupę czasu i jak już się wzięłam za odpisywanie to młody skrzeczy :/ dlatego tak ogólniej odpowiem -wybaczcie mi![]()

zdrówka życzęPamietam te czasy kiedy moglam zrobic 10 serii brzuszkow po 20Kiedy to bylo
Fajnie, ze L tez na diecie. Moj wpierdziela (tez L btw) jak dziki, a nie tyjeI jeszcze pochlania kilogramy slodyczy. A ja sobie pozwole na troche wiecej i od razu dupka sie okragla robi.
Mlody obudzil mnie wrzaskiem o 23. Ale to tak sie zanosil, ze az ochrypl - dostal kataru. Psiknelam, sciagnelam - poszedl spac. Po 15 minutach to samo :-( Wygonilam L na kanape, mlodego wzielam do siebie. Niby juz nie krzyczal i nie zatykal sie, ale nocka do doopy, bo caly czas nasluchiwalam. Biedne te nasze dzieciaczki, chorobska sie ich imaja![]()
a co do ćwiczeń to kurde ja kiedyś nie widziałam dnia bez bieżni podciśnieniowej potrafiłam nawet w niedzielę chodzić, a teraz kurde tak bym chciala znaleźć chwilę wolnego i zacząć znowu :-
właśnie dużo lekarzy mówi że przy katarku to spacerowaćNo my już po wizycieNa szczęście wszystko jest okej
A katarek może się jeszcze troche utrzymywać... zalecenia: Spacery i wietrzenie pokoju
![]()

upssssssssssss no tak przecież już trzeba obchodzić dzień babci i dziadka, Aga dzięki za przypomnienieDziewczyny co kupujecie na Dzień Babci ?? Moja mamuśka jest dla nas takim wsparciem, ze szukam jakiegoś fajnego- pomysłowego prezentu.

Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Monika spała 2h
od 16 po zupce aż do 18, 8:45 kąpanie, 120 ml kaszki 
i znó śpi 

Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej, hej
dieta - wymyśliłam sobie, że po prostu będę jadła połowę porcji wszystkiego, co jem. Czyli jak jem zawsze na śniadanie dwie kanapkli, t teraz jedną, pół kotleta, jedna chochla zupy itp. Niby nic, a już czuję efekt w postaci lekkości
Wagowo nie wiem, jak to wygląda, bo obraziłam się na to urządzenie jak pokazała ostatnio brzydką liczbę
Maćku gratuluję brzuszków i samozaparcia
Zdrówka dla maluchów!
Viola moja też kazała przyjść z małym do kontroli, mimo że miał tylko katar. Ponoć u takich maluchów choroba może się rozwinąć nawet w kilka godzin.
Aylin fajny pomysł z wyjazdem na szkolenie z całą rodzinką :-) U nas też jest to często praktykowane - przyjemne z pożytecznym
Ja co prawda nie wysłałam teściowej na szkolenie z ppp, ale dałam jej foldery, żeby sobie poczytała - zawsze to coś. A my z M. też byliśmy na szkoleniu z ppp (tematyka dotyczyła udzielania pomocy dzieciom) jak byłam w ciąży - zresztą na szkoleniu, które sama organizuję ;-)
Ja też uważam, że mrożonki dobrej firmy lepsze, niż importowane. Jak zacznę niebawem gotować małemu, to na pewno brokuła z hortexu zapodam
Rysica słodkie firanki :-)
Niespodzianka mój M. też szczuplak, a konia kopytami by zjadł ;-)
Kasia.natka my kupiliśmy zwykłe łóżeczko turystyczne w tesco - nie wiem czy takie Cię interesuje, czy jakieś firmowe (w smyku widziałam np. chicco za 350 zł). To nasze łatwo się rozkłada, jest lekkie, z materacem - mały śpi w nim u teściowej. Kładziemy na materac dodatkową kołderkę i ma mięciutko i wygodnie. Mogę je polecić, choć nie ma żadnych bajerów
dieta - wymyśliłam sobie, że po prostu będę jadła połowę porcji wszystkiego, co jem. Czyli jak jem zawsze na śniadanie dwie kanapkli, t teraz jedną, pół kotleta, jedna chochla zupy itp. Niby nic, a już czuję efekt w postaci lekkości

