reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol,

u mnie sniegu niet! ale jest tak wilgotno, ze w kosciach sie czuje. Zrobilam sobie maly spacerek po pieczywo i od razu sie lepiej poczulam :tak:

Ani@k masz racje siedz w domu!! A na L4 od ginka to nie dostaje sie 100% wyplaty przypadkiem?? chyba to nawet tak jest, ze licza srednia ostatnich 6 miesiecy, wiec chyba nie wychodziloby zle, co??

Katiuszka ty juz nie schizuj z wodami, jak masz suche (w miare) majty to sie nie przejmuj;-)

Muma, zgadzam sie z Bionda, jeszcze by tego brakowalo, zebys sie przejmowala i matkowala facetowi, obcemu w dodatku! A cyce to pewnie masz niezle po calej nocce. Moze zapodasz jakies zdjecie, to bedziemy wiedzialy czego sie spodziewac :-p:-p

Aaronka kurcze, obserwuj sie i pij wode, na pewno nie zaszkodzi.

Aleksis gdzie sie podziewasz??? plamisz nadal??

Zuza cos za duzo tej meliski wypila wczoraj i jest za bardzo wyluzowana teraz hihi:-)

Ani@k ja mam wszystkie odcienie zoltego, zalezy od pory dnia lub nocy hihi;-)

Ostatnia edycja:
reklama
AAAAAA ja też witam nową Pięknąszyszunie :happy: :tak: zadziwiło mnie jedno.. napisałaś o naszych skrótach myślowych.. yyyy mi się wydaje ze jasno piszemy co i jak:zawstydzona/y: ;-):laugh2: no fakt.. czasami nie można zrozumieć pewnych wypowiedzi.. ale dajemy radę :-) napisz więcej o sobie..

Gatto :**** liczą średnią z ostatnich 12 miesięcy :tak: nie było by źle.. wynalazłam gdzieś na forum prawniczym, że jeżeli niezdolność do pracy powstała w okresie gdy była umowa na cały etat - będą płacić jak za cały etat.. gdyby natomiast niezdolność postała w trakcie 1/2 etatu - płaciliby jak za pół etatu.. to już nie wyglądało by tak dobrze ;-) ja się chyba załapię na tą pierwszą opcję.. zobaczymy co wpłynie na konto ;-):tak:

Ostatnia edycja:
HELLOŁ

No kochane jesteście katiuszka wiesz ,że tak myślałam,że nie daj bbb ją odebrać będzie trzeba to mój ja chyba wywaliłby z domu :baffled:ale powiem Wam,że znieczuliłam się odpowednio żeby się położyć i nie myśleć akurat o młodej ,myślałam o czym innym :laugh2: czy będzie mi miska potrzebna czy też nie:eek::sorry:

a Młoda relację dzisiaj zda mi jak wróci do domu a i dzisiaj ta koleżanka nocuje u Nas ,więc ją poznam :tak:

ja dopiero z kawką bo o 11 zwlekłam się z łóżka :happy:

Bionda trzymam za słowo, ze każda tu zachodzi :-D:-D:-D
Skróty są, oj są, Wy to "stare wyjadaczki" jak to się mówi:tak: w innym temacie dowiedziałam się ze @ to ciąża, dla kogoś nowego to niewiadoma, tak samo ja te wykresy, wcześniej nie przyglądałam się sobie tak jak to zaczynam robić teraz.

