reklama
fibi 86
Fanka BB :)
Wklejam linka Agaty K :-) /żeby wszystko było w jednym miejscu
LEGGINSY getry spodnie CIĄŻOWE długie XL/170 (2921152879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEGGINSY getry spodnie CIĄŻOWE długie XL/170 (2921152879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To ja wkleję pierwszego linka :-)
Polecam Outlet w HappyMum Happymum - Outlet
Rzeczy z nowych kolekcji potrafią sporo kosztować, te z Outletu są w miarę w rozsądnych cenach, a jakośc też jak najbardziej w porządku. W poprzedniej ciąży miałam sporo ubrań od nich do pracy i byłam bardzo zadowolona. Teraz tylko odgrzebię.
Polecam Outlet w HappyMum Happymum - Outlet
Rzeczy z nowych kolekcji potrafią sporo kosztować, te z Outletu są w miarę w rozsądnych cenach, a jakośc też jak najbardziej w porządku. W poprzedniej ciąży miałam sporo ubrań od nich do pracy i byłam bardzo zadowolona. Teraz tylko odgrzebię.
Agata_K
Fibi, ładne ciuszki - zwłaszcza mi przypadły do gustu spodenki i sukienka (czy może to tunika?) biała z wzorem na dole.
Ty chyba drobna jesteś, bo takie maciupeńkie te gacie ;-)
Ty chyba drobna jesteś, bo takie maciupeńkie te gacie ;-)
Bardzo fajne te legginsy, też muszę sobie jakieś dokupić. Puki co dziś kupiłam sobie w h&m pierwsze dżinsy ciążowe (jeszcze się mieszczę w moje ciuchy ale nie wiem jak długo to potrwa, bo jest coraz ciaśniej
). Cośtam mam z pierwszej ciąży ale już mi się znudziło
Poza tym wtedy jak brzuch zaczął mi rosnąć to już było ciepło, teraz będą potrzebne na początek trochę cieplejsze ciuchy. Bo latem to już można korzystać ze zwykłych, nieciążowych ciuchów, w sklepach jest pełno sukienek niby normalnych ale pasujących też na brzuszek 
). Cośtam mam z pierwszej ciąży ale już mi się znudziło
Poza tym wtedy jak brzuch zaczął mi rosnąć to już było ciepło, teraz będą potrzebne na początek trochę cieplejsze ciuchy. Bo latem to już można korzystać ze zwykłych, nieciążowych ciuchów, w sklepach jest pełno sukienek niby normalnych ale pasujących też na brzuszek 
Agata_K
ja zawsze w lecie chodziłam w sukienkach odcinanych pod biustem, więc na pewno w ciąży też je wykorzystam. no ale nie omieszkam kupić też kilka nowych, żeby sobie małe przyjemności fundować

fibi 86
Agata K - dupke to ja akurat raczej małą mam-taką M:-) ale brzuch zawsze miałam lekko wystający więc teraz już mam w ogóle spory
a to z wzorem to rzeczywiście bardziej tunika. ja także uważam,że można spokojnie kupić normalne ciuszki szersze na brzuszku albo bardziej rozciągliwe:-)
a to z wzorem to rzeczywiście bardziej tunika. ja także uważam,że można spokojnie kupić normalne ciuszki szersze na brzuszku albo bardziej rozciągliwe:-)reklama