reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

MsMickey jakoś przeoczyłam dużo zdrówka dla Gosi, mam nadzieję że jutro już bedzie tylko lepiej.

Iwon "nie jesteś samaaaaa, nie jesteś samaaaa..." my jeszcze ząbka nie mamy ;)

Claudette mnie też mogła by sie doba wydłużyć abym miała czas na wszystko.

U nas z wtorku na środę i z srody na czwartek nocki calutkie przespane, wczoraj w nocy dwa razy wstawałam, zobaczymy jak będzie dzisiaj.

PS Młodak nie planujesz wędzenia kurzych łapek razem z wędlinkami na święta? A tak a propo mój pies się zakochał i całymi dniami prawie nic nie je od jakiegoś tygodnia. Chodził na randki do parku a teraz tęskni :)

reklama
Waris dam znać czy bedziemy wedzic. Ja ostatnio czasu nie mam nawet siku zrobić ale może koleżanki mama zajmie sie młodym a my uwedzimy trochę.

Spadam do wyrka. Właśnie skończyłam robic tort dla znajomych i padam na pysk delikatnie mowiac. Mały caly dzien tylko mamamamama nawijal i lekko irytujace to juz bylo.

Sto lat dla Monisi. Mi tez umknelo ze miesiac krótszy.

MsMickey zdrówka dla Gosiaczka

Maćku pewnie ze tesknilysmy. Rowniez zdroweczka dla Zosienki.

Hej Dziewczyny :-)

Tak troszkę nadrobilam :zawstydzona/y:

Macku gratuluje ząbka :tak: I zdrowia dla Małej.

MsMickey zdrowka dla Gosi.

claudette z co sie dzieje Lence, troszkę chora tzn? Zdrowia oczywiście.

mlodak wszystkiego Najlepszego dla Szymka :-)

Rysica super wyglada Monika w tej czapce :tak:

Sicilpol miło Cię znowu widzieć ;-)

I tyle co pamiętalam, wybaczcie.

Kolejny wieczór sama, mąż poszedł spać razem z chłopakami czyli po 19 ale sie nie dziwie bo wrócił po 12 z pracy po 15 godzinach i juz po obiedzie zasypial ale dał rade, w końcu jego kolej kąpania dzieci :-D No i zaczął sie ostatni weekend z teściowa, jutro przylatuje jej siostra. Oby do wtorku :-D I wszystko wróci co normalności :)

Mlodak Okejka, po prostu daj znać jak będziecie wedzily, jakby co ja na bank się ustawiam w kolejce za kurzymi łapkami.
Już zamykam spać bo wy pewnie smacznie już chrapiecie, papatki

Macku wrocilas :-):-):-)

Claudette wszystkim czasem przydałoby się parę dodatkowych godzin. Ja je czasem łapię, gdy G śpi, czego efektem chroniczne niewyspanie...

Rysica raczej chodzi mi o parę rurek i siedzenie. Lekkie i małe. Ale to myślę na późną wiosnę, lato. Bo jednak po coś 3w1 kupowalam ;-)

G ma temp znów jz 38.6 miała. Dałam nurofen po 4,5 g (19-23.30) i jeszcze nie spadła a już godzina minęła. Biedne takie dziecko chore:-:)-:)-(

Jutro do lekarza skoczymy.

No to ja pierwsza sie melduje, moglabym pisac juz o 3 :( znow bylo pierdutttt, nie wiem

Ogolnie dzoewczyny te problemy z usypianiem to procz zebow, jest tez zwiazanee z nowymi umiejetnosciami naszych brzdacy, one po prostu nie wiedza kiedy przestac cwiczyc ;) maja duzo emocji z powodu lazenia i chca to robic zawsze, nie do konca wiedzac jak z tego wybrnac i usppkoic te konczyny ;)
Trwa to 3-6 tygodni brrrr
U nas zas przebieg jest meeega max ;)

Msmickey- jak mala?

Macku- hehehe, u nas kurteczka jeszcze przejdzie jak i kombinezon, ale ma taki plaszczyk na ktorego widok piana sie toczy, ze juz nie wspomne wrzaskow w Polsce jak go wbijalismy w kolejne warstwy plus spiworek hihi

Polaa- dzieki, kurcze pewnie pisalas ale nie doczytalam, jal sie ma tesciowa?

Mlodak- fajnie z ta mamamamam, u nas cisza chociaz co to mama to juz wie, ale pewnie gadajac w dwoch jezykach, to niepredko gadanie uslyszymy :(

Rysica- gratuluje udanych zakupow, szczegolnie fotelik super :)

Dziewczyny, my dzis 11 mamy....szok

Witamy się i my ;)
Sici wszystkiego najlepszego dla Twojego odkrywcy świata ;)
U nas dzis śliczne słoneczko chyba będzie spacerek oby tylko nie wiało.

Waris-dzieeeki :) zapomniec ja :) jesli chodzi o randkowanie...jesli swoim laskom bedzie tak prychal, to cienko to widze ;-) oboje z mezem jestesmy przekonani, ze mu to nie minie, moj twierdzie, ze rzezi jak dieselek ;-)

Sicil sto lat! Kurde za miesiac bedzie roczek......

U nas tez sliczna pogoda. Pranie na dwor wywiesilam.
Mlody mi tylio humor popsul bo postanowil zjesc 100ml mleka na sniadanie tylko. A tam manna byla i teraz juz nie wiem czy jeszcze podac dzis gluten.

reklama
Witam się i ja

Nocka może być dwa razy wstawałam do małej i oczywiście jak wchodziłam do jej pokoju bo płakała to zastawałam ją na siedząco ledwo żywą bo tylko ją położyłam odrazu spała :-):-):-)

claudette mi też brakuje czasu :szok:

mlodak jak mogłam zapomniec sto lat dla Szymka :-):-D:-)

Sicil Julka i sto lat dla Julka :-)

MsMickey zobacz sobie tu oni mają tanie i dobre spacerówki Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kurde i mała mi się obudziła uciekam :-(

Do góry