reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

czym sie zajmujesz Wiola?jesli to nie tajemnica!
ja taz cos przekasiłam i szperam w necie, zarz sie za obiadek wezme bo Filip dzis ok 13 wróci!

reklama
tez siedzialam rok w biurze,podobało mi sie szczerze mówiąc..teraz kuron bo na zastępstwo byłam;-)!!
zmykam powoli bo obiadek podszykuje!
pozdrawiam, zajrzę jutro:-) zapewne!

dzien dobry!!
ja dzis później bo byłam u naszego zarzadcy mieszkan dowiedziec sie o wałki z wodą..nie bede sie rozpisywac ale w skrócie : naliczają nam mega różnice z odczytu liczników indywidualnych i glównego w 4 -rodzinnym bloku!Dodam ,ze jeden z lokatorów (rodzina wielodzietna) nie mieli licznika i jak dla mnie to oni powinni pokryć te różnice z tamtego roku.No zobaczymy co z tego wyjdzie;-)

poza tym dzieciaczki w szkole!
zimno na dworze, zima daje o sobie znać, ale pogodnie wiec od razu jaśniej w domu:-D
obiadek wstawiony...wiola od Ciebie zgapiłam i rosołek robię;-)
Kaja matme tj. tabliczke zaliczyła wiec zadowolona;-), Filip sprawdzian napisał ale mówi,ze byl dosc ciezki!

jak u Was???

hej dziewczynki .
u mnie z dziećmi oki.
Kuba zadowolony ze szkoły .
Karolka nauczyła się chodzić prowadzona za rączki ,a do tej pory podnosiła nóżki do góry :-D:-D

U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele ,ale chodzi o siostrzenicę mojego męża .
Przedwczoraj w wieku 23 lat i w zaawansowanej ciąży odeszła do pana zostawiając 15 miesięcznego synka .
(*) (*) (*)

As wyrazy współczucia
[*]
[*]
[*] dla siostrzenicy

Brawa dla Karolinki. Dpbrze, ze Kuba znalazł swoje miejsce, obys już nie musiała się martwić o szkołę!!!

Atfk zgapiaj, ja na dzisiaj weny nie mam, a coś na szybko znowu muszę zrobić. A rosołek dobry był wczoraj, w sam raz na mój ból głowy.
Moi chłopcy wczoraj byli na treningu piłki nożnej, sa zachwyceni panem, ale szanowny pan zyczy sobie 90 zł/mc od jednego.

wiola kurcze to kolejny wydatek:crazy: , sporo!ehh
ja dalej knuje odnosnie zmian w pokoju dzieci...i chyba regalem oddzielimy bedzie przechodziło światło a i wykorzysta sie na szpargaly:-)!dzieciaki na samą mysl...szalej a z radosci:-D

reklama
wyobrażam sobie, zawsze to zmiana, a dzieciaki lubią jak coś sie dzieje zwłaszcza w ich pokoju:-D
wydatek spory, zszkokowali mnie tą kwotą, wstepnie sie zgodziłam, ale nie myślałam, ze to aż tyle będzie kosztowało, podobnie wychodzi ich angielski, ale jezyk a pilka to jest różnica. Jutro maż pojedzie z nimi na trening i porozmawia z trenerem, moze coś utargujemy, w końcu jest ich dwójka, zawsze jakis rabat dostaniemy:-D

Do góry