reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Andzia mam nadzieje, ze wiesz, ze tylko zartowalam. Przeciez polowa dziewczyn na forum jest w podobnym (emerytalnym ;-)) wieku.

A co do mody to ostatnio przegladalam swoje laszki i stwierdzilam, ze mam malo kobiecych ciuszkow. Wiecznie tylko jeansy, t-shirty, bluzy. Nawet apaszki/szaliki, ktore moglyby ozywic stroj mam w takich burych kolorach :confused2: Przydalby sie jakies zakupy, ale skad wziac na to kase? Chce mi ktos dac? :laugh2:

reklama
Hellloooo

Nadrabiam Was caly dzien w pracy przez co nie pamietam co, ktorej i dlaczego :confused2::sorry::-(

Utkiwly mi w glowie dwa niespodziewane zabki u Gochny i Martynki ;-)
I buty Andzi ;-) zalezy jaki masz styl ;-) do retro (ktory ja uwielbiam) by pasowaly :tak::-)

Niespodzianka - no ja tez zrobiłam z grubsza przegląd szafy i..... rozpacz!!! Ale mam zamiar wziąć się za siebie, mam nadzieję, że po zmianie antykoncepcji trochę lepiej mi pójdzie i wrócę do mojego rozmiaru. Wtedy zrobię skok na jakiś sklep i zaszaleje.

andzia jeszcze wracając do tematu butów to wydaje mi się, że ten fason to tylko do sukienki czy garsonki pasuje, bo inaczej to rzeczywiście może wyjść geriatryczne ;)

mam wkur.wa na moja teściową, jak co dzień zresztą :/ po akcjach jak nie chciała się przyznać, że S czymś dokarmia, zaczęłam jej po złości odliczać mleko do takiego pojemniczka, szykuję 210ml wody co dla S jest z zapasem, ale od kilku dni znowu mleko znika z puszki:wściekła/y::wściekła/y: przedostatnio w środę, pytałam wprost czy dala mu więcej mleka, odp że nie, dzisiaj znowu brała, nawet nie pytam, tylko zacznę chować mleko przed nią, bo ja już nie mam pojęcia co ona z tym mlekiem robi?

Katrina a jaka anty stosujesz jesli mozna wiedziec? I na jaka zmieniasz? Ja sie przymierzam caly czas do podjecia decyzji na ten temat. Na razie gumki, ale studza nastroj :confused2:

Zaza moze ona sama to mleko zjada :eek: Moja siostra mi podjadala jak bylam mala :confused2: Nie dziwie sie, ze masz wk..wa - jak zwykle robi po swojemu. Moze rzeczywiscie chowaj mleko, bedziesz miala pewnosc, ze nie podaje.

Ja tak na szybko bo mała już uwieszona i ryczy

boszeeeeeeeeee mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alijenka
a czemu nie planujesz drugiego dziecia? Taka wasza wspólna decyzja czy chwilowy objaw zmęczenia pierwszym dzieckiem? :sorry:;-)
jestem za stara na drugie dziecko, zresztą nie uśmiecha mi się zaś chodzić w ciąży walczyć z cukrzycą i się tak męczyć
iwon my jedziemy ze znajomymi i ich dziećmi do Chorwacji, ale na spontanie. Gdzie dojedziemy, gdzie nam się spodoba tam się zatrzymamy i poszukamy lokum:D

agaundpestka i alijenka jak ja wam cholernie zazdroszczę! Zdjęcia BOSKIE, kurde brakuje mi tam Polki!
spokojnie i Twoja Pola też będzie na zdjęciach :-)
witam

przepraszam, że się nie udzielałam parę dni, ale znówu ciche dni w moim małżnstie nastały i nie chciałam wam tu mojego wisielczego nastroju wciskać ;-)
po to jesteśmy aby i takie nastroje tu nam ukazywać :-D

i koniec bo łzy krokodyle już lecą u Niuśki

agaundpestka i alijenka no nie mogę się doczekać:D Aga dawaj i czwartą mamuśkę z bobasem!

ja zaś w swojej szafie mam wszystko czarne. szare i brązowe, bo innych kolorów nie uznaję:p

andzia to ty pisałaś, że na mleko ha z bebilon pepti przechodzicie? I jak? Ja 3-tygodnie temu przeszłam na hipp ha i jestem zadowolona (kupa śliczna, brak wysypki czy suchych plam, no i dziecię mi lepiej pije):p

dzięki za info o Primosten!

