reklama
Muma
Fanka BB :)
Aleksis *******
No starość to jest pewien problem, jak ja teraz wstaje rano, to po całym dniu noszenia Olka czasem ledwo sie rozprostowuje,
Wszystko mi strzela, a jak jeszcze zlaze na dół do kuchni to normalnie az wstyd takie trzaski starych kości . Musze se coś na naoliwienie kupić
Ale psychicznie tej starości nie mam na szczescie
No starość to jest pewien problem, jak ja teraz wstaje rano, to po całym dniu noszenia Olka czasem ledwo sie rozprostowuje,
Wszystko mi strzela, a jak jeszcze zlaze na dół do kuchni to normalnie az wstyd takie trzaski starych kości . Musze se coś na naoliwienie kupić

Ale psychicznie tej starości nie mam na szczescie

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
nie no dziewczyny to był żarcik nie dam mu się codziennie nawet jakby błagał heheehe
Aleksis no dokładnie o tym pomyślałam,że obeznam się co to za kolezanka
Muma podobno kobiety przy małych dzieciach młodnieją ;-)
tak słyszałam
Ani@k będzie dobrze co ma być niby źle?? co kozo jedna będzie dobrze i jest dobrze !!!!!
tak chciałam @ a teraz mnie boli tak mocno szlak !!!!!eehhh i tak źle i tak nie dobrze !
Aleksis no dokładnie o tym pomyślałam,że obeznam się co to za kolezanka

Muma podobno kobiety przy małych dzieciach młodnieją ;-)

Ani@k będzie dobrze co ma być niby źle?? co kozo jedna będzie dobrze i jest dobrze !!!!!
tak chciałam @ a teraz mnie boli tak mocno szlak !!!!!eehhh i tak źle i tak nie dobrze !
Zuza jestes okrutna!!! Zmienie zdanie tylko jak mi podeslesz DHLem troche tej szarlotki!!
Muma, mam wizyte 25go czyli yyyy za tydzien to mam nadzieje, ze juz sie cos dowiem.
Aleksis wiesz co, ja ostatnio to marna kucharka jestem.....tylko robie paste i risotto na zmiane, zmieniam tylko troche skladniki i rybe panierowana lub kotlet. Mam wode z mozgu
Muma, mam wizyte 25go czyli yyyy za tydzien to mam nadzieje, ze juz sie cos dowiem.
Aleksis wiesz co, ja ostatnio to marna kucharka jestem.....tylko robie paste i risotto na zmiane, zmieniam tylko troche skladniki i rybe panierowana lub kotlet. Mam wode z mozgu

katiuszka79
noo babole wstrętne
;-):-) tylko Was z oka spuścić, a Wy od razu do pogaduszek!!! a jak człowiek siedzi i pisze, to nie ma nikogo
Ale przynajmniej poprzestawiałam w Julkowym pokoju...pewnie nie ostatni raz...ale póki co jest lepiej niż było
No i trochę zaczęłam kuchnię sprzątać, ale w połowie mi się odechciało, więc zaparzyłam sobie rumianek i podjadam herbatniki w czekoladzie;-)
Witam nową koleżankę Szyszunię:-) ja będę tak pisac, ok? za długi ten nick...czy jak tam się na to mówi
Aleksis jak też czuję, że z kolezanką będzie się dobrze gadać...bo już fajnie się ją czyta, nie?
Szyszunia co to Twoich cykli..to mi to też wygląda na kilka cykli bezowulacyjnych. Niby każda kobieta w ciągu roku ma ich kilka, ale przy strankach wiadomo, że słabo pożądane;-) Ja bym sprawdziła skąd one się biorą...robiłaś jakiekolwiek badania? np. hormonalne? progesteron, prolaktynę i resztę? Obstawiam, że nie...przecież staracie się dopiero od stycznia. Jak zależy Ci na czasie, to idź sobie to zbadaj, a jak dajecie sobie na luz...to poczekaj jeszcze kilka cykli, zacznij od temperatury, wykresów itp., a wtedy zobaczysz co się dzieje i wtedy pójdziesz na konkretne badania. Trzymam kciuki, żebyś szybko zafasolkowała!!!!! ahaa i jeszcze jeden skrót, o którym dziewczyny Ci nie napisałay to symbol przesyłanych kciuków np. za udaną wizytę, za staranka itp. Ten symbol to "&&&&&&&&&&&":-)
Muma co to dziewczyny piszą o jakimś facecie? ja chyba nie doczytałam...nie wiem o co chodzi
cofnę się o kilka stron, to może znajdę...Tylko nie mów, że jeszcze mama zwaliła Ci na głowę jakiegoś swojego "pana"
kok.o ojjjj bidulko...współczuję Ci z tym karminiem...pewnie dołuje Cię to, bo widzę, że zależy Ci na karminiu piersią. Nie będę Ci nic radzić co jak robić, bo ja sama zielona jestem jak nie wiem co...u nas na szkole rodzenia tylko tyle powiedziała położna, że każda kobieta ma pokarm, ale wszystko zależy jak się dziecko przystawia i ile razy...Cała nauka karmienia piersią
Ale jak Muma i Gatto to samo mówią, to może spróbuj tego...a nóż zadziała...Trzymaj się dzielnie!!!!
ani@k dzięki za odpowiedzi na moje pytania
nooo w końcu zasnę spokojnie
Jak Ci się skończy zwolnienie, leć od razu po następne. Teraz taki okres zimowy, póżniej znowu zimowo-wiosenny, będą kolejne grypy, przeziebienia...do tego źle Ci się siedzi...nie ma co na siłę. Jak lekarz daje zwolnienie, to bierz i siedź w domku!!!
zuzanka aaa to Ty masz przeczucie, że to będzie chłopczyk
nooo żebyś nie miała tak jak ja, że byłam na 100% pewna, że to będzie dziewczynka...a tu jest Juluś
ale jak mebelki masz w białym kolorze, to wystarczy tylko dodać różowy kocyk, parę lalek i już pokoik dziewczęcy będzie
Aleksis fajnie, że już się wszystko oczyściło!!!! Powiem Ci, że szybko to poszło...spodziewałam się, że dłużej będzie Cię męczyć. Pewnie to wielka zasługa Twojego nastawienia
A zaniedbanymi przytulankami się nie martw...jutro weekend, to można zaszaleć, nie?;-)
Coś miałam jeszcze napisać...ale skleroza...ahaaa a tutaj dalej sypie
przeszłabym się na spacer z aparatem...ale mi się nie chce

