Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak słyszałam 
;-):-) tylko Was z oka spuścić, a Wy od razu do pogaduszek!!! a jak człowiek siedzi i pisze, to nie ma nikogo
Ale przynajmniej poprzestawiałam w Julkowym pokoju...pewnie nie ostatni raz...ale póki co jest lepiej niż było
No i trochę zaczęłam kuchnię sprzątać, ale w połowie mi się odechciało, więc zaparzyłam sobie rumianek i podjadam herbatniki w czekoladzie;-)
Aleksis jak też czuję, że z kolezanką będzie się dobrze gadać...bo już fajnie się ją czyta, nie?
cofnę się o kilka stron, to może znajdę...Tylko nie mów, że jeszcze mama zwaliła Ci na głowę jakiegoś swojego "pana"
Ale jak Muma i Gatto to samo mówią, to może spróbuj tego...a nóż zadziała...Trzymaj się dzielnie!!!!
nooo w końcu zasnę spokojnie
Jak Ci się skończy zwolnienie, leć od razu po następne. Teraz taki okres zimowy, póżniej znowu zimowo-wiosenny, będą kolejne grypy, przeziebienia...do tego źle Ci się siedzi...nie ma co na siłę. Jak lekarz daje zwolnienie, to bierz i siedź w domku!!!
nooo żebyś nie miała tak jak ja, że byłam na 100% pewna, że to będzie dziewczynka...a tu jest Juluś
ale jak mebelki masz w białym kolorze, to wystarczy tylko dodać różowy kocyk, parę lalek i już pokoik dziewczęcy będzie
A zaniedbanymi przytulankami się nie martw...jutro weekend, to można zaszaleć, nie?;-)
przeszłabym się na spacer z aparatem...ale mi się nie chce
Julek tam nieźle podskakiwał
:-)eee no co Ty ani@kKatiuszka i napisz jeszcze że meble przesuwałaśte napchane ciuszkami
no przepraszam za wyrażenie ale mi tu każesz siedzieć, leżeć a sama co wyprawiasz????
no wariatka, no!
:-) aż taka stuknięta to ja nie jestem
przestawiłam przewijak (leciutki, na kółkach jeździ), przesunęłam fotel w inne miejsce, no i łóżeczko, ale puste, więc też lekkie. Ale dzięki za opiernicz