reklama
gosia__1983
Fanka BB :)
kinga, zuzia
bardzo mi przykro dziewczyny a byłam pewna ze wam sie uda :-
-
-(
bardzo mi przykro dziewczyny a byłam pewna ze wam sie uda :-
Kinga_1
UDANEGO WEEKENDU Wam życzę kochane. Ja znikam się ciut odstresować. Mimo decyzji o odpuszczeniu sobie kolejnego IVF będę na pewno Wam wszystkim kibicować i zaglądać tutaj. Ja jak na razie czekam na @ i naturalne starania zaś zaczynam ( ale już bez presji).
Alessia2
Początkująca w BB
Sara - na polnej normalnie za pieniądze się podchodzi (dziś już chyba nie można inaczej). Mam tą klinikę pod nosem praktycznie i wiele razy wczesniej podchodzilam tam do IUI. Super lekarze i oddział niepłodności. Poza tym chcę tam rodzić (jak Bóg da) kiedyś i być pod opieką lekarzy z tego samego ośrodka do końca.
Dla mnie najważniejsze,ze stymulacja byla w miarę trafiona, co nie było takie łatwe w moim przypadku. Liczę,że drugi raz też stymulacja zda egzamin
Jak czytam, że kindze i zuzi sie nie udało to aż się serce kraje... wierzę jednak, że nieudane podejścia są po to, żeby coś poprawić i walczyć dalej.
Sciskam Was mocno.
Dla mnie najważniejsze,ze stymulacja byla w miarę trafiona, co nie było takie łatwe w moim przypadku. Liczę,że drugi raz też stymulacja zda egzamin

Jak czytam, że kindze i zuzi sie nie udało to aż się serce kraje... wierzę jednak, że nieudane podejścia są po to, żeby coś poprawić i walczyć dalej.
Sciskam Was mocno.
lkasia
Kinga -Zuzia strasznie mi przykro...

A liczylam ze jak tutaj wejdę to będą dobre newsy

:
My już po wizycie u doktora....milion pytan dalej w glowie...nie sądzialm ze tak szybko zapadnie decyzja.....ale zaczynamy od kolejnego cyklu....teraz czekam na @, powinna przyjść 20-21 marca...no i od 2dc zaczynam brac leki na stymulacje...zaglądnę doo wAS JUTRO na spokojnie, bo mam milion pytan....ale cale szczeście ą dobre plemniki u M

Smiać mi się chce ze jakby się udalo teraz, a punkcja i transfer w okolicach swiat wypadają, to dzidzi będzie sie rodzić na kolejne świeta...takie świąteczne dziecię

A i prowadzić będzie nas dr Rokicki z Invimed warszawa....jakieś doświadczenia???
My już po wizycie u doktora....milion pytan dalej w glowie...nie sądzialm ze tak szybko zapadnie decyzja.....ale zaczynamy od kolejnego cyklu....teraz czekam na @, powinna przyjść 20-21 marca...no i od 2dc zaczynam brac leki na stymulacje...zaglądnę doo wAS JUTRO na spokojnie, bo mam milion pytan....ale cale szczeście ą dobre plemniki u M

Smiać mi się chce ze jakby się udalo teraz, a punkcja i transfer w okolicach swiat wypadają, to dzidzi będzie sie rodzić na kolejne świeta...takie świąteczne dziecię

dagnes78
to ja pytałam o kase, tzn ; ja nie wiedziałam że na Polnej robia ivf, i mnie zaskoczyłaś, a możesz zdradzić ile Cie to wyniosło? u mnie nie ma problemu z pęcherzykami, jajeczkami, mój organizm bardzo dobrze reaguje na stymulacje, a nawet bez niej jak na mój wiek jest wszystko oki. No cóż, alessia życze Ci powodzenia, i wszystkim dziewczynom.
reklama
lkasia
W sumie to nie wiem....lekarz oglądnął moje wyniki I tak postanowil.....będę brala Gonal F.....Ikasia a co zadecydowało ,że pójdziesz krótkim protokołem. Pytam, bo zastanawiam się co mnie czeka
Podziel się: