alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasiekm no proszę to gratuluję ja właśnie ostatnio tez się nad tym kubkiem zastanawiałam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

No odkad wrocil z pracy to szuka zaczepki. Grrrr. Ale powiedzialam sobie, ze nie dam sie sprowokowac i ignoruje. Tylko Wy wiecie, ze kipie w srodku wiec cicho szaaaa. Ten brak reakcji chyba go wkurza bardziej niz klotnia hihi.Muńka mi tez sie wydaje ze moja trwala wiekia tutaj tak szybko leci, fajnie masz z tym pokazywaniem
jak napisalas o zatrzymywaniu my wracaac z litwy sie w ciemnym lesie zatrzymalismy bo mojemu se siusiu zachcialo to siedzac w samochodzie myslalam ze ze strachu nie wiem co zrobie ... tym bardziej ze jak sie zgasilo swiatla w samochodzie to ciemno ze nic nie bylo wiedac jak to typowo w mazurskich lasach
Dziewuszki jak tak dalej pojdzie z moim lubym, to na prawde bede albo pila caly weekend, albo go obleje i postawie w plomieniachNo odkad wrocil z pracy to szuka zaczepki. Grrrr. Ale powiedzialam sobie, ze nie dam sie sprowokowac i ignoruje. Tylko Wy wiecie, ze kipie w srodku wiec cicho szaaaa. Ten brak reakcji chyba go wkurza bardziej niz klotnia hihi.
gdzie jest wiosna??????????????

nie wiem co, ale już kolejny dzien tak się budzi ale na szczęście jeszcze tulił się do cyca pół godziny, a ja budziłam się