reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka a fotel macie rozkładany czy tylko taki do siedzenia??? bo Juluś od początku będzie u siebie mieszkał czy z Wami???

reklama
Aleksis1 wystraszyłam się :-(, któraś z Was pisała (przepraszam nie pamiętam) o zmianie lekarza, własnie to uczyniłam i 5.02 mam wizytę u nowego gienka.
katiuszka79 nie robiłam badan i teraz żałuję, ale tak to jest jak się odkłada wszystko ;/ mam za swoje

eM mnie pociesza, chyba go zaciągnę na wspólną wizytę u gienka, a co!
Co dwie głowy to nie jedna i chyba sobie zrobię listę pytań :tak:
dziękuje wam :)

katiuszka słyszałam,że szkoły już zamykają u Was bo śnieg pada szkoda,że u Nas tak nie ma Młoda by się ucieszyła ,co do przeczucia to mam nadzieję,że będzie chłopczyk tyle fajnych ciuszków dla chłopaków widziałam ,bombowe spodnie ,koszulki bodziaki ohhh a no i jaki zajebiszczy kocyk taki błękitny z pieskiem brązowym i kolorowe uszka miał i ogonek oj chciałam wziąść ale M mówił,żeby nie bo nie wiadomo co będzie ale i tak go kupię :-D

Gatto podrzucę DHL ale nie obiecuje ,że dojedzie wiesz u Nas śniegi itd a jak kierowcy zapachnie i zje to też gwarancji nie daje :rofl2:

szyszunia dziewczyny mają rację ja bym podejrzała cykl jeden przynajmniej usg i badania tsh konieczne u mnie przez tyle lat niby wszystko było dobrze,M zdrowy jak koń ja zdrowa pełna wigoru rycząca 32 latka i zabiegi IUI,IN VITRO nie udane a kórwa mać nie zrobił mi nikt TSH a okazało się,że mam za wysokie i w ciążę nie zajdę z takim a ja tyle kasy wydałam :wściekła/y:ja i tak małe mam bo bionda to dopiero :*więc słuchaj rad dobrych ciotek hehe jak to się mówi i będziesz się cieszyć II :tak:

zuzanka81 słucham słucham i skrzętnie notować zaczęłam, bo od nadmiaru łeb mi pęknie ;-)
Wczoraj założyłam na enpr.pl wykresik ale pucha tam jak na razie:szok:, to wieczorem załączę tutaj i plis mówicie o ca kaman w nim.
Co do termometru musi być waginalny czy elektroniczny tez się nada ?

Lece w dom, a wieczorem na odstresowanie na koncert KnŻ ;)

Ostatnia edycja:
Aleksis1 wystraszyłam się :-(, któraś z Was pisała (przepraszam nie pamiętam) o zmianie lekarza, własnie to uczyniłam i 5.02 mam wizytę u nowego gienka.
katiuszka79 nie robiłam badan i teraz żałuję, ale tak to jest jak się odkłada wszystko ;/ mam za swoje

eM mnie pociesza, chyba go zaciągnę na wspólną wizytę u gienka, a co!
Co dwie głowy to nie jedna i chyba sobie zrobię listę pytań :tak:
dziękuje wam :)

Pogadaj z lekarzem, daj krew do zbadania i zrob sobie potrzebne szczepienia. Ja tak zrobilam

Szyszka ja mialam normalny elektroniczny i dzialal :tak: Co do badan to zrob koniecznie tarczycowe! Masz przerazliwie dlugie cykle.

Zuza nooooo dobra.....to sobie sama moze zrobie...tylko, ze mi sie nie chce. Lenia mam w tylku.

Katiuszka tez cos zaczelam dzialac w pokoju malej, bo kurcze byl tam wlasciwie takie pier.dolnik, ale od poniedzialku pomalu, pomalu i juz jako tako wyglada. Jak zrobie zdjecia to zapodam. Ty tez dawaj jakies zdjecie, moze cos sie odgapi!

Ja uciekam Laski bo już zaraz moi wracają :-)
Jutro odpoczywamy a w niedzielę do Dziadków i Teściów na dzień Babci/dziadka zasuwamy:tak:

Z tego zawału już się właśnie zrobiło zasłabnięcie i gość najpóźniej w poniedziałek ma być w domu, ech...

Miłego weekendu:tak::tak:

caterina - napisz koniecznie kiedy testujesz:-)&&&&&&&&&&&&&&&

O ja pitole Muma, wielka jestes!!!!! dzieki ze mi przypomnialas o Dniu Babci!!!!!!!!!!!!!!! Musze jakas kartke skombinowac i wyslac babci!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze dojdzie:-p

reklama
Do góry