Maćku gratuluję brzuszków i samozaparcia

Zdrówka dla maluchów!
Viola moja też kazała przyjść z małym do kontroli, mimo że miał tylko katar. Ponoć u takich maluchów choroba może się rozwinąć nawet w kilka godzin.
Aylin fajny pomysł z wyjazdem na szkolenie z całą rodzinką :-) U nas też jest to często praktykowane - przyjemne z pożytecznym
Ja co prawda nie wysłałam teściowej na szkolenie z ppp, ale dałam jej foldery, żeby sobie poczytała - zawsze to coś. A my z M. też byliśmy na szkoleniu z ppp (tematyka dotyczyła udzielania pomocy dzieciom) jak byłam w ciąży - zresztą na szkoleniu, które sama organizuję ;-)
Ja też uważam, że mrożonki dobrej firmy lepsze, niż importowane. Jak zacznę niebawem gotować małemu, to na pewno brokuła z hortexu zapodam

Rysica słodkie firanki :-)
Niespodzianka mój M. też szczuplak, a konia kopytami by zjadł ;-)
Kasia.natka my kupiliśmy zwykłe łóżeczko turystyczne w tesco - nie wiem czy takie Cię interesuje, czy jakieś firmowe (w smyku widziałam np. chicco za 350 zł). To nasze łatwo się rozkłada, jest lekkie, z materacem - mały śpi w nim u teściowej. Kładziemy na materac dodatkową kołderkę i ma mięciutko i wygodnie. Mogę je polecić, choć nie ma żadnych bajerów
Biedactwo :-(U mnie ciężki dzień :-(
A taką miałam nadzieję że ją to ominie i starałam się nie wychodzić do ludzi łaziłam na spacery w pobliżu domu i lasu i masz Ci baba placek nie udało się![]()
U nas podobnie - niby małej lepiej, ale te gluty spływają gdzieś na gardło i nie bardzo można cokolwiek z nimi zrobić

PrzysiadówHej, hej
Maćku gratuluję brzuszków i samozaparcia![]()

Ja od wczoraj na diecie, ale średnio mi ona pasuje... Jednak dukan jest lepszy, bo można sobie babeczki upiec i sernik...

MsMickey
Fanka BB :)
Właśnie podałam Gosi 100ml mm hipp w ramach kolacji. Usypiala już w połowie ale poruszalam i dodudlila do końca. Ciekawa jestem jak to się przełoży na spanie...
Podobniez ja też tak miałam, ze po samym mleku (tylko na mm byłam) budzilam się często a po dodaniu mąki trochę (nie było bajerów typu kleik ryzowy) było lepiej. No cóż, na razie samo mm dla Gosi, może mało jadła uu bo usypiala od razu.
A teraz poczytam i podpisuję:-)
Alijenka i Niespodzianka kciukasy za maluchy&&&&&&&&
Aga dobrze, ze przypomnialas ... a dokładne daty możesz? Moi dziadkowie zmarli dawno temu więc nie pamiętam.
Ja chyba dam zdjęcie w ramce. O kurcze, właśnie sobie skojarzylam, ze to nie tylko moja mama ale Pe też... No dobra też dam zdjęcie.
Podobniez ja też tak miałam, ze po samym mleku (tylko na mm byłam) budzilam się często a po dodaniu mąki trochę (nie było bajerów typu kleik ryzowy) było lepiej. No cóż, na razie samo mm dla Gosi, może mało jadła uu bo usypiala od razu.
A teraz poczytam i podpisuję:-)
Alijenka i Niespodzianka kciukasy za maluchy&&&&&&&&
Aga dobrze, ze przypomnialas ... a dokładne daty możesz? Moi dziadkowie zmarli dawno temu więc nie pamiętam.
Ja chyba dam zdjęcie w ramce. O kurcze, właśnie sobie skojarzylam, ze to nie tylko moja mama ale Pe też... No dobra też dam zdjęcie.
Ostatnia edycja:
reklama
Co tu się dzieje??????
moja mama ma urodziny tydzien później wiec dostanie fotoksiazke z połroczku dziecia