reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Aleksis1 wystraszyłam się :-(, któraś z Was pisała (przepraszam nie pamiętam) o zmianie lekarza, własnie to uczyniłam i 5.02 mam wizytę u nowego gienka.
katiuszka79 nie robiłam badan i teraz żałuję, ale tak to jest jak się odkłada wszystko ;/ mam za swoje
eM mnie pociesza, chyba go zaciągnę na wspólną wizytę u gienka, a co!
Co dwie głowy to nie jedna i chyba sobie zrobię listę pytań
dziękuje wam
katiuszka79 nie robiłam badan i teraz żałuję, ale tak to jest jak się odkłada wszystko ;/ mam za swoje

dziękuje wam
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
katiuszka słyszałam,że szkoły już zamykają u Was bo śnieg pada szkoda,że u Nas tak nie ma Młoda by się ucieszyła ,co do przeczucia to mam nadzieję,że będzie chłopczyk tyle fajnych ciuszków dla chłopaków widziałam ,bombowe spodnie ,koszulki bodziaki ohhh a no i jaki zajebiszczy kocyk taki błękitny z pieskiem brązowym i kolorowe uszka miał i ogonek oj chciałam wziąść ale M mówił,żeby nie bo nie wiadomo co będzie ale i tak go kupię 
Gatto podrzucę DHL ale nie obiecuje ,że dojedzie wiesz u Nas śniegi itd a jak kierowcy zapachnie i zje to też gwarancji nie daje
szyszunia dziewczyny mają rację ja bym podejrzała cykl jeden przynajmniej usg i badania tsh konieczne u mnie przez tyle lat niby wszystko było dobrze,M zdrowy jak koń ja zdrowa pełna wigoru rycząca 32 latka i zabiegi IUI,IN VITRO nie udane a kórwa mać nie zrobił mi nikt TSH a okazało się,że mam za wysokie i w ciążę nie zajdę z takim a ja tyle kasy wydałam
ja i tak małe mam bo bionda to dopiero :*więc słuchaj rad dobrych ciotek hehe jak to się mówi i będziesz się cieszyć II 

Gatto podrzucę DHL ale nie obiecuje ,że dojedzie wiesz u Nas śniegi itd a jak kierowcy zapachnie i zje to też gwarancji nie daje

szyszunia dziewczyny mają rację ja bym podejrzała cykl jeden przynajmniej usg i badania tsh konieczne u mnie przez tyle lat niby wszystko było dobrze,M zdrowy jak koń ja zdrowa pełna wigoru rycząca 32 latka i zabiegi IUI,IN VITRO nie udane a kórwa mać nie zrobił mi nikt TSH a okazało się,że mam za wysokie i w ciążę nie zajdę z takim a ja tyle kasy wydałam

Pieknaszyszunia
zuzanka81 słucham słucham i skrzętnie notować zaczęłam, bo od nadmiaru łeb mi pęknie ;-)
Wczoraj założyłam na enpr.pl wykresik ale pucha tam jak na razie
, to wieczorem załączę tutaj i plis mówicie o ca kaman w nim.
Co do termometru musi być waginalny czy elektroniczny tez się nada ?
Lece w dom, a wieczorem na odstresowanie na koncert KnŻ
Wczoraj założyłam na enpr.pl wykresik ale pucha tam jak na razie

Co do termometru musi być waginalny czy elektroniczny tez się nada ?
Lece w dom, a wieczorem na odstresowanie na koncert KnŻ
Ostatnia edycja:
Aleksis1
Aleksis1 wystraszyłam się :-(, któraś z Was pisała (przepraszam nie pamiętam) o zmianie lekarza, własnie to uczyniłam i 5.02 mam wizytę u nowego gienka.
dziękuje wam![]()
Pogadaj z lekarzem, daj krew do zbadania i zrob sobie potrzebne szczepienia. Ja tak zrobilam
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
baw się dobrze ,a od wykresów jest Ani@k dobra 

Szyszka ja mialam normalny elektroniczny i dzialal
Co do badan to zrob koniecznie tarczycowe! Masz przerazliwie dlugie cykle.
Zuza nooooo dobra.....to sobie sama moze zrobie...tylko, ze mi sie nie chce. Lenia mam w tylku.
Katiuszka tez cos zaczelam dzialac w pokoju malej, bo kurcze byl tam wlasciwie takie pier.dolnik, ale od poniedzialku pomalu, pomalu i juz jako tako wyglada. Jak zrobie zdjecia to zapodam. Ty tez dawaj jakies zdjecie, moze cos sie odgapi!

Zuza nooooo dobra.....to sobie sama moze zrobie...tylko, ze mi sie nie chce. Lenia mam w tylku.
Katiuszka tez cos zaczelam dzialac w pokoju malej, bo kurcze byl tam wlasciwie takie pier.dolnik, ale od poniedzialku pomalu, pomalu i juz jako tako wyglada. Jak zrobie zdjecia to zapodam. Ty tez dawaj jakies zdjecie, moze cos sie odgapi!
Muma
Ja uciekam Laski bo już zaraz moi wracają :-)
Jutro odpoczywamy a w niedzielę do Dziadków i Teściów na dzień Babci/dziadka zasuwamy
Z tego zawału już się właśnie zrobiło zasłabnięcie i gość najpóźniej w poniedziałek ma być w domu, ech...
Miłego weekendu

caterina - napisz koniecznie kiedy testujesz:-)&&&&&&&&&&&&&&&
Jutro odpoczywamy a w niedzielę do Dziadków i Teściów na dzień Babci/dziadka zasuwamy

Z tego zawału już się właśnie zrobiło zasłabnięcie i gość najpóźniej w poniedziałek ma być w domu, ech...
Miłego weekendu

caterina - napisz koniecznie kiedy testujesz:-)&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
i ja zapomniałam 
no dziewczyny wrzuciłybyście fotki pokoiku
może jakieś inspiracje nowe będą 
a ja znalazłam coś takiego :
http://baby-design.com.pl/Meble/Lozka-i-lozeczka/Paso-doble-lozko-z-komoda-i-przewijakiem.html

a ja znalazłam coś takiego :
http://baby-design.com.pl/Meble/Lozka-i-lozeczka/Paso-doble-lozko-z-komoda-i-przewijakiem.html