reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
UDANEGO WEEKENDU Wam życzę kochane. Ja znikam się ciut odstresować. Mimo decyzji o odpuszczeniu sobie kolejnego IVF będę na pewno Wam wszystkim kibicować i zaglądać tutaj. Ja jak na razie czekam na @ i naturalne starania zaś zaczynam ( ale już bez presji).

Sara - na polnej normalnie za pieniądze się podchodzi (dziś już chyba nie można inaczej). Mam tą klinikę pod nosem praktycznie i wiele razy wczesniej podchodzilam tam do IUI. Super lekarze i oddział niepłodności. Poza tym chcę tam rodzić (jak Bóg da) kiedyś i być pod opieką lekarzy z tego samego ośrodka do końca.
Dla mnie najważniejsze,ze stymulacja byla w miarę trafiona, co nie było takie łatwe w moim przypadku. Liczę,że drugi raz też stymulacja zda egzamin :-p

Jak czytam, że kindze i zuzi sie nie udało to aż się serce kraje... wierzę jednak, że nieudane podejścia są po to, żeby coś poprawić i walczyć dalej.
Sciskam Was mocno.

Kinga -Zuzia strasznie mi przykro...:(:(:(:( A liczylam ze jak tutaj wejdę to będą dobre newsy:(:(:(:

My już po wizycie u doktora....milion pytan dalej w glowie...nie sądzialm ze tak szybko zapadnie decyzja.....ale zaczynamy od kolejnego cyklu....teraz czekam na @, powinna przyjść 20-21 marca...no i od 2dc zaczynam brac leki na stymulacje...zaglądnę doo wAS JUTRO na spokojnie, bo mam milion pytan....ale cale szczeście ą dobre plemniki u M:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Smiać mi się chce ze jakby się udalo teraz, a punkcja i transfer w okolicach swiat wypadają, to dzidzi będzie sie rodzić na kolejne świeta...takie świąteczne dziecię:tak::tak::tak::tak: A i prowadzić będzie nas dr Rokicki z Invimed warszawa....jakieś doświadczenia???

to ja pytałam o kase, tzn ; ja nie wiedziałam że na Polnej robia ivf, i mnie zaskoczyłaś, a możesz zdradzić ile Cie to wyniosło? u mnie nie ma problemu z pęcherzykami, jajeczkami, mój organizm bardzo dobrze reaguje na stymulacje, a nawet bez niej jak na mój wiek jest wszystko oki. No cóż, alessia życze Ci powodzenia, i wszystkim dziewczynom.

reklama
Do góry