a jednak was nadrobiłam w pracy jeszcze

wczoraj wróciłam z podróży przed 23 dopiero, po przejechaniu 400km, także sił brak na neta... młody był średnio grzeczny w podróży :/ pobyt u rodzinki uznaję za udany, ale młody przeszedł jakąś drastyczną przemianę, bo nic tylko na rączki do mamy chciał, skutkiem czego mam zakwasy
Muńka Polaa Spóźnione sto lat dla waszych pociech!!!!!!!!!!!!
Waris i jak A? lepiej trochę? no i pisz jak się udał wypad na miasto?
Hej kochane,
Zaza no ciekawa jestem, jak wygląda ten Wasz trójkołowiec ;-) Zwłaszcza podoba mi się ta naklejka hondy

Daj fotkę koniecznie.
wieczorem wrzucę foto
Ja jak wyszłam dziś o 9:30 na działkę tak wróciłam po 15tej, a przy okazji zaliczyłam zebranie działkowców

I co emeryci zagłosowali na mnie bym została członkiem zarządu komisji rewizyjnej czy jakoś tak

40 głosów na tak, zero wstrzymać i sprzeciwów- jednym słowem wrobili mnie.
czym im zalazłaś za skórę?;-)
wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w Polsce

Wracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...
na pewno będzie udany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siedzę i szukam co chcę dostać na roczek

już znalazłam rowerek 3-kołowy i wysłałam linka babci. drugiej wysłałam linka do tablicy dwustronnej. nie mam pojęcia co chcieć od chrzestnych
swoją drogą kiedy kupuje się mini kuchnie dla dziewczynki?
wkejaj linki

ostatni twój pomysł na pchacza był strzałem w dziesiątkę
i potwierdzam Smoby jest bardzo stabilny
co do roczku to my jeszcze nic nie wiemy, bo najprawdopodobniej będzie razem z chrzcinami, o ile chrzciny się kiedykolwiek odbędą

ode mnie będzie zaproszonych tylko 4 osoby dorosłe i jedno dziecko, bo reszta zagramanicą, albo daleko w PL, więc nie chcę problemu robić... D najpierw stwierdził, że będą tylko jego mamusia i chrzestny (kolega), a teraz to się waha wrrrrrr a jakbym wiedziała ile osób, to bym wiedziała, jak, gdzie i kiedy

tez planowałam grilla, ale jak zaprosi całą rodzinkę to wyjdzie z 20-25 osób, więc odpada...
a prezenty na roczek to chyba ciuchy albo kasę, bo na prawdę zabawek ma tak dużo,. że aż za

no chyba, że S dostanie pudła na zabawki
a ten tunel muszę sprawdzić, bo dla niego to by się chyba jeszcze miejsce znalazło;-)