reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej:)

Muńka a co konkretnie checesz kupić z tej marki smoby cotoons?

Tunel też wydaje mi się fajny ale u nas nie ma miejsca... kup, będziemy przyjeżdżać;)

http://allegro.pl/smoby-cotoons-interaktywne-puzzle-klocki-i3137579723.html

no i dla mnie drewniane klocki są przebojem... układamy z G wieże i różne takie... zabawka na lata.

i jeszcze: nie ograniczajmy się do szukania zabawek... może rowerek biegowy? fotel dla dziecka (takie fajne są z pianki lub po prostu bean bag - bomba:), może rodzina zrzuci się na jakąś książeczkę oszczędnościową?

Ostatnia edycja:
reklama

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav:szok::szok:

A do jakiego wieku nada się ten tunel?

długo długo i jeszcze dłużej!!! :-)

Hej:)

Muńka a co konkretnie checesz kupić z tej marki smoby cotoons?

Tunel też wydaje mi się fajny ale u nas nie ma miejsca... kup, będziemy przyjeżdżać;)

SMOBY Cotoons INTERAKTYWNE Puzzle KLOCKI (3137579723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i dla mnie drewniane klocki są przebojem... układamy z G wieże i różne takie... zabawka na lata.

i jeszcze: nie ograniczajmy się do szukania zabawek... może rowerek biegowy? fotel dla dziecka (takie fajne są z pianki lub po prostu bean bag - bomba:), może rodzina zrzuci się na jakąś książeczkę oszczędnościową?

ja chcę ten pchacz, który pokazywała kasiekz Smoby Cotoons Wózek Na Zakupy Sorter 211135 - Ceneo.pl

Mamy już jeden z panelem grającym, ale tamten nie jest stabilny, a Gabi jak go widzi, to chce się przy nim podnosić. Leci momentalnie z nim na plecy, więc odczepiam pianinko, a pchacz poza jej zasięgiem. Ten smoby, jest podobno stabilny, dziecko może przy nim wstawać, no i radocha przez długi czas, bo dzieciaki uwielbiają przewozić różne rzeczy ( gadałam z kumpelą i powiedziała, że jej córcia non stop by tylko woziła miśki, lale itp.)

Na rowerek biegowy jeszcze za wcześnie,a nie chcę żeby mi coś stało i zajmowało miejsce :baffled: Zamierzam przysiąść i poszperać na stronkach z dzieciowymi gadżetami.

A tunel mam nadzieję, że dostaniemy i wtedy dziewczyny będą się chować ;-) tylko kupcie auto i zostaw sobie drugie :-p

Kasa, albo karty podarunkowe - to byłyby najfajniejsze prezenty, ale podejrzewam, że każdy będzie chciał kupić coś większego....

kasiekz - na jakiej stronce zamawiałaś ten pchacz??

Ostatnia edycja:
a jednak was nadrobiłam w pracy jeszcze :) wczoraj wróciłam z podróży przed 23 dopiero, po przejechaniu 400km, także sił brak na neta... młody był średnio grzeczny w podróży :/ pobyt u rodzinki uznaję za udany, ale młody przeszedł jakąś drastyczną przemianę, bo nic tylko na rączki do mamy chciał, skutkiem czego mam zakwasy :-D

Muńka Polaa Spóźnione sto lat dla waszych pociech!!!!!!!!!!!!

Waris i jak A? lepiej trochę? no i pisz jak się udał wypad na miasto? :)

Hej kochane,

Zaza no ciekawa jestem, jak wygląda ten Wasz trójkołowiec ;-) Zwłaszcza podoba mi się ta naklejka hondy :-p Daj fotkę koniecznie.
wieczorem wrzucę foto :)

Ja jak wyszłam dziś o 9:30 na działkę tak wróciłam po 15tej, a przy okazji zaliczyłam zebranie działkowców :D
I co emeryci zagłosowali na mnie bym została członkiem zarządu komisji rewizyjnej czy jakoś tak :szok:40 głosów na tak, zero wstrzymać i sprzeciwów- jednym słowem wrobili mnie. :D
czym im zalazłaś za skórę?;-):-D

wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w Polsce :tak: Wracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...
na pewno będzie udany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siedzę i szukam co chcę dostać na roczek:D już znalazłam rowerek 3-kołowy i wysłałam linka babci. drugiej wysłałam linka do tablicy dwustronnej. nie mam pojęcia co chcieć od chrzestnych:D

swoją drogą kiedy kupuje się mini kuchnie dla dziewczynki?
wkejaj linki :) ostatni twój pomysł na pchacza był strzałem w dziesiątkę :)
i potwierdzam Smoby jest bardzo stabilny :yes:

co do roczku to my jeszcze nic nie wiemy, bo najprawdopodobniej będzie razem z chrzcinami, o ile chrzciny się kiedykolwiek odbędą :-D ode mnie będzie zaproszonych tylko 4 osoby dorosłe i jedno dziecko, bo reszta zagramanicą, albo daleko w PL, więc nie chcę problemu robić... D najpierw stwierdził, że będą tylko jego mamusia i chrzestny (kolega), a teraz to się waha wrrrrrr a jakbym wiedziała ile osób, to bym wiedziała, jak, gdzie i kiedy ;) tez planowałam grilla, ale jak zaprosi całą rodzinkę to wyjdzie z 20-25 osób, więc odpada...

