reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidziulki

reklama
Gabrysia kojarzy mi się z pewną osobą, której niecierpie. Chciała mi męża odbić, ajk jeszcze byliśmy parą, a nie małżeństwem. Na szczęście on się nie dał, a ta małpa robiła wszystko żeby go sobie zawłaszczyć.
Przepraszam ale mi się przypomniało, brrrrrrrr :szok::wściekła/y:

Ale imię ładne... ;-)

moja chrzestna to Gabrysia (Gabi) przekochana i szczera osoba, która oddałaby ci ostatnia koszulę i jak kocha to całą sobą :tak: Jak byłam malutka i uczyłam się mówić to mówiłam do niej "Cicia Babi" :laugh2:

:tak::-D

Właśnie to mnie wkurza, że czasem imiona kojarzą się z jakąś osobą i są przez to nie do przyjęcia.
Naszczęście Emilki nie znam żadnej :tak:

no, wszystkie Małgośki które znam to straszne "trzepaki"- szybciej cos nabroją a potem pomyślą i oczywiście potem żałują. Nie nie nie- za Małgośki dziękujemy...

My wybieralismy ime wspolnie czyli ja dla dziewczynki Nicole, a maz dla chlopca Nathan
Ja bardzo chcialam dla dziewczynki Pola ale nezulek powiedzial ze kategoryczne nie :no:

NO wąłsnie u ans wczoraj zapadła decyzja jednogłosna ( głos mojego męza;-) ) Ze chyba bedzie Pola.....stwierdziałm ze musimy coś wymyslec bo mam juz dosyc mowienia nasza dziewczynka:no: :baffled: no i padlo na Pole.......... ciekawa jestem czy sie nam cos odwidzi do porodu:-)

reklama
Do góry