Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zadna sola morska mam nie psikac, nie sciagac nic nie robic- co za babsko jak ja nie lubie do mniej chodzic - glupia pakistanka

Jeśli się od urodzenia budziła by się często to bym nie dawała. Ale jak Monika spała całe noce do 8 rano odkąd skończyła 2 m-ce, potem jak miała niecałe 4 m-ce i wybudzała się wcześniej właśnie po 6, i to było wtedy, co jej szły ząbki, podałam w środku nocy na śpiocha paracetamol i spała do 8, jak ząbki wyszły - spała do 8 bez paracetamolu i tak spała do 8 codziennie przez kolejne 2,5 m-ca i nagle znowu pobudki o 6 a zęby widać blisko, to nie może to być nic innego.
Witajcie w poludnie
Wrocilam od lekarza bo mloda z rana tak kaszlala ze myslalam, ze jej na plucka albo oskrzela zeszlo:-( ale lekarka stwierdzila ze czysto ufff.... temperatura 37,5 czyli nie tak zle? na gilasy z nosa i charczenie NIC! Stwierdzila ze wyglada na szczesliwa ja jej na to ze obiadkow nie chce jesc ani pic wody tylko mleko ale i tego do konca nie wypija a ona mi na to, ze jak przestanie pic mleko to mam wrocic i TYLEzadna sola morska mam nie psikac, nie sciagac nic nie robic- co za babsko jak ja nie lubie do mniej chodzic - glupia pakistanka
![]()
Moze stwierdzila, ze mloda wszystko ok bo przed nami byla dziewcyznka z wypiekami na buzce i charczala ale jej mam nic chyba sobie z tego nie robila bo dziecko tylko w bodach i sukience na to kurteczka i do wozka spacerowki bez czapeczki i spiworka dodam, ze u nas dzisiaj -2!!!
Robia kawke i ide nadrobic![]()

Jak ona dzisiaj marudzi! Przez chwilę nie mogę jej zostawić i w związku z tym nic zrobić... Teraz w końcu zasnęła, więc się muszę zrelaksować ;-) Chciałam iść na spacer, bo pogoda piękna, ale z takim marudzeniem to nie ma szans sama ogarnąć tematu
Zośka w sumie ładnie już sama siedzieć, ale nie siadać. Trzeba jednak być przy niej, bo dzisiaj poszłam do kuchni i jak się obaliła, pierdykneła głową w matę to był płacz, że hej ;-)Heja
Maćku, Aga to mówicie, że dzieciaki garną się Wam już do "chodzenia"Mój z kolei nie chce już leżeć, tylko siedzieć no i jest problem, bo ani sam nie usiądzie ani się nie utrzyma w tej pozycji. Bierzemy go na chwilę na kolana i tyle z jego siedzenia.
Zosia też nie. Umie się jedynie przemieszczać do tyłu ;-) I ma już prawie opanowaną pozycję do reaczkowania, ale nie wie co dalej z tym fantem zrobić.czy tylko moje dziecko jeszcze nie pełzna/raczkuje?:-(

Ja się tak właśnie zawsze zastanawiałam jak piszecie o tym, że podajecie maluchom paracetamol nawet wtedy, kiedy nie płaczą, a po prostu częściej się budzą, czy to jest aż tak konieczne?... Bo jeśli maluch nie marudzi, to po co faszerować go od razu p/bólami??
Mnie się wyadje, że zależy to od "upodobań" rodziców. Niektórzy szybko sięgają po coś przeciwbólowego to i dzieciom zapodają "profilaktycznie". Ja zwolennikiem przeciwbóluwek nie jestem to i Zosi nie daję (dostała paracetamol dwa razy - raz powyżej 38 stopni i drugi raz jak nie mogła zasnąć i mocno płakała, bo ewidentnie coś ją bolało).Tez się nad tym zastanawiałam i przyznam, ze dziwi mnie to trochę, bo ja mojemu dałam tylko jak miał 38,5tem.

