reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Dzien dobry.
Pamka - u mnie identycznie 6.30:no: Oby do nastepnej drzemki koło 10.
W dodatku jestem sama bo mąż wyjechał wczoraj i bedzie koło południa:dry:
On to w ogóle jest dobry - dopiero w marcu wybrał ten 2-tygodniowy urlop tacierzynski. Nawet jak wyszłam ze szpitala to nie miał urlopu. No niby nie mógł wziaść - szkoda gadać.

reklama
Atinka mój Pe jeszcze nie wybrał... no ale do czerwca może się uda;-)
A gdy G się urodziła to Pe pracował w nowej firmie parę dni zaledwie. I raczej nie bardzo byloby od razu znikanie na 2 tyg będąc na etapie szkolenia jeszcze... niezbyt fajnie się złożyło ale trudno. A teraz urlop wakacyjny plus tamte dwa tyg...

ja tak na szybciutko przy śniadaniu - młody spał od 23 do 3.30, zjadł i poszedł spać dalej, ale po chwili zaczął się wiercić i stękać, więc wzięłam go do siebie i spaliśmy razem do 7.10:szok: dawno tak wspaniałej nocki nie miałam, zwłaszcza że D wziął małego i spałam dalej do 8:-D

atinka oj współczuję kolek, wiem z czym to się je niestety, u nas też była tragedia, praktycznie od urodzenia, ale na szczęście tylko do ukończenia 3 miesiąca...

MsMickey współczuje nocki, drzemka Gochą obowiązkowa:tak:

W ogóle jak Was tak czytałam to mnie coś trafiało, bo moja N to przy Waszych dzieciaczkach borajstwo takie. A już w ogóle mnie dobija jak oglądam postępy Moniki Rysicy, zważywszy, że jest dwa dni młodsza od mojej. Na dzień dzisiejszy to N tylko potrafi siedzieć i tyle. Nawet w łóżeczku nie wstaje, tzn. chciałaby, ale nie potrafi i ten strach chyba ją hamuje. O raczkowaniu to nie ma mowy, nie lubi w ogóle leżeć na brzuchu, a jak już leży to się odpycha rękami do tyłu izaraz się wkurza. Wlosków u nas brak:-D, zębów u nas brak:-D(Waris nie jesteś sama:-)), ale mogę się pochwalić, że przynajmniej w nocy jest spokój, czasami zapłacze tak ok. 2 godz. po zaśnieciu, ale potem nie zdarzają się już żadne pobudki:-D Już bym chciała żeby raczkowała, bo mam nadzieję, że tak jak pisała kiedyś Iwon, będzie trochę lżej, przynajmniej sama się czymś zajmie - wiem że wtedy trza bedzie mieć oczy nawet w d....:-DAle teraz i tak prawie cały czas muszę z nią się bawić, bo zaraz mędzi (taka dziadyga jak to piszę Alijenka:-D:-D)

Oto my (wybaczcie ale zapomniałam o galerii)

Załączniki

• DSC00497.jpg
    DSC00497.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00509.jpg
    DSC00509.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00515.jpg
    DSC00515.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien dobry spalismy do 6.30 bez pobudek mlody wstal w doskonalym humorku, bez goraczki, i nos czysty choc czasem kichnie... Jak to mozliwe??????? Wczoraj taki biedulek lzy mu az ciekly z oczu... No ale moze jeszze sie pogorszyc wiec nie zapeszam...
Atinka janek z poczatku czerwca a zaczal raczkowac chyba miesiac po moni:) to nie wyscigi

A gdzoe wcielo alijenke ???? Czy w ogole zdala relacje z chrzcin?

Ostatnia edycja:
Do góry