a prezenty na roczek to chyba ciuchy albo kasę, bo na prawdę zabawek ma tak dużo,. że aż za ;) no chyba, że S dostanie pudła na zabawki

a ten tunel muszę sprawdzić, bo dla niego to by się chyba jeszcze miejsce znalazło;-):-D

Josie ja pikole z tym ślimakiem!!! A ja jestem częstą bywalczynią na Florydzie (rodzina) i jadę tam z małą na następne wakacje...ale chyba jeszcze to rozważę!:D

muńka pchacz smoby cotoons wózek na zakupy kupiłam na allegro (było najtaniej). Tunel z ikea to jest to! Nie wiem gdzie go sobie położę, ale zajefajna sprawa!

Prezenty:
3-kołowy rowerek, wszystkie firmy smoby, cena od 230 do 415zł (ja chce któryś z trzech pierwszych, unisex)
rowerek sz-cz.jpgrowerek z.jpgrowerek b-cz.jpgrowerek r.jpgr r2.jpg
zestaw edukacyjny miasteczko smoby cootons (dziecko koleżanki jest w tym zakochane)
miasteczko.jpg
smoby cotoons tamburyno punky
do ciagania.jpg
pociąg muzyczny smoby cotoons od 12 do 36mies.
pociag.jpg
smoby cootons ksylofon
ksylofon.jpg
tablica niby od 2-3 lat, a koleżanki 16 mies.rysuje gryzmoły:) smoby regulowana wysokość, dwustronna
tablica0.jpg

Załączniki

• pociag.jpg
    pociag.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 39
  • do ciagania.jpg
    do ciagania.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 36
  • ksylofon.jpg
    ksylofon.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 33
  • miasteczko.jpg
    miasteczko.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 39
  • rowerek sz-cz.jpg
    rowerek sz-cz.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 34
  • rowerek z.jpg
    rowerek z.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 32
  • rowerek b-cz.jpg
    rowerek b-cz.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 31
  • r r2.jpg
    r r2.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 33
  • rowerek r.jpg
    rowerek r.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 30
  • tablica0.jpg
    tablica0.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:

Załączniki

• klocki2.jpg
    klocki2.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 34
  • klocki1.jpg
    klocki1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
  • dk.jpg
    dk.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 34
  • dk2.jpg
    dk2.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 29
ahhhhto zem napisala poprzedniego posta :D ucielo wsio reszte hehe ... ciekawe jak ja to zrobilam ...

nocki ostatnie sa bleeeee.... wstaje przed 6 i nie wiem o co chodzi ... wyszla ta dwujka a nic sie nie zmienia :| juz mi nawet powiedzieli ze wygladam jak po jakiejs pernamentnej bibie

zabawek mamy za duzo i z tego co czytam chyba polowe na allegro wystawie :p bo i tak mlody polowa sie nie bawi ale moze zacznie ???

a z zabawek ktore bardzo mi sie podobaja sa kwadrarty drewniane

EICHHORN Edukacyjna KOSTKA Manipulacyjna SZEŚCIAN (3171790335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SUPER 5w1 DUŻA DREWNIANA KOSTKA EDUKACYJNA SORTER (3155233478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KOSTKA Z 5 AKTYWNYMI STRONAMI (3109945180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chodzik DREWNIANY Chodzik dla Dzieci "Edukacyjny Miś' (3162402670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Maćku witam w klubie nidospanych :| Brawo dla Zosi za kupki

Muńka ja tez chce .... ja tez ...

Zaza ja tez nie myslalam jeszcze o urodzinach

Kasiek fajne zabawki ....

Ostatnia edycja:
Chciałam właśnie napisać, ze chcę dla Gabi ewentualnie jakąś muzyczną zabawkę np. jakiś instrument muzyczny, więc ten ksylofon jest cool, no i coś fajnego do kąpieli ( może, żeby samo pływało).

A ten pierwszy rowerek ma mój chrześniak i jest spoko.

dzień dobry :-)
wczoraj wróciłam z pracy z 39-stopniową gorączką, totalnie nieprzytomna :-( dziś jest już mniejsza ale czuję się dziwnie, tzn. ani kataru, ani bólu gardła ale plecy mnie bolą i nogi drętwieją :baffled: ale to wszystko nieważne bo mój termometr pokazuje 17 stopni więc jedziemy za raz na spacer i pierwszy raz zabierzemy Misię na plac zabaw :tak:
odezwę się wiczorkiem

reklama
Kasienka moja ma kwadrat edukacyjny od 1,5 mies. i łącznie spędziła przy nim 10min.:( Niestety jej nie interesuje i właśnie sprzedaje kuzynce. Ale ten pierwszy wydaje się najlepszy (tablica, cymbałki itp. w jednym!). A pchacz edukacyjny jest super i bardzo tani:)

Muńka dzięki za info o rowerku:)

Spadamy na spacerek!

Ostatnia edycja:
Do góry