Coś o mnie.... w maju skończyłam 30 lat, i zaczęłam słyszeć od rodziców zegar tyka :angry:, ale nie przeraziło mnie to, choć mam starsza siostrę o rok to ona ma już trojkę bobasów, wcześnie zaczęła bo mój chrześniak, ma 13 lat, to twierdzę ze ona nadrabia za mnie :D
Męża nie mam, ale jest przyszły narzeczony, a ze bystra jestem to niechcący usłyszałam ze pierścionek się robi na zamówienie i ma być ready za tydzień:-) także przewiduje rychłe zaręczyny :-D:-D:-D
Dzieci nie są mi obce bo mam młodszego brata o 11 lat, wiec od zawsze się nim zajmowałam, a jest nas w domu czwórka, (Ania32,Ja 31,Zuza24,Marcin19), dzieci sąsiadów pilnowałam, znajomych jako niania itp. także będę potrafiła się swoim zająć.
Przyszły mąż Ł tez uwielbia dzieci, także dobraliśmy się dobrze.
Postanowiliśmy ze chcemy dzidzie, w styczniu tego roku. Zawsze się wszystko odkłada i ciężko zrobić kolejny krok do przodu stad te "starania";-)
Ciężko tak o sobie pisać wiec pytajcie :)

hej Zuza no to czeka Cię dzisiaj 'transakcja wymienna' ;-) no i widzę że @ przylazła i dobrze - niech walczy ze skubanym torbielem.. no to teraz z górki :tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pięknaszyszunia o takie skróty Ci chodziło :-) eeee można szybko załapać: @ - miesiączka, okres, coś na co zazwyczaj nie zwracamy uwagi a przyłazi co miesiąc ;-) raczej nieporządana jest na wątku choć czasami wyczekiwana..
eM - mąż, partner, chłopak, narzeczony :-)
prl - prolaktyna :-) narazie mi nic więcej do głowy nie przychodzi.. aha!!! ~ - fluidek ciążowy, zazwyczaj przesyłany przez zaciążone kobitki :tak:

zaraz obmyślę serię pytań pomocniczych ;-)

Skróty są, oj są, Wy to "stare wyjadaczki" jak to się mówi:tak: w innym temacie dowiedziałam się ze @ to ciąża, dla kogoś nowego to niewiadoma, tak samo ja te wykresy, wcześniej nie przyglądałam się sobie tak jak to zaczynam robić teraz.

Kochana @ to nie ciaza a wrecz przeciwnie- miesiaczka:-D:-D oj z ta bystroscia to sie chyba za bardzo pochwalilas heheheh (zarcik):-):-)
Witaj na forum....zobaczysz, ze za niedlugo bedziesz tu smigac jak ta lala!!

Zuzanka a po co miska??? ze niby bleeeeeee????

witaj Piękna no to fajną gromadkę w domu rodzice mieli Nas była w domu szóstka ja najstarsza i jeden brat na 5 dziewczyn :laugh2::tak: Młodą najmłodszą wychowujemy z M od 4 lat ma w tej chwili 16 skończone ;-)

Ani@k łapię fluidy bo teraz będę ciągnąć od 16 dc co miesiąc dupka na regulowanie to może ,może załapię "grypę " fluidkową
katiuszka pytałaś się wczoraj o płeć dziecka ,my będziemy mieli niespodziankę bo nie deklarowalismy się na płeć ale ja czuję pismo nosem ,że to chłopiec będzie :tak:JAŚ:tak: co do mebelków białe łóżeczko i komoda nic dodatkowo ,nie chcę zagrać sypialni :sorry:co do wózka to już mam wybrany wczoraj jeździłam ,paczyłam i wybrałam, wygodny,zwrotny i lekki :tak:a fotelik samochodowy mój M również wie już jaki :rofl2:
Gatto dokładnie oj działo się wczoraj zalałam moją @ która przyleźć nie chciała

dupek- to duphaston lek ;-)
<><><><>- a takie znaczki to jest jak ,któraś z Nast staraczek ma za dużo libido :-Di oddaje wtedy tej co ma mniejsze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a w avatarku widzę ze to chyba Twój mops.. Pięknaszyszunia strasznie dłuuugi masz nick :-) napisz jak to u Ciebie jest z cyklem..
Zuza qrcze! jedziecie z koksem równo! a właśnie.. ta miska to ze bleee???? (Gatto świetnie to ujęłaś :-))

Do góry