josie - życzę, abyś do samego końca miała tak dobrą opinię o niani, to bardzo cenne:-)
Pamka - gratuluję zębolków. U nas nadal pustki
butterfly - oczywiście zazdroszczę nocki ;-)
Iwon - no to powodzonka na koncercie!! A jeśli chodzi o matę, to mamy, ale G jest cały czas poza nią, mimo, że mała nie jest. Przydałoby się coś znacznie większego, dlatego też myślę raczej o jakimś porządnym dywanie.
maćku - no to fajno, że będziesz miała z kim zostawić Zosię i że to zaufana osoba.
Sto lat dla Twego M!! jaki tort robisz??
U nas nocka w miarę, ale o 3.00 G się obudziła i leżała w poprzek łóżeczka.Musiałam ją przebrać, bo cała się zasikała, więc potem wygoniłam męża i spałyśmy razem:-) Kiedy ona nie będzie budziła się w nocy...?
Przeważnie budzi się pierwszy raz koło 23.00 (wcześniej czasem obudzi się, żeby jej smoczka włożyć). Kiedyś to przynajmniej na jedzenie, a teraz chwilę popije i odpływa, więc głodna to ona raczej nie jest.
Pamka - gratuluję zębolków. U nas nadal pustki

butterfly - oczywiście zazdroszczę nocki ;-)
Iwon - no to powodzonka na koncercie!! A jeśli chodzi o matę, to mamy, ale G jest cały czas poza nią, mimo, że mała nie jest. Przydałoby się coś znacznie większego, dlatego też myślę raczej o jakimś porządnym dywanie.
maćku - no to fajno, że będziesz miała z kim zostawić Zosię i że to zaufana osoba.
Sto lat dla Twego M!! jaki tort robisz??
U nas nocka w miarę, ale o 3.00 G się obudziła i leżała w poprzek łóżeczka.Musiałam ją przebrać, bo cała się zasikała, więc potem wygoniłam męża i spałyśmy razem:-) Kiedy ona nie będzie budziła się w nocy...?