reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Maćku - oj to skoro ja mam wybrać, to mój ulubiony Cuba Libre, który też piję ;-)

proszę!

cuba_libre.jpg

Załączniki

• cuba_libre.jpg
    cuba_libre.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Muńka, mmmmmm, jakie klimaty :cool2: Super fotka, to mężuś tak ładnie przygotował? ;-)
Ja poproszę lampkę czerwonego wina z Toskanii albo martini bianco z oliwką i lodem :-p

Maćku no to w takim razie brałabym to quatro lili :cool2:

Pe dostal emergancy call jak byl w pracy i wlasnie dzwonil, ze mooozeee bedzie na 1 w nocy z powrotem a jutro na rano spowrotem do pracy :crazy:
Ide mu kanapki na jutro przygotowac :tak:

MsMickey-
co do samochodu to ja jezdze Renault Megan w diesel i jestem mega zadowolona, bagaznik duzy miesci sie wozek i zakupy :tak:
Josie- a moze janek juz nie chce lyzeczka byc karmiony i woli sam jesc :eek:

Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką:D Potem spała 2,5 godz.:D

no pieknie :tak: i nic sie nie zaksztusila?

Munka- to ja poprosze to co ostatnio czyli Martini Rosso z sokiem jakbkowym :-) aaa i fajnie u Ciebie :-D

Dziewczyny dzis mnie mloda na maksa przestraszyla przez pol dnia, z przerwami leciala jej krew z noska :-( przez 12 jak wyciagalam gilaski to byla niteczka krwi a potem jak jej polecialo to nie wiedzialam co robic, bylam akurat na playgrupie i poszlam do pielegniarki ale kazala obserwowac teraz juz sie uspokoilo ale co sie wystraszylam to moje :confused2::zawstydzona/y:

Josie oby szybko przeszlo. Moze banana do obiadkow dodaj ;) Kurczak z bananem :D Mniamiii

Zaza gartuluje zebolka :)

Munka Tobie gratuluje postepow z pchaczkiem - piekny prezent na urodzinki :)

Sunshine a nie uderzyla sie w nic? Wspolczuje strachu.

No i melduje sie na dzampreze:

Moze zaczne :

Niech jej gwiazdka pomyslnosciiii, nigdyyyy nieee zagasnieee! A ktooo z nami nie wypije niech pod stolem zasnie :D

Niesmialo poprosze o dolewke Jacka :D

Maćku tak patrzę jeszcze raz i to chicco też fajowe, ale ja mam słabość do tych wózków ;-) Tak więc chicco albo lili :)

reklama
bawcie się dobrze, ja uciekam, wypiłam drina na szybko i ścięło mnie z nóg:-D a tak serio to jutro na 7 do roboty, a przeczuwam katastrofę w nocy :(

Sunshine o mamuniu:szok: nie zazdroszczę i strasznie współczuję! a powiedziała coś więcej ta pielęgniarka? dlaczego tak się porobiło?

Do góry