Andzia mam nadzieje, ze wiesz, ze tylko zartowalam. Przeciez polowa dziewczyn na forum jest w podobnym (emerytalnym ;-)) wieku.

A co do mody to ostatnio przegladalam swoje laszki i stwierdzilam, ze mam malo kobiecych ciuszkow. Wiecznie tylko jeansy, t-shirty, bluzy. Nawet apaszki/szaliki, ktore moglyby ozywic stroj mam w takich burych kolorach :confused2: Przydalby sie jakies zakupy, ale skad wziac na to kase? Chce mi ktos dac? :laugh2:
wiem, wiem:-D:tak: Moja szafa wyglada podobnie.

Hellloooo

Nadrabiam Was caly dzien w pracy przez co nie pamietam co, ktorej i dlaczego :confused2::sorry::-(

Utkiwly mi w glowie dwa niespodziewane zabki u Gochny i Martynki ;-)
I buty Andzi ;-) zalezy jaki masz styl ;-) do retro (ktory ja uwielbiam) by pasowaly :tak::-)

No wlasnie chodzi o to, ze styl to ja mam nijaki, ale raczej luzny.:cool2:

andzia jeszcze wracając do tematu butów to wydaje mi się, że ten fason to tylko do sukienki czy garsonki pasuje, bo inaczej to rzeczywiście może wyjść geriatryczne ;)

mam wkur.wa na moja teściową, jak co dzień zresztą :/ po akcjach jak nie chciała się przyznać, że S czymś dokarmia, zaczęłam jej po złości odliczać mleko do takiego pojemniczka, szykuję 210ml wody co dla S jest z zapasem, ale od kilku dni znowu mleko znika z puszki:wściekła/y::wściekła/y: przedostatnio w środę, pytałam wprost czy dala mu więcej mleka, odp że nie, dzisiaj znowu brała, nawet nie pytam, tylko zacznę chować mleko przed nią, bo ja już nie mam pojęcia co ona z tym mlekiem robi?

no to mamy odpowiedz- oddaje buty- bo sukienki to mam ze trzy i tylko w jednej chodze nacodzien (ale nie codziennie oczywiscie:-p)

Ja rowniez uwazam, ze twoja tesciowa to amatorka mm.:tak:

andzia to ty pisałaś, że na mleko ha z bebilon pepti przechodzicie? I jak? Ja 3-tygodnie temu przeszłam na hipp ha i jestem zadowolona (kupa śliczna, brak wysypki czy suchych plam, no i dziecię mi lepiej pije):p

tak ja. narazie pol na pol daje, ale tez chyba kupie hipp, bo kupki dziwne.

do pozniej

Moje dziecię po raz pierwszy od x czasu zasnęło samo bez płaczu :szok: No, no, podoba mi się ta zmiana ;-)

M. i starszak na zakupach (mam nadzieję, że przywiozą jakieś winko :cool2:), a ja siądnę chyba przed tv i oddam lubieżnemu skakaniu po kanałach ;-)

Zaza a może teściowa daje więcej mleka, bo mały ma większy apetyt? A Tobie wciska kit, bo się boi powiedzieć prawdę :sorry:

Ja mojej aż tak nie wyznaczam porcji, po prostu ma się trzymać mniej więcej harmonogramu, ale jak coś tam mu da po swojemu, to mnie to jakoś nie bierze :sorry: Jak bąbel był młodszy, to przeżywałam, a teraz luz. Mam do niej zaufanie, no może z tą dynianką ciut przesadziła :-D

reklama
wlasnie 15 m od mojego balkonu przechodzi sie lis, a 30 m dalej chodza sarenki.:-) - normalnie jak na wsi pod lasem.

moj Adi znowu chory, tym razem gardlo. Goraczka i antybiotyk - nastepny weekend w domu. pieknie:-:)-(

Iwon tez chetnie bym sie napila, ale nie moge. :-(

Do góry