Witam
Pieknaszyszunie serdecznie.Zapraszamy!
Cosik mi sie zdaje, ze bedzie sie Tobie i nam wspolnie dobrze gawedzilo na watku.
Moja rada: zlec
pelna diagnostyke tarczycy, bo moim zdaniem masz niedoczynnosc i to konkretnie.
No bo my nadajemy na tej samej fali, jestesmy raczej bezposrednie i nie owijamy w bawelne.Twarde babki po prostu;-)
Czytam i czytam
Zuzanka-mam nadzieje, ze wszystko u Malej ok.Dobrze, ze poznacie te jej kolezanke, to wyczujecie ktosik to
Fajne, ze juz kompletujesz wyprawke. Tak sie ciesze z Wami
Katiuszka- calm down, wszytko jest w porzadeczku.Wizyta to potwierdzi, zobaczysz
Gatto-to twardzielka. Podeslij jakies fajne przepisy kuchni wloskiej, please?
Aaronka-fajnie, ze tyle napisalas. Juz niedlugo bedzie Mala z Wami, nie martw sie niczym.Dzidzia jest zdrowa i ma sie dobrze
Kok.o-to pewnie jest trudne dla Ciebie.Jestem pewna, ze dasz rade i potem karmienie cycem pojdzie jak z platka. Napisz jak tam sie Ewunia sprawuje
A propo, ta powiesc
Mama, smoczek! jest zajebista.Mozna sie usmiac i wiele dowiedziec np.o smoczkach do karmienia;-)
Kasica- hallo, spokojnie, to sie da naprawic!Pogadaj z lekarzem, doradzi.Mam jeszcze 2 paczki Maki z Andow.jakby co, przesle Ci w prezencie
Ani@k-jest wszytko dobrze z Twoja kruszynka pod sercem.Oszczedzaj sie, cieplutko ubieraj i relaksuj ile sie da. A robota-kit z nia, niech sie inni martwia.
Bionda-zostaniesz tu z nami? Davvero?
Bzz znowu sobie cichutko siedzi
Alex zapracowana Mama dwojki dzieciakow.Napisz czy sa juz zdrowe Twoje pociechy
Catarina-kciuki za udany cykl!! Acard bierzesz dalej?
Ja juz nie mam plamien, a eM nie ma.Wczoraj mysalam, ze potrenujemy w kwestii staranek, ale ze wzgledu na pore pozna no i ze my stare sa, to se poszlismy spac.Wstyd normalnie, dwa zgredziki
Muma ********
Alem se pojadla