postanowilam juz sie dobic w bolu i wydepilowalam sobie nogi ... tak se pomyslalam ze boli od patrzenia na moje nogi co prawda teraz nie przestalo mimo ze nogi gladkie ale moze jutro jak nie bede widziec tego co bylo
jakbym byla bogata to bym sie wszystkich wlosow na ciele poza glowa i brwiami pozbyla

na zawsze

moze dokleila je na glowe coby miec gestsze wlosiska
Waris to trzymam za jak najmnoej bolesne rozstanie
MsMickey moze kiepski wzrok kobita miala

Gratuluje zabka
Claudette nie mam telewizora

Muńka juz chyba wolalabym rodzic za kazdym razem co mam migrene (o ile porod wygladalby tak jak z Nikodemem) a cala ciaze mialam tylko jeden bol glowy i przeszedl po paracetamolu ...

gorzej jak pojde do pracy bo wlasnie wtedy jak np mam zmiane 10 godzin to boli nawet te 5 dni

bo dlugo przy kompie
Maćku my sie szcepimy refundowanymi, i ani lekarka jakos nie namawiala na skojarzone ani polozna, cos tam pielegniarka ktora szczepila przebakiwala ze tyle razy bedzie kluty, ale puscilam to mimo uszu, ja nie chcialam skojarzonych bo jakos tak nie widzi mi sie zeby szcsepic na 6 czy 7 chorob na raz ... a mlody dzielnie zniosl wszystkie szcepienia, a my tez tak bylismy szcepieni i zyjey stad zostalismy przy refundowanych

zostalo nam jedno szczepienie na DTP
Aylin moj tez ma zielone

takze Twoja nie wyjatek
i pytanka
czym sie skalpujecie ? tzn depilujecie ? i jak czesto ?
czy macie juz kolejne foteliki jesli tak to jakie ? czy ktoras juz przesadzila dziecia na kolejny fotelik ?