Witam nową koleżankę Szyszunię:-) ja będę tak pisac, ok? za długi ten nick...czy jak tam się na to mówi

Szyszunia co to Twoich cykli..to mi to też wygląda na kilka cykli bezowulacyjnych. Niby każda kobieta w ciągu roku ma ich kilka, ale przy strankach wiadomo, że słabo pożądane;-) Ja bym sprawdziła skąd one się biorą...robiłaś jakiekolwiek badania? np. hormonalne? progesteron, prolaktynę i resztę? Obstawiam, że nie...przecież staracie się dopiero od stycznia. Jak zależy Ci na czasie, to idź sobie to zbadaj, a jak dajecie sobie na luz...to poczekaj jeszcze kilka cykli, zacznij od temperatury, wykresów itp., a wtedy zobaczysz co się dzieje i wtedy pójdziesz na konkretne badania. Trzymam kciuki, żebyś szybko zafasolkowała!!!!! ahaa i jeszcze jeden skrót, o którym dziewczyny Ci nie napisałay to symbol przesyłanych kciuków np. za udaną wizytę, za staranka itp. Ten symbol to "&&&&&&&&&&&":-)
Muma co to dziewczyny piszą o jakimś facecie? ja chyba nie doczytałam...nie wiem o co chodzi

kok.o ojjjj bidulko...współczuję Ci z tym karminiem...pewnie dołuje Cię to, bo widzę, że zależy Ci na karminiu piersią. Nie będę Ci nic radzić co jak robić, bo ja sama zielona jestem jak nie wiem co...u nas na szkole rodzenia tylko tyle powiedziała położna, że każda kobieta ma pokarm, ale wszystko zależy jak się dziecko przystawia i ile razy...Cała nauka karmienia piersią

ani@k dzięki za odpowiedzi na moje pytania

zuzanka aaa to Ty masz przeczucie, że to będzie chłopczyk

Aleksis fajnie, że już się wszystko oczyściło!!!! Powiem Ci, że szybko to poszło...spodziewałam się, że dłużej będzie Cię męczyć. Pewnie to wielka zasługa Twojego nastawienia

Coś miałam jeszcze napisać...ale skleroza...ahaaa a tutaj dalej sypie

Ostatnia edycja:
katiuszka79
zapomniałam...bionda kuruj się Kochana!!! masz jakieś konkretne leki? czy domowymi sposobami się leczycie? ja już mniej kaszlę, ale męczyło mnie chyba z 5-6 tygodni
Julek tam nieźle podskakiwał
:-)
chyba idę na ten spacer...

chyba idę na ten spacer...
katiuszka79
eee no co Ty ani@kKatiuszka i napisz jeszcze że meble przesuwałaśte napchane ciuszkami
no przepraszam za wyrażenie ale mi tu każesz siedzieć, leżeć a sama co wyprawiasz????
no wariatka, no!

reklama