reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

całkiem niegłupie te butki

hmm i teraz nie wiem czy miałam omamy czy co ale widziałam wpis andzi.....
z butami i teraz go nie widzę więc zaczynam sie obawiać o swoje zdrowie psychiczne....

buty zamiast białych myszek....

reklama
dziewczyny ktore juz daly mleko lub mysla dac ... Jakie dac?? w jakim opakowaniu? uth czy takie z krotka data do spozycia? jakiego producenta

przepraszam ze tylko tak ale weny brak ... ale czytam Was

Aylin był wpis z butami, ale chcialam edytowac i mi sie skasowal. Jestes zdrowa :-D:tak:
Seksualny stosunek do pracy - ja taki mam - tak twierdzi moj tata

Kasienka - ja dalam mu " ciupke". Uht - takie mialam w domu.
Iwon - my tez bez konkretnych planow. Jak chlopcy beda zdrowi to pewnie Baltyk

A buty takie. Wstawiam jeszcze raz. Dalej prosze o opinie. Moja siostro-stylistka mowi ze dla starej baby - tylko ze ona ma 20 lat a ja 33:laugh2:
Zobacz załącznik 557424

Ostatnia edycja:
Aylin śliczne te papucie!
Tylko kurtka ja mogę skorzystać tylko z tej 1/50-tej wzorów, bo do Rzeszowa mi nie po drodze :sorry: A jakie ceny?

Kasiekz nasi bliscy znajomi od lat robią identycznie - pakują siebie i dzieciaki do auta i jadą do Chorwacji w ciemno. Zawsze upolują fajne lokum i wracają z bananem na twarzy :-)

Kasieńka ja nie myślałam jeszcze o zwykłym mleku. Hmm... czy nie za wcześnie? Muszę sobie przypomnieć co i jak, nie pamiętam kiedy starszakowi dawałam :eek:

Baby mój M. po ostatniej chorobie, która go trzymała około 2 tygodnie stracił smak :eek: Miała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna :sorry:

dziewczyny ktore juz daly mleko lub mysla dac ... Jakie dac?? w jakim opakowaniu? uth czy takie z krotka data do spozycia? jakiego producenta

przepraszam ze tylko tak ale weny brak ... ale czytam Was

ja mysle aby dać spróbować po roczku. I dam to o krótkim terminie przydatności - tak radzi moja pani od żywienia (znajoma pani dziekan z uniwersytetu - wydział technologi zywienia czy jakos tak)

Aylin był wpis z butami, ale chcialam edytowac i mi sie skasowal. Jestes zdrowa :-D:tak:

A buty takie. Wstawiam jeszcze raz. Dalej prosze o opinie. Moja siostro-stylistka mowi ze dla starej baby - tylko ze ona ma 20 lat a ja 33:laugh2:
Zobacz załącznik 557424

no tos mnie pocieszyła :)

wiec siostra stylistka moze i ma troche racji - troszkę dla starej baby ale ja w wieku 20 lat też myslałam ze po 30 to sie do trumny nalezy połozyć :)
ale do pracy bedą ok - nie widać palców i sa przewiewne :) (powiadziała siedząc w biurze w japonkach - tak mnie buty wczoraj objadły ze zadnych z pieta nie załoze - z paskiem tez odpadają )

Aylin śliczne te papucie!
Tylko kurtka ja mogę skorzystać tylko z tej 1/50-tej wzorów, bo do Rzeszowa mi nie po drodze :sorry: A jakie ceny?

Iwon - 50 zł + przesyłka. Szyje wszystko co chcesz - a nie umieszcza zdjeć wszystkich ponieważ:
1. nie ma czasu
2. jak szyje z postaciami z bajek to boi się praw autorskich - wiec woli nie wklejać myszki miki, boba budowniczego itp.

