alijenka
Mamcia Nataszki :))
No pojechali to czas na śniadanko bo jeszcze nie zdążyłam zjeść, mała z tych wrażeń zasnęła bez żadnych problemów.
:-)
Kasieńka dobrze że poszłaś do lekarza teraz trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie :-)
Alijenka no to masz okazje aby oderwać sie od małej.
U nas znów przespana nocka. Jak tak dalej będzie to melisa zostanie moją przyjaciółką. Obym tylko tym chwaleniem się nie zapeszyla.
niooo może w weekend uda nam się mała choć na chwilę zostawić u "teściów" a my sobie choć na jakieś małe zakupki skoczymy, dobrze że mała się ich nie boi bo nie widzimy się dość często może raz na 2 tygodnie, a teraz to 6 tygodni nie widziała babci ale gęba rozdziawiona od ucha do uchaWitamjak ja lubię sms od siostry o 7ej rano z tekstem śpisz?
codziennie wyciszam telefon, a dziś właśnie zapomniałam
no nic, ale może to idealny czas na kawkę i stertę prasowania póki synuś śpi
Alijenka od razu zapowiedz teściowej, ze będzie miała okazję nacieszyć się małą i wykazać jako babcia, bo Ty potrzebujesz wolne.![]()
:-)Kasieńka dobrze że poszłaś do lekarza teraz trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie :-)
zasnal po kapieli, odwrocill sie na brzuszek i tak spal bez zadnej pobudki a o 6.30 uslyszalam jak sobie wlaczyl karuzelke i dospalam do 7 :-) Moze rzeczywiscie juz mu przeszedl ten lek separacyjny! Oby! 

:-)