No chyba żartujesz?!Moze stwierdzila, ze mloda wszystko ok bo przed nami byla dziewcyznka z wypiekami na buzce i charczala ale jej mam nic chyba sobie z tego nie robila bo dziecko tylko w bodach i sukience na to kurteczka i do wozka spacerowki bez czapeczki i spiworka dodam, ze u nas dzisiaj -2!!!

zaza wlasnie mialam ci napisac ze dobra jestes z ta pizza i browarkiemja tez tylko czekalam az skoncze karmic zeby w koncu browara wypic
w pracy ok, na razie to glownie z domu pracuje bo musze wszystko poinstalowac na nowym laptopie i szkoda siedziec w biurze. ide tylko na kilka godzin jak mam spotkania jakies. ogolnie zadowolona jestem :-) i mam wrazenie czasem ze niania lepiej dba o mojego syna niz jawiec pod tym katem tez nie mam obaw
juz nie dlugo i ja do pracujacych dolacze

masz kogos kto by zostal z niunia na 1 dzien? a Ty wtedy odchamic sie bys poszla, na jakies zakupy i kawke z kolezanka albo i sama byle bys zrobila cos dla siebie i sama. pomoze na dzien gora dwahej
Nigdy w życiu Was nie nadrobię :-szok:, także napiszę co u nas.
Katar trochę zelżał i całe szczęście bo już nie wyrabiałam, a teraz doszło nam niejedzenie, znaczy odmawia wszystkiego co podawane jest łyżeczką już nie mam sił do niej.
I niestety nie pomógł jej uśmiech !!!!! ciągle mam dość !!!!!! ciągle coś !!!! użeranie się tylko !!!!
Już jestem siwa jak babcia dosłownie
Zaraz wybieram się na spacer, a nie chce mi się strasznie :-(
ale zawsze cos
moje stara sie ale szybko sie poddaje i krzyczy - jak tatusjosie zapomniałam, że ty masz takie fajne warunki w pracy, że domowe są ;-) i super, że niania się sprawdza
rysica to mężowi Monisie podrzucić w nocy, to na pewno mu się więcej nie zapomni;-)
czy tylko moje dziecko jeszcze nie pełzna/raczkuje?:-(

Moja juz od dawna jak tylko zaczela dostawac stale pokarmyAlijenka trzymaj się. To taki okres pomyśl w ten sposób. Minie. Dość szybko nawet. Będziesz wspominała z lekkim deszczem przerażenia jak to było;-) no niestety takie okresy są męczące masz prawo tak się czuć.
Co do karmienia mm/uu... wczoraj wieczorem Gocha po wypiciu z dwóch cycow dostała 100ml mm (bo wygladala na zbyt przytomną ;-)) , które wypiła. Później jeszcze dobila cycem i usnela.
No to przyszłość mamy zarysowaną ...
Jemy też obiadki i deserki już regularnie. Czy Wasze dzieci też robią dwojeczke jak dorosły człowiek (w sensie aromatycznym)???
Bo Gocha daje czadu. Kupy regularne i dobre ale gdy mam przewijac ... masakra;-)
Zdrowka dla zagilonych i kaszlacych dużych i małych:-):-):-)
Josie fajna praca:-)
Iwon gdzie ten link do koncertu???
najgorsze jest to ze to zawsze ja musze przebrac
ale jak juz trafi na Pe to mam z niego polewke bo az go cofa 
i olej meza
- zycie jest zbyt krotkie zeby sie przez nich denerwowac!!!
:-) takie moje motto na ten nowy rok
Nie ma nikogo takiego, moja siostra chora zresztą tam ciągle ktoś chory jak nie ona to jej córka albo jej facet i boję się.masz kogos kto by zostal z niunia na 1 dzien? a Ty wtedy odchamic sie bys poszla, na jakies zakupy i kawke z kolezanka albo i sama byle bys zrobila cos dla siebie i sama. pomoze na dzien gora dwaale zawsze cos
![]()