Generalnie jak powiesz ze chcesz kaczora donalda latającego za świnka pepą to też ci uszyje :)
ja mam mieć ptaszki :)

Iwon dobra decyzja z wczesniejsza pobudka :D Kazda decyzja, ktora daje wiecej czasu na bb jest dobra ;-)

Aylin no to wspolczuje sprzatania. I hejt sprzatanie ;-) No, ale nowa szafa jest - kiedy opijamy ? :-p

Kasiek ja dawalam mlodemu laciate zolte, lyzka jak sepil kiedy jadlam platki.

Andzia ales ty staaara :szok: :-p;-) Butki nie w moim stylu - ale nie ma sie co sugerowac moja opinia, bo ja mam wszystkie czarne (oprocz jednych)

Mloda teraz te kupsztale sie robia takie "aromatyczne", ze trudno przegapic :confused2:

13637.jpgOd 13-15.05 promocja w lidlu.

Załączniki

• 13637.jpg
    13637.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 45
witam

przepraszam, że się nie udzielałam parę dni, ale znówu ciche dni w moim małżnstie nastały i nie chciałam wam tu mojego wisielczego nastroju wciskać ;-)

Dzięki dziewczyny :* najgorzej, ze nie moge żadnego sportu uprawiać poza spacerami i rowerek (którego nie mam) :( no nic, ale biorę dupę w trok i do dalszej walki.
Aga a czemu nie możesz sportu uprawiać? jesli można zapytac oczywiście:sorry: a o twoich problemach z hormonami pamietam i tak sobie własnie myślałam, że to to... zapisuj się do lekarz czym prędzej, bo jesli te kolejki faktycznie takie długie, to im szybciej tym lepiej

A u mnie noc porazka :confused2: nie wiem ile razy wstawalam do mlodej bo..... budzila sie na czworaka...... imusialam ja klasc na plecki :confused2: Normalnie spi na boku, potem przekreca sie na brzuch i wkoncu podwija nogi do brzucha i unosi raczki i potrafi przejsc dlugosc lozeczka na czworaka spiac :szok::-D:eek: i steka jak nie moze sie polozyc :confused2:

Czy Wasze tez tak maja albo mialy? i jak dlugo to trwa? bo padam..... moj organizm odzwyczail sie od wstawania w nocy :sorry2::-:)rolleyes:
u nas tez tak bywa, ale okresowo i nieregularnie, także nie pomogę, ale może cię to pocieszy, że nie tylko ty cierpisz ;)

A zapomnialam sie pochwalic : Mati siada z lezenia na brzuchu - wiem, wiem nie ma sie czym chwalic.;-)
No i wczoraj zamiast ssac cyca to robil mi "pierdziuszki" na brzuchu, a jaka mial radoche:-D
Gratki!!!! Pamiętam jaka byłam dumna jak S się nauczył siadać z leżenia na brzuchu, także chwal się ile wlezie! :)

ja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!
o kurcze ale nieciekawie u Was było :( mam nadzieję, że po chrorobie ślad już nie został

HA a mnie mama powitała słowami "czego nie mówiłaś ze dzieć ma nowego zeba" przez noc sie przebiła lewa 2 a w dzień prawa jej potowarzyszyła.
gratuluję nowego ząbka!

Czy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło? :rolleyes: Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute :blink:
Iwon ja nawet nie wiem jeszcze , kiedy będziemy mieć urlopy:-D znaczy się ja napewno od 12.08 do 18.08, ale drugi tydzień, albo przed albo po, a mój D to w ogóle nic nie wie ... mamy w planach olskie morze, ale nie mamy plana z naszymi psami zrobić, a na hotel nas nie stać :(
a mnie po głowie jeszcze Skorzęcin chodzi, albo jakieś Last Minute w Egipcie:-D

Baby mój M. po ostatniej chorobie, która go trzymała około 2 tygodnie stracił smak :eek: Miała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna :sorry:
jeśli mam być szczera, to ja bym się wystraszyła:sorry:

reklama
Do góry