reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...

reklama
Kasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...

Wiesz co - mnie na szkoleniach uczą ze jeżeli ktoś nie rozumie to nie wina ktosia tylko argumentów dobranych przez tłumaczącego.

Ale do jednego juz wczoraj doszliśmy - nie ma sensu wałkować tematu. Bo każda ze stron i tak przy swoim zostanie.

A ja Reala mam - więc spotkać się w nim mogę :)

MsMickey - u nas ni ma Reala.... ino Lidl, Aldi, Euro Spar i Super Valu.... i jak tu się umówić na spotkanie w realu???

:-D:-D

ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...

ochłońmy... jesteśmy w kontakcie.

Gabi śpi już ponad 2 godziny:szok: i to na kanapie, więc za bardzo ruszyć się nie mogę, a głód do doooopy mi ucieka :baffled:

edek: wstała! zmykan, bo słońce kusi!

Ostatnia edycja:
człowiek wraca ze spaceru a tu tyle stron do czytania i jakaś awantura:D Nawet nie wiedziałam, że macie coś na FB. Ale wypowiem się jako nowa (od miesiąca na BB) nigdy nie wstąpiłabym w 'krąg bab' na FB, bo to nie na miejscu...wśród znajomych powinno mieć się tylko znajomych!

Andzia
daj znać z tym mlekiem ha.

jejku pamiętałam, a teraz aż się pogubiłam co której miałam napisać:D

Którejś tu dziecko dalej kocha kule vtech i ta żałuje:D Szczerze współczuje, bo ja już miałam dość tej gadająco-śpiewającej w kółko to samo babki:D:D

Co do jeździka to już pisałam, że dostałam playskool skuter. Wkleiłam wam jego zdjęcia i napisałam recenzję:) Moja może za mała, ale nie odpycha się. Siada i skacze po nim, bo wtedy wygrywa wesołe melodyjki. Ogólnie ciągle przy nim urzęduje, wsiada, zsiada, pcha (ale to nie pchacz), naciska aby grał i tak w kółko. Zabawka fajna, ale droga i sama w życiu bym jej nie kupiła.
playskool-skuter-z-pilka-chodzik-jezdzik-m-iext9921527.jpg

Załączniki

• playskool-skuter-z-pilka-chodzik-jezdzik-m-iext9921527.jpg
    playskool-skuter-z-pilka-chodzik-jezdzik-m-iext9921527.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 51
kifsi to ty tez z Krakowa? zapomnialam, ale fajnie :) przyjdz dzis koniecznie!

edek: wlasnie widzialam twojego smigajacego na fejsbuku! kurcze, to jak dzis sie spotkamy to tylko moj w wozku a wasi beda biegac naokolo!!!

Ostatnia edycja:
osz kurka - nie znam. Ale już wiem dlaczego ludzie sie cieszą na mój widok :)

:-D:-D:-D
aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....:realmad::no2::sad:

ja caly czas walcze z moim, zeby nie kupowal, mimo, ze uwielbiam motory to strasznie sie boje ze cos mu sie na ni stanie:-:)sorry2:

Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne :szok:

udanego lotu :-):tak:

Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!

gratulacje :tak: my dalej tylko jeden :-)

AVO/stokrotka- witajcie z powrotem ;-)

No i mloda juz sie wyspala ale co sie dziwic, spala dzis do 8 :szok::-D w takim razie sie zbieramy i jedziemy do kolezanki i jej 4 miesiecznego synka. Do pozniej :-)

człowiek wraca ze spaceru a tu tyle stron do czytania i jakaś awantura:D Nawet nie wiedziałam, że macie coś na FB. Ale wypowiem się jako nowa (od miesiąca na BB) nigdy nie wstąpiłabym w 'krąg bab' na FB, bo to nie na miejscu...wśród znajomych powinno mieć się tylko znajomych!

Andzia
daj znać z tym mlekiem ha.

jejku pamiętałam, a teraz aż się pogubiłam co której miałam napisać:D

Którejś tu dziecko dalej kocha kule vtech i ta żałuje:D Szczerze współczuje, bo ja już miałam dość tej gadająco-śpiewającej w kółko to samo babki:D:D

Co do jeździka to już pisałam, że dostałam playskool skuter. Wkleiłam wam jego zdjęcia i napisałam recenzję:) Moja może za mała, ale nie odpycha się. Siada i skacze po nim, bo wtedy wygrywa wesołe melodyjki. Ogólnie ciągle przy nim urzęduje, wsiada, zsiada, pcha (ale to nie pchacz), naciska aby grał i tak w kółko. Zabawka fajna, ale droga i sama w życiu bym jej nie kupiła.
Zobacz załącznik 551554

moje ,moje :-) i też mam jej dość , no ale co zrobić , jak potrafi nią się zająć na co najmniej pół godziny :-) ostatnio zaczął ją podnosić do góry i iść z nią , ale jeszcze za ciężka i mu wypada , jaki łomot wtedy jest :-)

kifsi to ty tez z Krakowa? zapomnialam, ale fajnie :) przyjdz dzis koniecznie!

:-)

zapomniałam :zawstydzona/y:katrina gratki :)

sunshine - ja nawet nie oponowałam bardzo bo to jego marzenie, no ale jakby chciał ścigacza to pewnie bym bardziej marudziła :-) a tak ma choppera , sama je lubie , a Ł się śmieje ,że pewnie złapie zajawkę i za rok na własnym śmigać będę :-) nie przyznam się mu ,ale chciałabym :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry